מירב יקירה שבת שלום

mondani5

New member
מירב יקירה שבת שלום

לאחר שקראתי את "צעקת ילדי האחרים",יש לי בקשה אישית,אנא הורידי את בנותי היקרות מגלריה תמונות הפורום,וזאת כדי שלא "יציקו" לאותם הורים מיועדים שהתמונות מכעיסות אותם. אני גאה שפרשתי מהפורום שהפך להיות "שדה קרב".ואני שמחה שאני בקשר עם חלק מהפורום שלא כועס ש"הצלחנו בפונדקאות" ל"יהיה בסדר 1" ,אני אישית כתבתי לך מסר ומסרתי לך את מספרי הטלפונים כדי שאם תצטרכי עזרה או אינפורמציה כל שהיא אעזור לך מתי שתפני ,אך מצאת לנכון לא לפנות. אני מתנצלת שתמונות בנותי או סיפור גדילתן מציקות לך . לי לקח 25 שנה להביא אותן לעולם!!!! ולא 4 שנים ,אך מעולם לא זעמתי כמוך או כמו מירי על כך שסיפרו לי על גדילת ילדי האחרים רק נהנתי לשמוע ולא שקעתי בצרותי, גם כמעט שהלכתי לעולמי עקב הטיפולים.

מירבי*

New member
היי אירית יקרה../images/Emo24.gif

לפני הכל ספרי מה שלומך ואיך היה? הפורום ממש לא הפך לשדה קרב, נכון שהיתה התלהטות שלשמחתי שקטה מהר, העלו כאן דיעות שונות, כל אחת וסיבותיה עימה, אני חושבת שתמונות הילדים בגלריה לא מפריעות לאף אחד, מי שלא רוצה לראות תמונות של ילדים יעשה נכון אם לא יפתח את הגלריה. הרעש היה סביב תמונות שמתפרסמות מעל גבי הפורום ובסופו של דבר תומצת לכך שאם מדובר בילדי פונדקאות זה בסדר. הסיפור שלך הוא בהחלט הוכחה ניצחת לכמה המאמץ משתלם וכדאי, הנסיכות שלך הן ההוכחה.

ובכן אחרי שקראתי את הודעתה של ...

אירית, ואת תגובתך מירב יקרה, החלטתי את החלטתי גם, אני מאוד מצטערת פעם זה היה בית מגובש חם ואוהב ואם החוקים משתנים כי מגיעה לכאן מישהי וברוב חוצפתה בגלל תיסכולייה האישיים ומטיחה בסטרטיביות עלי האשמות בגלל זה משתנים פה דברים, אני גם עוזבת בעצב רב את הבית הזה, אני לא חושבת שפונדקאית היא סתם אדם פונדקאית היא אמא לילדים היא אדם עם רגשות שעובר דברים, אם זה שמחים ולפעמים גם עצובים, ויש לפונדקאית ילדים, אז מה זה מחלה או פשע נורא?!! מצטערת, אני תמיד הרגשתי פה חופשי בבית הזה אם זה מבחינת חיי שמעולם לא הסתרתי דבר אם זה מבחינת ההליך הזה או מבחינת חיי האישיים, כזו אני "פושעת" שחופשת את ילדי (לפי הטחת ההיא) אבל מה לעשות אילו הם ילדי ואני אמא שלהם וזכותי ואני לא רואה בזה כל פגם, אלה רוע וקנאות לשמה!! מצטערת !! לכן אני מבקשת להסיר גם את תמונותיי מהגלריה וכן גם את כל מאמרי כולל של הפונדקאות, כי אם הבית הזה מאבד את האנושיות שבו אני לא רוצה שישאר זכר ממני כאן, אני כבר ימצא את הדרך לספר ולהעביר את המסר והחוויה הנפלאה בעניין הפונדקאות. בדרכי שלי במקום בו יהיה המקום, כמו הבית שפה היה עד לפני כמה ימים שהרסה אותו מישהי. לעולם לא אשכח את המקום שהיה לי בית. היו שלום. ריקי

רגע רגע לעצור../images/Emo92.gif

בבקשה אל תורידו כלום מהגלריה והמאמרים. מה יעודד אותנו ואיזה תעוד ישאר ממה שחווינו פה ביחד בפורום ברגעים היפים.כל אחד פה מעשיר אותנו בכך שהוא חולק עימנו את המיקרו קוסמוס שלו וזה כולל הכל! בחיים שלו.גם אם מישהו ישים תמונה של השכנים כי הם חלק מהחיים שלו , זה בסדר ונכון כי אנחנו חולקים חיים ולא רק טיפולים וקשיים.כל אחד פה מכיר קשיים בואו נשמח אחד את השני גם בשאר החלקים של החיים שלנו. איך בכלל הגענו למצב הלא סביר הזה? בנות אל תכנעו כל כך בקלות!!!!!!!

