מירבי המיתולוגית

מירבי המיתולוגית

היתה אומרת ``רשעיתית`` ו``קנאיתית`` וגם ``מי הריק עליי`` ו``אמא יושנת``. כן, משהו בסיגנון לימור. היתה לי גם שכנה קטנה, שהיתה אומרת במקום מפחדת - מחפדת. ניסיתי ללמד אותה להגיד כמו שצריך: - תגידי מפ - מפ - יופי. עכשיו תגידי חדת - חדת - מצוין. עכשיו תגידי אותם יחד. מפחדת. - מחפדת. אבל אני אין לי זכות-דיבור בכלל. כשרק התחלתי להשתמש באייסיקיו הייתי בטוחה (מה-זה בטוחה, משוכנעת) שהשלט N.A זה, כמובן, קיצור של נרקומנים אנונימיים. שאלתי את ידיד שלי מהאייסי אם זה נכון, ואחרי שהוא צחק עליי יומיים הוא אמר לי ש-N.A זה קיצור של NOT AVAILABLE . המסוממים האלה והתירוצים שלהם...

מותר לדעת למה חיכית?

לשממית? לג`וק? עוד לא השעה התאימה. יצורי-הלילה האלה יוצאים רק בחסות החשיכה. אוריאנה

יערית

New member
לא יודעת???

אך ההודעה שלך היתה תמוהה בעיניי, יקירתילא עניתי לך לגבי הז`וק? האקס שלי היה הורג אותם בידיים..איחסססססססס אבל היום אני עוזרת אומץ להרוג אותם לבד , כשאני ניתקלת בהם. יש עוד משהו מלבב היום אוריאנה? יערית.

מגעילולה

להרוג אותם? חס ושלום. כשהם נמרחים על איזו סוליה הם עושים ``קחחחחחחח`` קווצ`י ודוחה. אני, נגד ג`וקים, אין לי נשק, פרט לצרחות היסטריות. אבל אני לא דואגת, מחר אבא ירסס לי. הבית יסריח קצת, אך אסבול זאת בשקט. ומה לא עניתי לך? סליחה אם שאלת משהו ולא ראיתי, לא הייתי פה מאתמול. או הבוקר? מי זוכר. תחי הסניליות! אוריאנה

יערית

New member
מי את בכלל?

? ? ? ? יערית(שפתאום לא זוכרת מי היא) אוריאנה לא שאלתי כלום.... רק את מוזרהההה לאחרונה....

למעלה