מירבי !!!!!

מירבי !!!!!

נראה לי שהפורום היום יקרוס מרוב הודעות !!! אז אין שגרירה יותר טובה ממך, לא יעזור לאף אחד..... העברת את הדברים בצורה מדהימה, ישירה ואמינה ( מה שהכי חשוב למעשה ). לא סתם אמרו חכמנו "אין חכם כבעל נסיון " ומי כמונו יודע... חברה שלי התקשרה אלי בפרסומות ואמרה שגרמת לה להזיל דמעה ...( וגם לי ..) אז המון נשיקות !!!! ביייי סיגל

mondani5

New member
מירב יקירה!!!!

היית תותחית,יצגת אותנו בכבוד הן את ההורים המיועדים והן את הפונדקאיות. קיבלתי עשרות טלפונים שצפו בשידור וכל המחמאות מגיעות לך. תודה חברה על הייצוג ההולם!!!!!!!!111 אוהבת אירית

shosh6

New member
היה מדהים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

את עוברת מסך נהדר!!. קשה להאמין אבל לא התרגשת בכלל (או בכל אופן כך זה נראה) כנאמר אין שגרירה יותר טובה ממך לנושא. העברת את הדברים בצורה נהירה, אמינה וכנה וזה סוד ההצלחה.

מאוד נהנינו

היה ממש מעולה בעלי ואני ראינו ביחד את התכנית ומאוד התרגשנו מהדברים שאת אמרת רואים שאת בן אדם טוב יש לך עיניים טובות ואת זאת שיכולה לעזור לאחרים. כל הכבוד לך על זה שדברת בלי להתבלבל ובלי להתרגש מזל שהקלטנו אני הולכת לראות עוד פעם.

"היא גדולה היא גדולה"../images/Emo47.gif../images/Emo140.gif

מירבי היית מדהימה ולא ציפתי אחרת......... גרמת לי לבכות מהתרגשות....... העברת מסר ברור מרגש וגרמת לנושא להראות אפשרי טבעי ואמין........ עכשיו יותר מתמיד הבנתי למה לא העזתי קודם ורק אחרי שידעתי שאת זאת שמטפלת בנושא... כבר באותו היום הייתי אצלך........ מרבי חזקי ואמצי המשיכי בדרכך לא סתם עברת את הקשיים שלך עכשיו הכול מובן הקשיים שלך נועדו כדאי להיות השליחה לנושא כול כך חשוב,כמאמינה בקדוש ברוך הוא,אני יודעת שאדם לא עובר קשיים סתם כך לכול דבר יש תשובה וייעוד וכנראה יעודך היה לחוות את הקשיים כדאי להיות המלאך השומר ומעביר המסר!!!!!!!!! מחזקת אותך ומאחלת לך המשך פורה משגשג והצלחה בכול אשר תעשי!!!!!!!!!

milanat

New member
מירבי מיהרתי היום הביתה כדי

לצפות בתוכנית.היה יפה ומרגש. מחבקת, מילנה

מירבי יקרה שלי../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

ידעתי החוש חש שלי ידע שזו תהיה הצלחה אדירה התוכנית הזו, כפי שצפיתי מראש אמרתי לכמה מחברותיי הקרובות שיצפו לאמא ואבא שלי כמובן, ואני חייבת לציין שאמא שלי אמרה שאת פשוט מדהימה ומרגיעה משדרת רוך אמינות והכי חשוב אופטימיות, מירבי יקירתי כמו שאמרתי תמיד אין כמוך רק אם היית אז קיימת שאני את החלטתי עשיתי, אבל מי יודע מה צופן העתיד.. בכל מקרה אני נהנתי מאוד ואפילו ארפי שצפה איתי יחד אמר שיש לך עיניים טובות של נשמה טהורה, וזה כל כך חשוב בכל ההליך המורכב הזה, את משדרת את זה ויש לך את זה ובגדול!!! ומה שלא יהיה איך שלא יהיה אין חכם כבעל נסיון כמו שאומרים, וזה אומר לא חשוב כמה מרכזים "מקצועיים" יקומו את שעברת את ההליך על בשרך יודעת מה בדיוק מרגישים ההורים ואף הפונדקאית ולכן בשבילי את המייצגת הבלעדית!! תודה שיש לנו אותך מירבונת

מירבי*

New member
תודה רבה יקירותיי../images/Emo24.gif

אין לכן מושג כמה התגובות שלכן מחחמות לי את הלב, היה לי כל כך חשוב לדעת מה אתן חושבות, אני מאושרת שאהבתן את הראיון, התחושה שלי היתה טובה מאוד, אמרתי כל מה שרציתי ואני חשה שזה עשה טוב מאוד לכל נושא הפונדקאות. תודה ענקית על הפרגון, אוהבת אתכן.

מירבי*

New member
מירי אל תצטערי

בפגישה הבאה שלנו אני אביא את הקלטת ונוכל לצפות בה ביחד.

ס י ג ל י

New member
מירבי היקרה!!!!

לא הייתי ליד מחשב אתמול והרגע היגעתי הביתה. רציתי לומר לך מס' דברים על התוכנית שלך אתמול : א.את בחורה מדהימה! ב.אני כל כך שמחה וגאה שבחרתי להיות פונדקאית דרכך. ג.העברת את התוכנית בצורה הכי עיניינית שאפשר. ועל כך אני שולחת לך המון
ות!!! יישר כח בחורה מדהימה שכמותך!

בוקר טוב

ראיתי אתמול את התכנית שבה התראיינת, לא התפלאתי, נחשפתי כבר ליכולת הביטוי שלך ולדרך בה את מעבירה את הדברים. כל הכבוד על החשיפה ועל כל שבדרך הזאת את נותנת לנשים אחרות כח להתמודד עם התהליך הזה. אני כאן לרשותך.

בנדה1

New member
היה מכובד, מרשים ומעניין

העלת את הנושא על דרך המלך, ללא ספק.

מירבי יקרה../images/Emo24.gif

כל הכבוד על ההופעה המרשימה שנתת אתמול בטלוויזיה! חייבת לציין שהתרשמתי מאוד מדמותך המשדרת אמינות ויחס מיוחד אם זה להורים המיועדים ואם זה לפונדי. אני מאחלת למרכז שלך שימשיך לפרוח ולשגשג!

עתליה28

New member
דברת יפה מאוד

שלום לבנות הפורום ראיתי אתמול את התכנית עם מירבי ומאוד שמחתי היום הרבה אנשים אמרו לי שהם ראו את התכנית ועכשיו הם מבינים יותר מה זה פונדקאות וגם שזה חוקי אנחנו עוד מטפלים בזרע של בעלי יש קצת קצת שיפור אבל בינתים הרופא אמר להמשיך את האנטיביוטיקה החזקה הזאת שהוא מאו דעיף בגללה ואין לו חשק לכלום תודה רבה לכל מי ששלחה לי במסרים ושאלה מה שלום בעלי

כל הכבוד מירבי ../images/Emo140.gif

היית גדולה
דיברת יפה ולעניין וייצגת את כולנו בכבוד קבלי ח"ח

למעלה