מירבי*

New member
ליידי../images/Emo23.gif

התעלי מעל עצמך וזכרי רק כמה בנות מקבלות כח ממך, מהדברים שאת כותבת בכנות מדהימה, מכך שאת מציירת את תהליך הפונדקאות כפי שהוא באמת ולא מייפה אותו, מכך שאת מספרת על האושר שנגרם לך כשראית את פניהם של המיועדים שלך אוחזים ב-פ הקטן. זו הגדולה שלך ליידי, התמונות הן לא הנושא העיקרי בפורום, אני היצעתי, כדי לא לפגוע ברגשותיה של אף אחת שנעלה תמונות לגלריה ומי שירצה יפתח. אני מקווה שההצעה הזאת נראית לכולם ואשמח לשמוע את דעתכם. את חשובה מדי בפורום הזה, זכרי את זה.

מירבי*

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifסקר../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

לאור חילוקי הדעות בעניין פרסום תמונות הילדים בפורום העליתי סקר, חשוב שכל אחת מכן תצביע וכך נוכל להחליט. אתן מוזמנות להיכנס לסקר המופיע בראש העמוד ולהצביע.

בנדה1

New member
נשמע טוב, הוספתי תמונה ../images/Emo45.gif

אירית אני חושבת שההפסד כולו שלך אם את לא משתתפת איתנו, מי כמונו יכול להבין אותך ואת האושר. ליידי, לא צריך להעלב וללכת, כאן זה המקום שלך. וזהו, שבוע נפלא.

בנדה1

New member
במחשבה שניה..... לדעתי

זכות ההצבעה צריכה להיות נתונה רק למי שכותבים בפורום, לאלה שרק קוראים, עם כל הכבוד, אין SAY בנושא מהטעמים הברורים. לכן הסקר צריך להיות גלוי, ואם למשהי יש בעיה עם גילוי עמדתה אז אולי סקר במסרים אליך ,אבל, בצורה הנוכחית , לדעתי, הוא שגוי. חוץ מזה שנראה לי שהסקר מיותר, נשים תמונות בגלריה ומי שתרצה תוכל לפתוח.

mondani5

New member
הי בנות יקרות!

אני קשורה בנפש להליך הפונדקאות,לולא ההליך לא הייתי היום כל כך מאושרת, החלטתי לפרוש בגלל אותן ציניקניות שמפריע להן שכותבים על ילדנו,הרי הם התוצאה של הפונדקאות!!!!,הרי חיכינו לאושר הזה כל כך!!!,כל הכייף להראות היום את גדילתן והתפתחותן,לא עברתי לפורום תאומים ושלישיות,כי חשתי בתוכי שפה צריכים את תמיכתי!!!. הפורום לא אמור להיות כל הזמן קודר ודיכאוני,קחו את בנדה שעברה הליך לא קל קמה ועשתה צעד מצויין והביאה את בנה ירדן שחיכה לה 10 חודשים. היום התקשרה אלי חברה שחזרה עם שגיא בן ה-10 חודשים אחרי שעברה 3 פעמים הליך פונדקאות עם שני הריונות בדרך והפלות והריונות כימיים,היא לא נשברה פניה לא נפלו ,אך החליטה שהאימוץ קודם לפונדקאות בגלל כישלונות. לא הכל זורם בחיים בקלות,אך לא צריך ללכת עם הראש באדמה ולהתנהג כסגפן ולחפש רחמים,לכל אחת יש את ההסטוריה שלה והדשא של השכן לא ירוק יותר לכל מי שבחר בהליך,הן ההורים המיועדים והן הפונדקאיות,לא קל לכל משפחת הפונדקאות ולכן צריך לכבד בל אחד ואחד בדרך שלו,כל אחד מנסה לקחת בעלות ולהראות יותר כוחניות ולמעשה המטרה מתרסקת,מותר להיות ללא מצב רוח,אך לא צריך להשליך זאת לאחרים שלמעשה שטנו באותה סירה אך חלקם הגיעו סוף סוף לחוף. למרות הכל אני אוהבת את כולן ומייחלת לכולן לקבל את המתנה שקיבלתי מפונדקאית מקסימה איילת,ומאחלת כימיה כל כך טובה כפי שהיתה בננו,פשוט זרמנו ,כל אחת תמכה ועזרה לשניה ברגע של משבר,לכן התמודדנו מצויין והקשר מצויין עד היום. בידידות אירית

