מיק מיק שלי !!!!

Dawn12

New member
מנהלת חדשה בפורום ../images/Emo65.gif

הגיע הזמן שיהיה ייצוג נשי גם בהנהלה, אז קבלו את מיקי - מהיום המנהלת השנייה של הפורום
בהצלחה מיקי!

מיק מיק../images/Emo70.gif

מזל טוב, יש לך בהחלט תכונות של מנהלת ויהיה נחמד לראות גם אותך כחולה... ולמזלך את מקבלת פורום די ממושמע, יחסית לשאר הפרדס של "תפוז", כך שלא תהיה לך עבודת נקיון רבה

taish

New member
מזל-טוב מיקי, ובהצלחה! ../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

אין מישהי שמתאימה יותר ממך לתפקיד, ואני בטוחה שתבצעי אותו על הצד הטוב ביותר. אנחנו, מצדנו, נעזור לך בכך שנקפיד על חוקי הפורום "קלה כחמורה"!

The Abbott Girl

New member
קוללללללללללללללללללו ../images/Emo72.gif

יפה יפה, צריך להתרגל לראות עוד שם ליד שחר שם למעלה היה בודד בפסגה?

Dawn12

New member
לא רק זה

עכשיו יש מישהי שתתרגל איתי תרגילי נשימה מקרוב בעת הצורך

kawa

New member
בהצלחה מיקי../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo140.gif

מיקי חמודה !- מזל-טוב../images/Emo24.gif../images/Emo48.gif

את ושחר זה שילוב קטלני
מאחלת לך ה-מון בהצלחה ושמחה שמדובר ביותר מ*מנהלת*, את בן אדם מקסים, מצחיק, שנון, טוב-לב ושהכי יודע להקשיב בעולם (ומי כמוני יודע
) ושיודע הכי טוב לתאר את אוליביה שלנו ("אוליביתית
)... ושוב, מזל-טוב!

pumiki25

New member
"ועכשיו, לדבר היו"ר..." ../images/Emo22.gif

אוי!!! *האנחה הגדולה ביותר שנשמעה מעולם על פני כדור הארץ* - אז, אז, אז, אממ-אממ-אממ (*כחכוח גרון עצבני*) - איך אני מתחילה?! אני חושבת שעם תודה אחת ע-נ-קית לכול-כול-כול-כול-כולם!!!
איזה כיף - ואני עוד הייתי בטוחה שתסקלו אותי באבנים
...ואמשיך לי עם התנצלות קטנה על העיכוב (הלא אופנתי) בתגובה - שחר כבר יודע (משיחת טלפון קצרה ובהולה במיוחד הבוקר, לאחר הריאיון ב"תפוז") שסדר היום שלי להיום היה עמוס מהרגיל (דהיינו: חסל סדר קימה ב - 14:00, וגם אז רק כדי לנשנש
), אבל מעבר לסידורים הקטנים שלי, נפלה עליי "הפתעונת" לא נעימה במיוחד - קרוב משפחה היה מאושפז במיון עד לפני כשעה (לא לדאוג, הכול בסיידר!
) - כך שלא יכולתי לפנות עצמי אפילו רגעון קטן אחד כדי לשבת ולחשוב מה בדיוק לכתוב - וגם לא לצפות בצח"מ, אגב. לעומת זאת, אני גאה לציין שאת פעילותי הלא-כך-כך-שוטפת עד כה התחלתי באופן רשמי כבר כששבתי הביתה בצהריים, כאשר מחקתי לי בנחישות ובהחלטיות הודעת תחינה מרגשת אך לא-רלוונטית לחלוטין! תודה, תודה! *קדה קידה*
את זוג רגליי הנפוחות במיוחד (ואת הפרטים הגרפיים אחסוך מכם!) אני עומדת להניח לי על מיטתי החמה שכבר נצטרד קולה מלקרוא בשמי, ולהעניק להן ולשאר השות' שינת לילה טובה והגונה
אורט'לוש מקסימה שלי - מתנצלת על המסר הקצר והלוקה בחסר...! אני מקווה שאת מבינה - אכתוב שוב ASAP ואפצה!
ריק'וש -
מחר!
ושחר - כמובן, כמובן שנדבר - והרבה!
ועוד משהו קטן, פצפון-פצפון שאני חייבת להוסיף... דייב, עכשיו אתה מבין למה משמעת ראוליטו עומדת להחמיר?
-ים לכולם!

dvd3434

New member
ימים קשים בפורום

בקרוב חוק ראול ייאכף ביתר קפדנות, ועשן הסיגריות ימלא את הפורום , בזמן שהוא לא יהיה בהפסקת שירותים (והמבין יבין) מזל טוב מיקוש!

pumiki25

New member
LOL! ../images/Emo24.gif

דייב, כמה חיכיתי לתגובה שלך - אתה לא יודע! ידעתי שכבר תמצא את הדרך להשתעשע לך שוב עם סיפור גליל נייר הטואלט והעישון בשרשרת...
*יוצאת להפסקת סיגריה*

מיק מיק שלי !!!! ../images/Emo24.gif

קפצתי לי לרגע לביקור קצרצר בפורום שלכם, רק על מנת לאחל לך המון המון
!!! בטוחה שתעשי חיל !!
אוהבת
ומתה כבר לדבר איתך מקווה שאת מזהה בכלל....

אופסססס!!! אין לי מושג איך ההודעה

השתרשרה לה דווקא לפה...!!!! כמובן מיועד לשרשור
למיונך החדש.... סורי!

pumiki25

New member
ויייייי! ../images/Emo6.gif ../images/Emo23.gif

איזה כיף-איזה כיף-איזה כיף! השרשור שלי חזר!
(ותודה למשחזרת!) דובדבנילו'ש שלי!
את רואה? הסירי מלבך כל דאגה ורגש-אשם - חזרת, וכך גם השרשור שלי
אתפוס אותך בקרוב-בקרוב, אוהבת tons!

למעלה