"ועכשיו, לדבר היו"ר..." ../images/Emo22.gif
אוי!!! *האנחה הגדולה ביותר שנשמעה מעולם על פני כדור הארץ* - אז, אז, אז, אממ-אממ-אממ (*כחכוח גרון עצבני*) - איך אני מתחילה?! אני חושבת שעם
תודה אחת
ע-נ-קית לכול-כול-כול-כול-כולם!!!
איזה כיף - ואני עוד הייתי בטוחה שתסקלו אותי באבנים
...ואמשיך לי עם התנצלות קטנה על העיכוב (הלא אופנתי) בתגובה - שחר כבר יודע (משיחת טלפון קצרה ובהולה במיוחד הבוקר, לאחר הריאיון ב"תפוז") שסדר היום שלי להיום היה עמוס מהרגיל (דהיינו: חסל סדר קימה ב - 14:00, וגם אז רק כדי לנשנש
), אבל מעבר לסידורים הקטנים שלי, נפלה עליי "הפתעונת" לא נעימה במיוחד - קרוב משפחה היה מאושפז במיון עד לפני כשעה (לא לדאוג, הכול בסיידר!
) - כך שלא יכולתי לפנות עצמי אפילו רגעון קטן אחד כדי לשבת ולחשוב מה בדיוק לכתוב - וגם לא לצפות בצח"מ, אגב. לעומת זאת, אני גאה לציין שאת פעילותי הלא-כך-כך-שוטפת עד כה התחלתי באופן רשמי כבר כששבתי הביתה בצהריים, כאשר מחקתי לי בנחישות ובהחלטיות הודעת תחינה מרגשת אך לא-רלוונטית לחלוטין! תודה, תודה! *קדה קידה*
את זוג רגליי הנפוחות במיוחד (ואת הפרטים הגרפיים אחסוך מכם!) אני עומדת להניח לי על מיטתי החמה שכבר נצטרד קולה מלקרוא בשמי, ולהעניק להן ולשאר השות' שינת לילה טובה והגונה
אורט'לוש מקסימה שלי - מתנצלת על המסר הקצר והלוקה בחסר...! אני מקווה שאת מבינה - אכתוב שוב ASAP ואפצה!
ריק'וש -
מחר!
ושחר - כמובן, כמובן שנדבר - והרבה!
ועוד משהו קטן, פצפון-פצפון שאני חייבת להוסיף... דייב,
עכשיו אתה מבין למה משמעת ראוליטו עומדת להחמיר?
-ים לכולם!