מירבי*

New member
אירית יקרה../images/Emo24.gif

כתבת כל כך יפה, כל כך אמיתי ומהלב, אני מקווה שדברייך יחלחלו עמוק לליבן של כולן ותושג פה תובנה שלכולנו מטרה משותפת, כפי שכתבת כולנו חותרות בשלב זה או אחר וכולנו נצליח בסוף בדרך כזו או אחרת. רעיון הסקר התגבש לאחר שבימים האחרונים היו חילוקי דעות בעניין התמונות, במחשבה שניה את צודקת בנדה, צריך סקר גלוי ופתוח. שבוע טוב לכולן

../images/Emo45.gif לכל אחד החבילה שלו

לא כתבתי קודם במענה לזו שכתבה כי איש לא יוכל להבין אותה כי חשתי שההגזמה מעל כל מענה. אך עכשיו כתבה אירית בחכמה. צריך לכבד כל אחד. מאחלת לכן שתמשיכו לכתוב כאן. גם לא מבינה למה קומץ שאינו כותב כאן גורם לכן לפרק את הפורום.

mondani5

New member
ילדתי!

אף אחד לא יפרק את הפורום,ואני חוזרת לבית החם ,סה"כ ערכתי שני מפגשים אצלי בבית שבכל מפגש היו לפחות כ-40 איש אשה וילד מהפורום,גם מירב ערכה שני מפגשים שהשאירו רק טעם טוב! חזרתי אתמול מפראג היה מהממם,השקט והשלווה,בעלי היה על תקן מטפלת בארץ ודווקא נהנה מכל רגע. אז שיהיה לנו שבוע טוב ותחשבו רק חיובי ,לא ליפול למרה שחורה,זה לא הליך קל כלל,כך כשזה מגיע שוכחים את העבר הקשה. בברכה אירית

miri71

New member
אכן, לכל אחד חבילה שלו ותחושות שלו

ואי אפשר לצפות מכולם להיות בראש אחד. לפעמים עם חיוך על הפנים ותקווה בלב, לפעמים עם ראש באדמה. אין מה לעשות. וממש לא כדאי ולא בריא לשפוט ולחנך. רק לחשוב שמישהו אחר יכול לחשוב אחרת ולנסות להבין מה עובר עליו. זה הכל. הסקר נראה לי לעניין. דעתי היא שיש גלריה יפייפיה של תמונות הילדים והיא המקום שנועד לשמח ולתת תקווה ברגעים שצריך. האמהות כמובן הן אלה שמחליטות בדבר. העניין של הוספת/הורדת התמונות נראה לי דבר אישי של כל אמא שהיא עושה אותו משיקולים שלה ו- אני מקווה - בלי כל קשר למה שנכתב כאן. כמו בעצם ההשתתפות שלה בפורום. ואין טעם לעורר רגשי אשם אצל אחרים בגלל שהם מעיזים לחשוב אחרת. חבל, זה סתם מפצל, מרחיק ולא לעניין. מוטב להגיד דברים באופן ישיר כדי לפתור אותם ולא לפעול אותם.

איריתוש הנסיכות שלך הן הוכחה../images/Emo45.gif

שפונדקאות היא מציאות ולא דמיון............... הסיפור שלך הוא שליחות אל תסקי מסקנות נמהרות גם אם היו פה אנשים שכתבו על הכאב שלהם וגרמו לך להעלב.חשבי שלעיתים מתוך מצוקות הכאב נאמרים דברים של אמת כואבת, אל לנו למהר ולהעלב שהרי מי כמוך יודעת את כאב האימהות הנכספת............ כתבת אמיתי ונכון השארי עימנו אנו זקוקים לנסיון שלך............ לדעתי ילדי הפורום הם הכוח גם אם כואב התקווה היא המנצחת...........

mondani5

New member
הי ציצינה יקירה!

גם לך לא קל ,אני זוכרת את איילת שכל כך רצתה להקלט כדי לרצות אותנו שיהיה לנו טוב ונהיה מאושרים,וכל כך חששה מכישלון,אפילו הלכה לעשות בדיקת רופא ללא ידיעתי לגבי שק עוברי,וזאת לאחר שראתה עד כמה אני מתייסרת ובמתח. אני נשארת מאחר ובאמת איכפת לי מאחרים,מסתבר שאמא זו אמא ותמיד סולחת ואני בגילי המופלג ה"אמא" של הפורום. בידידות אירית

למעלה