מיק למקס 2 - דעתי

DJ$upreme

New member
מיק למקס 2 - דעתי

לאחר כמה האזנות אני חייב לומר כמה דברים על מיק למקס 2. קודם כל, יש כמה הפקות מעולות: שלושת ההפקות של הרביעיה, בעיקר לסידי - השוס של האלבום, וגם לא פחות מזה ההפקה לכלא וההפקה ומני שורטי וסניקאז. ההפקה של דיגיביט לשבט - הורה 2001 - היא ההגנבה של השנה מבחינתי בהיפהופ המקומי. פשוט מדהים. בנוסף מאוד אהבתי את השיר של פיזדה, בעיקר בגלל הטקסט והשילוב הנהדר עם סוניק - הוא כל כך מתאים שם!! דווקא אהבתי את קרמזל, אבל סוניק נכנס לו לנעלים בגדול וגם מוסיף הרבה משלו...איזה בית יש לו שם!! לבאיין יש טקסט הארדקור מעולה אבל ההפקה והדיקציה בעוכריו. מתאמר ומשירי ושורטי, ציפיתי ליותר. ג´רמי ואנג´ל נשמעים בדיוק כמו בדיסק הקודם. שורה תחתונה - התקדמות ממיק למקס 2 בעיקר בהפקות ובסאונדים שחלקם נשמעים כבר בדרך הנכונה. למרבה הצער רוב הטקסטים עדיין אינם ראויים למאכל אדם, כלומר - נשמעים בסדר בפריסטייל אבל אין בהם מספיק כדי שארצה לשמוע שוב. הסקיטים לא בדיוק עשו לי את זה בלשון המעטה, ובמיוחד לא התלהבתי מהסקיט ההומופובי והאידיוטי ביםבםבום קלאט.

B-$ide

New member
מיק למקס2 עלוב כקודמו...

אבל השתפר קצת. כמו שסופרים אמר הטקסטים עדיין לא ראויים למאכל אז אני יגיד לדעתי איזה שירים סדיוק הם לא ראויים למאכל: בלאגן של סידי-על הפנים,מטומטם.פשוט. תמיד קדימה של כלא ענק! לא משנה-שיר חמוד אבל מני ממש הורס את השיר(יש לו קטע שהוא אומר:"יש ים של אמ סיס אבל אין מקוריות" חחחח!!למה מני הוא מקורי?)דווקא בשיר הזה אהבתי את שורטי. מסיכות של אנג´ל לא אהבתי וגם את נמאס של ביג אס ומסיקה לא יפה. טי אן הפתיע אותי לטובה אהבתי את השיר שלו. פיזדה-ענקיים! מכים שנית של כלא6 גם שיר מעולה. ניסיון ראשון של הגדה המערבית שיר חמוד אבל הקטע הכי טוב בו הוא דווקא של הראפרית שם. מי הדיווה שיר יפה -אהבתי ת´ביט!ואין ספק שורטי לוקחת שם את שירי. קיקלופ-המר מיאגי של המיטה-לא רק שזה טקסטים שלא ראויים למאכל-השיר הזה זה רעל עכברים!!אין בו זרימה טקסטים ברמה של גן חובה גג. שטרות של 3 לראש דווקא שיר שמאד אהבתי אבל רק את 2 הבתים הראשונים והפזמון ענק,אבל הבית השלישי על הפנים. באיין-הגייס החמישי שיר מעולה. ואת השיר של ג´רמי שמעתי רק פעמיים ולא אהבתי. זהו בכללי דיסק חמוד יש בו כמה דברים טובים.

daworse

New member
מה?????

אחי מה אתם מקשקשים????? עלוב כקודמו????? היפ הופ הישראלי התחיל לא מזמן וככה אתם קוטלים??? אתם חושבים שזה יהיה ברמה של ההיפ הופ האמריקאי סתם ככה??? צריך לעבור הרבה בשביל זה. בינתיים הסצינה לא מספיק גדולה...אבל שני האוספים מיק למקס הם פשוט אדירים מכל בחינה שיש. עוד כמה שנים זה כבר יגיע לדעתי כבר לרמה של ארה"ב. במיקרופון למקסימום 1,2 יש סגנון שאתם לא קולטים זה סגנון שרק מופיע בהיפ הופ הישראלי.

mc-yan

New member
אתה צודק !!!!! אבל....

אבל אתה אומר שהיפ הופ ישראלי יהיה כמו או ברמה של היפ הופ אמריקאי אי אפשר להגיד כך כי היפ הופ ישראלי יהיה תמיד ישראלי כמובן וכמובן שישתפר תוך זמן אבל להשוות אותו לאמריקאי זה לא טוב כי זריך לפתח את ההיפ הופ הישראלי כך שיהיה ישראלי ! קולטים אותי ?

Vick

New member
קולטים אותך אחוקי! ../images/Emo8.gif

אני די מסכימה איתך... היפ הופ ישראלי צריך להיות יחודי
peace & love
VICK

B-$ide

New member
לא הבנת אותי...

