מירבי לתשומת ליבך

מירבי לתשומת ליבך

אני מבקשת מימך להוריד את ההודעות של נמשושה עיניינה עם המרכז להורות נדון בבית משפט ושם יסגרו הדברים ולכן הפורום לא יכול לשמש במה לכך. כמו כן כל אחד יכול לדבר בשם עצמו בלבד ואם יש אחרים שידברו בשמם. לא ברור לי למה ההודעה של זוג שעושה את התהליך דרך המרכז ומאוד מרוצה הוסרה על ידך? הוחלט ויצאת רק עכשיו בהודעה שהפורום לא ישמש במה להתנצחיות ולהשמצות אז בואי נשמור על זה. אני חושבת שסיטואציות כאלו רק מבלבל את שפונל לפורום ומבקש תמיכה עוד לפני שיצא לדרך באמת. אני מקוה ומצפה שהמסר יועבר לנמשושה בצורה ברורה וחד משמעית והודעות מסוג זה לא יחזרו על עצמן. אני מאמינה בתחרות הוגנת ולא נירתענו מתחרות הוגנת מאז שהמרכז קם וברור שישנם עוד מרכזים ותמיד יהיו. לילה טוב

מירבי*

New member
בכל מקרה למען הסר ספק

נמשושה לא תובעת אתכם, יש לך טעות בזיהוי.

מירבי איפה ההודעה של אילנה

יש לי כמה שאלות מדוע ההודעה של אילנה שהיו לה דברים טובים לומר על המרכז לא הוחזרה? האם אותו מסר של נמשושה צריך לחזור על עצמו בלי להוסיף כלום? איפה התגובה שלך או שאת מנצלת את "זכות השתיקה" כי זה נוח. ואיפה ההבטחה שלך כי האתר יהיה נקי מפרסומים חיוביים או שליליים? מעניין איפה האנרגיה החיובית של נמשושה?אולי כדאי לעודד אותה כמנהלת הפורום לספר איפה היא בתהליך היום? האם דברים התקדמו מאז שהיא לא בקשר עם המרכז ומדובר על 3 שנים כמעט או שכל התיסכולים והאנרגיות מופנים רק לערוץ אחד? את יודעת כאיש מקצוע חשוב לכוון אנשים לסיים עיניין ריגשי מסוים כדי להתקדם הלאה למען נמטרה האמיתית ולא להיתקע בכעם שרק מרוקן הלוא לא לשם כך קיים האתר?

שלום לך עדה!!

אני כיוצאת מרכז חושבת שמה שאת עושה כאן ממש לא בסדר!! לא חשבתי שאישה בגילך תתנהג כילדה קטנה, ותסלחי לי ככה את מתנהגת, מזה כשנה ויותר אני כותבת כאן בפורום הזה, ואני בקשר עם בנות מחוצה לו וגם עם מירבי המקסימה והיקרה מאוד ללבי!!! הפורום הזה הוא פורום תמיכה לזוגות שעוברים תהליך לא קל, ואף לפונדקאיות חדשות שיש להן חששות, זה פורום מקסים עדין ותומך, ולא מקום מאבק, לא חושבת שזה המקום להתנגח באף אחד, ובטח שלא במירב!! אני חושבת שכדי שתרפי מכל ההתעללויות האלה לאחרונה שאת עושה, ישבתי ושתקתי עד עכשיו, אבל מכיוון שגם בשבילי הפורום הזה בית אני ממש לא שמחה על ההרס שאת מנסה לנטוע כאן!! אני כמנהלת שני פורומים פה בתפוז תומכת במירבי במאת האחוזים פה בפורום היא נטרלית לחלוטין, ועיסוקה כעת זה לא עיניינך ולא עיניים אף אחד, לכן אני מבקשת ממך בכל לשון של בקשה חדלי מכל הפרובוקציות שלך פה!!!! את הורסת את מטרת הפורום עם הודעותיך, או שתצטרפי לחברות כאן בכתיבה נעימה או שתלכי מכאן!! אבל בטח כדי שתפסיקי להעביר ביקורת על מירבי זה לא לעיניין פה!! יום טוב!

ואללה אני קוראת ולא מאמינה!!!

