מיק מיק שלי !!!!

Dawn12

New member
../images/Emo26.gif "שרשור הזדמנות שנייה" ../images/Emo8.gif

השרשור ננעץ מחדש בעקבות הכאוס המוחלט (
) וזו הזדמנות מצויינת עבור כל אלו שנעדרים מסיבה כזו או אחרת מרשימת המגיבים לאחל למיקי בהצלחה, ולהתחיל ברגל ימין את דרכם עם המנהלת החדשה

pumiki25

New member
שחר! ../images/Emo6.gif

כל כך נחמד מצדך!
תודה!
לא הייתי נועצת עבורי, כמובן...

dvd3434

New member
תשימו הגבלת גיל בהודעות...

17+ דרך אגב- מה קורה עם איזה מפגשון?

pumiki25

New member
או לחילופין -

נזהיר מהודעה אשר תוכנה מכיל קונוטציית משאבים?
(ושוב סליחה, דייב - יום כיפור! יום כיפור! - על הישנוניות המבהילה אמש במסנג'ר
)

אור2221

New member
מיקי!!!

מזל טוב!! טולולולולווווווו. אני מניחה שעכשיו נתחיל לראות שירשור ראול פעמיים בשבוע :)

pumiki25

New member
אור'וש! ../images/Emo24.gif

תודה-תודה-תודה!
להה, ראוליטו-מסכניטו, על אף שחוליטו, לא (דיאט?) יופלה לטובה. אם פיליס יכולה להתאפק ולשמור על ריסון עצמי - כך גם ראוליטו!

nimix

New member
מה????

איך לא אמרתי מזל"ט?? אז שיהיה לך אחלה שנה לרגל היכנסך לתפקיד החדש .. הממ רשמי משהו .. קיצר ! מברוק....

python 4

New member
הו מיקי!../images/Emo24.gif

הממ.. זה מזכיר לי משהו.. נעשה את זה אופ"סי-סטייל: |מסתכל לעבר המצלמה, בזמן שהמסך מתחיל להתערפל - פלאשבק מתחיל, שנתיים אחורה| אני: "הו, פיליס 2 אהובת ליבי!
אין ספק שההחלפה של פיליס היתה הדבר הכי טוב שקרה בצח"מ בשנים האחרונות. החליפו את הצנונית הרעועה הזו, הג'ינג'ית דמיקולו, באחת.." שחר: "ירון, זו אזהרה ראשונה ואחרונה לפני חסימה" אני: "..גרועה בהרבה, בכלל מי הדביל שהעז להחליף את פיליס1 המופלאה??
אין ספק שהיא עוד תתחרט ותחזור" שחר: "חופשי" אני |חושב|: "נו טוב, לפחות נשאר לנו את ראול ללכלך עליו כאוות נפשנו" |המסך מתערפל - סוף פלאשבק. אני מסתובב לכיוון הדמות שמאחורי| אני: "מה? מיקי מנהלת הפורום? כלומר.. כלומר.. זה אומר.." מאט קלרק (בלי חולצה): "כן כן, אבל לפחות נשארה לנו בריאנה. עכשיו שתוק ותחזור למיטה". במילים אחרות - ברכות מיקי
אני בטוח שתהיי מנהלת מעולה ותשמרי על הפלורליזם בפורום (אין לי מושג מה זה אומר, אבל זה נשמע לי כמו היתר ללכלך על ראול).

pumiki25

New member
אתה תהרוג אותי יום אחד! ../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif

אוי...זה היה טוב. I'm speechless

Dawn12

New member
../images/Emo6.gif

אתה יודע, אני חושב שאם היית קורא למישל "הג'ינג'ית דמיקולו" האופציה של חסימה באמת היתה קורצת לי

pumiki25

New member
ששש! Play nice!

...חוץ מזה, פייטון כבר הבטיח שבתמורה להקמת מחנה ברי, הוא ידאג לרכוש את הכבוד המתאים לג'ינג'ית דמיקולו ולשיבוטה של מינה צמח-עם-פוני-קצת-יותר-מסודר. נכון?

pumiki25

New member
שחר - ../images/Emo32.gif קטן...

נחש איזה סרט מקרינים היום בערוץ 2? עיתויים, עיתויים

python 4

New member
../images/Emo6.gifמחנה ברי!../images/Emo174.gif

נזכרתי היום שכדי להשתתף בפורום אין ברירה אלא להתחיל לצפות בצח"מ. מישהו יודע מתי הסדרה חוזרת מהחופשה? אני מחכה בציפיה!

pumiki25

New member
ו...עוד תודות! ../images/Emo140.gif

Kalla, דבירית - כולם!
(מרוב חיבוקים, כבר נתפסו לי שריריי הידיים
)

למעלה