מה זה פה שוק הכרמל????? רק מירב פתחה מרכז , אנשים פה יצאו בהתקפה..סאדם חוסיין פראייר לעומת מה שקורה כאן... מה קרה אין פרנסה לכולם??? העוגה כל כך קטנה שאי אפשר לפרוס ממנה חתיכות לכולם??? מתוך הנסיון שלי בחיים לא כדאי להיות "גרידי" כי בסוף זה נגמר רע ! לכל המרכזים למינהם , אם אתם טובים אין לכם מה לחשוש מעוד מרכז שנפתח לא כן???!!! הורים שמחפשים פונדקאית או שנכנסים לתהליך הרי יעשו בדק בית טוב טוב ורק אחרי הבדיקות יחליטו לאן מתאים להם לפנות... שום הודעה כזו או אחרת שתבוא לבטל הודעה כזו או אחרת לא תתרום לעניין. אז תתנסו לשמור על "פאסון"... שיהיה לכולם בהצלחה ושהטובים יצליחו!!!! ביייי סיגל

מירבי*

New member
ולסיכום...

בואו נסכם שבזה זה נגמר, כולם אמרו את דבריהם מי בעדינות ומי פחות. כדי לא להתבלבל אני מבקשת להחזיר לפורום את הצביון שאפיין אותו עד לא מזמן. יש מקום לכולם..יש מקום לתרבות דיבור נאותה, המנעו מהתלהמות מיותרת והשתדלו לא לשכוח לשם מה התכנסנו. פורום פונדקאות נוסד כדי לתת תמיכה, סיוע, אוזן קשבת, כדי שנוכל להיוועץ אחת בשניה, כדי שבימים קשים יהיה איפה לבכות ולקטר ובימים יפים יהיה איפה לשמוח. לא אתן לאף אחד להרוס לנו את הפורום, אל תפלו לתוך מלכודות שמנסים לשים לכם... אוהבת את כולכן, תודה על התמיכה הנהדרת מכולן.

היי מירבי את צודקת../images/Emo45.gif

אנחנו לא צריכות לשכוח את המטרה שלשמה אנחנו כאן. יהיה מעולה אם לא נדבר על עסקים כאן בפורום. שיהיה לנו ערב נעים

מיישר

New member
ר"ע :חמדנות ("גרידי")

כאם בתהליך, שצופה בפורום שלכם, פחות או יותר מאז שהוקם,אני מרגישה שיש כאן פיספוס גדול. עד היום (חוץ מכמה "ירידות"), הפורום שמר על ציביון של תמיכה ועזרה וגם מענה להרבה שאלות ותיסכולים (כולל כאלה שעברתי בעצמי). אבל עם פרסום העובדה שמנהלת הפורום הקימה מרכז משלה, התגלה הפן הלא נעים שבפורום. איך זה שבעל אינטרס כספי כל-כך מובהק יש לו קביעה מי יאמר ומי למחוק ?! למה מנהל פורום לא יכול להיות נייטרלי, לפחות בעיניין רגיש כ"כ כמו כסף. ויותר מזה, למה שלמנהלת הפורום תהייה גישה לחומר האנושי הסובל, ודרך הפורום היא תוכל לפרסם את עצמה ולהשיג קליינטים. הרעיון הוא שיש פרנסה לכולם (כמו שכתבת) וניתן לפרוס לכולם את העוגה. את צודקת. בהחלט בהצלחה לכבוד העסק החדש. אבל להשאר בתור מנהלת פורום כאן, זה כמו שחבר-כנסת יפרסם זאת ויעסוק כעורך-דין, כאחד. |דגש| מדובר בהגינות, ולא רק בחמדנות. חבל שהפורום התבזה וחבל ש"תפוז" לא עלו על זה. אני אחזור לדממה שלי ואסיים את התהליך עם תינוק בריא וגם כולכן. |דגש| שלום.

נמשושה

New member
עדה

:) עדה, "תאונות אינן קורות, תאונות נגרמות", מכירה? הרבה דברים שנעשו ונאמרו על ידכן יכלו להימנע. עכשיו, כשהכל אחרי, ואנשים נשארים עם משקעים לשנים, את לא יכולה לסתום פיות. טו-לייט, מבחינתכם. תלמדו לקחים. אני מבחינתי לא אפסיק להביע את דעתי ולשוחח אישית עם בנות בתחילת תהליך. את יכולה להמשיך לעשות מהומות, להציק להנהלת תפוז כהרגלך בקודש, אבל לא יעזור. אני פה, אני קיימת, אני לא אחת מהתביעות שתלויות נגדכן, כך שלא יסירו את הודעותי ואני שמחה שאת נלחצת ממני. אני רואה את תחינתך למירבי שתגרום לי להפסיק, ולכן מודיעה לך ברגע זה חגיגית שבקטע הזה אבוד לך. כל עוד אין לי אלצהיימר ומסוגלת לזכור כל פרט עגום, אמשיך לחזור ולהזהיר זוגות חדשים, נקודה. אני רוצה להבהיר לך סופית שזה לא מתוך נקם אישי, אלא מתוך תחושת חובה והזדהות עם זוגות שלא יודעים לקראת מה הם הולכים. באופיכן אתן לא מתאימות לניהול מרכז. אולי מבחינת בירוקרטית אתן יעילות, אבל מבחינה אישית אין לכן לא את הרקע ולא את האופי והרגישות להבין מה עובר ומה כבר עבר על זוג שפונה לפונדקאות. אתן לא בוחלות בכלום עבור כסף, ומנצלות ודורסות זוגות שנופלים קורבן בידכן בדרכים מזעזעות. הלב לא נותן לי לשבת בצד, לשתוק ולראות כיצד אתן ממשיכות לנצל בדרכים שפלות את חולשתם של זוגות הכמהים כבר לאושר. בענין ה"פרסומים" שהזכרת - סליחה, אבל להזכיר כמו מנטרה "לפנות לאביבה ולבדוק איזה מרכז הכי ותיק ומנוסה..." אינה פרסומת???.. ביחייאת, עדה, אנשים אינם מטומטמים. אביבה עוזבת את התהליך עוד לפני ההריון ולכן נשארת כמעט שנה שלמה בלי אביבה לעשות נזקים. גם להחליף שם משתמש ולשתול הודעות מבחורה דמיונית ומצדדת זה לא 5 יחידות מתמטיקה. לא שזה מפריע לי, אבל לדעתי את כבר נתפסת פה בפורום כפאטתית לחלוטין. אולי כדאי שאת תורידי כבר פרופיל. העצבנות והאנרגיה שאת משקיעה פה יום וליל למלחמת ההשרדות שלכן פה בפורום אינן תורמות לרוגע הנפשי והסבלנות שאת צריכה לטיפול בזוגות.

נמשושה

New member
! szervusz ../images/Emo66.gif

מה יש ב 15 בינואר? יום נישואים? (בטוח כתבת איפה שהוא, אבל אני מתעצלת לחפש...) בכל אופן...מקווה שעד הארוחה הזו יגמרו ההקאות.... (לאן אתם יוצאים? יש לי המלצות בשבילך באזור שלך). דרך אגב, הילדודס מתוקים משו משו. גם הם משוגעי מחשב כמוך?

לא תאמיני מה יש ב15 לינואר חחחחח

אז ככה זה מועד הסקס שלנו חחחחחחחחחחחחח הכל שם למטה התייבש והפך לצימוק חחחח מכיוון שפחדתי אחרי הטיפולים וכל מה שנלווה אחרי זה ,לקיים סקס עם בן זוגי (ממש התעללתי בו אף שיקרתי לו ואמרתי שהרופא אסר ) אז קבעתי תאריך יעד וזה ה15 לינואר חחחחח, אם לא אאבד את הביטחון עד אז, אני חייבת להגיש בטוחה פיזית לעשות את זה, מה שלא קורה עד עכשיו, מפחדת על ההריון היקר הזה, ורונית (האם) אף שמחה אבל מבינה את בן זוגי שעצוב מכל העסק חחחחח בכל מקרה מקווה שב15 לינואר לא נזוז מהמיטה לשום מקום חחחח לגבי הילדודס שלי והמחשבים, אז כן הבן שלי בן שש וחצי וגאון מחשבים יושב מינמום שש שעות ביום על המחשב שלו חחח בבית שלנו יש יותר ממחשב אחד והכל מחובר לנט לגלישה כמובן. הבת הגדולה פחות, היא עסוקה עם חברותייה ובנים חחח, והטנה מתעסקת לה בקומפי היא רק בת ארבע תהיה במרץ. בוקר טוב נמשושה

נמשושה

New member
יווווווווהוווווווו

ייבשת את ההונגרי ככה? ילדה רעה! סתאאם, אני צוחקת. זה אחלה שאת כל כך שומרת על ההריון, כל הכבוד. חוץ מזה...לא מזיק להם להתגעגע קצת! זה רק מוסיף לרומנטיקה ולאקשן... יאללה בואי נתחיל טבלת יאוש:
(ספרתי נכון?)

חסר ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

של החודש לפני ההחזרה חחחח את יודעת לפני ההחזרה אסור לקיים יחסים לפונדקאית שחס ושלום אל אף הדיכויי שלא אקלט להריון שלי .. אז בדיוק 18 שבועות חחח מספיק להונגרי

למעלה