אחי,אנלא מצפה שתהיה פה רמה של ארה"ב,בכלל לא ,אבל השירים במיק למקס2 שציינתי שהם גרועים-הם גרועים ממש כאילו ממש מתחת לכל ביקורת -זה שירים נוראיים שאי אפשר להקשיב להם-זה לא היפ הופ זה חרטה!והשירים שציינתי כגרועים הם גם בתור התחלה נחשבים מגעילים בטירוף! בקשר למיק למקס 1 יש שם כולה איזה 5 שירים יפים גג. וב2 יש איזה 8-9 שירים יפים גג. מה שאתה אומר בעצם זה שאמנים כמן קיקלופ למשל ילכו וישתפרו עם הזמן?לא נראה לי!אם הוא זה שכתב את השיר שלו אז היכולת כתיבה שלו שואפת לאפס אי אפשר להגיד "אוי טוב,בוא נתחשב בזה שזה השיר הראשון שלו אז אפשר להגיד שהוא טוב" השיר מסריח אז הוא מסריח זה לא משנה כמה שירים הוא עשה מקודם. כשיהיו שירים טובים שזה יראה כאילו הם עבדו על השיר קשה אז אני יתן המון כבוד!וגם נתתי כבוד ואני נותן עדיין לכל השירים שכן אהבתי במיק למקס 2.

kodgirl

New member
ואללה איזה טלפטיה

בדיוק רציתי לכתוב שאני מאוד אוהבת את הדיסק אבל חלאס חרשתי נמאס והוא גם מתחיל להשרט מרוב ההש מעות סווווווו - מתי יוצא האלבום של בויאקה??

סופרים... בקשר הורה 2001

כמה שאתה צודק! זה שיר פשוט משגע! מאז פסטיבל הבירה הפיזמון לא יוצא לי מהראש פשוט!
נלה

הביקורת שלי-שיר שיר למיק למקס.

אני הולך לתת כרגע(כאילו שזה מעניין משהו)ביקורת במילים וציון מ-1-10 על כל השירים שיש במיק למקס: 1.אינטרו ציון 7 2.סידי וצ´ולו-בלאגן-שיר מצויין במהירות מטורפת של סידי שיר טוב ציון 8 3.תמיד קדימה-כלא 6:שיר נחמד מאוד של כלא 6 ציון:8 5.הורה 2001-שיר ענקי של דיגיביט ואמורה עם הפקה מדהימה של הבחור, ציון:8 6.לא משנה-אמ סי מני/שורטי וסניקאז-שיר שלא כל כך אהבתי ציון:7.5 8.מסכות אנג´ל רפי וצ´ולו-השיר המדהים ביותר באלבום של שני ראפרים ענקיים ציון:10 9.נמאס של מסיקה וביג אס-עוד שיר שלא אהבתי ציון:7 11.אמא אל תבכי של טי אן והג´מעה וצ´ולו-שיר מצויין ועם מילים אמיתיות של טי אן וחבורתו ופזמון נוגע ללב של צ´ולו למרות שהביט לא כל כך מתאים לנושא ולמילים אני נותן ציון 8.5 12.גבי מאן-פיזדה עוד שיר ענק של השלישייה המשובחת עם הפקה מעולה והתיאום המדהים עם הסוניק הראפר הענקי ציון 9 13.מכים שני-כלא 6 וסניקאס שיר שאני חרשתי וחורש עליו עכשיו שיר עם מקצב מקפיץ ופזמון מיוחד של שילוב אנגלית ועיברית ציון 9.5 15.הגדה המערבית-שיר שלא אהבתי במיוחד ציון 7.5 16 מי הדיוויה של שירי ושורטי שיר נחמד ציון 8 17 קיקלופ המר מיאגי של המיטה-לא שיר מיוחד אבל גם לא נורא באמצע כזה ציון 8 18.שלוש לראש-שטרות השיר והלהקה שהכי הכי הפתיעו אותי באלבום עם מקצב מצויין של השיר ונושא נכון ואמיתי על המשיכה לשטרות של אנשים:9 19.באייאן-7 אין לי כוח להסביר למה פשוט לא אהבתי ג´רמי קול חבש-האמת שלא יצא לי לשמוע את השיר אני אגש לשמוע אותו ויחזור עם תשובה

d_style

New member
למה *אני* לא אקנה את הדיסק.

סה"כ אין במה אחרת לאומני היפ הופ צעירים בארץ. מצד שני אין גם כל כך הרבה אומני היפ הופ ראויים לעלות על במה. לא שזה מפריע להם להדחס ולהדחף להימנון נרקסיסטי אגוצנטרי חובבני בעיר הבירה... אבל לא זה העניין. אני לא הולך לקטול את כל האלבום מפאת חוסר זמן ומהסיבה הפשוטה שאני עלול למצוא את עצמי נרדם מרוב שעמום תוך כדי כתיבה, אבל כן אציין את הטובים ביותר, והגרועים ביותר. ראשון בממלכת הגרועים, קיקלופ. אחיין או לא אחיין, את המוסיקה שלך לא הייתי צורב גם. מילים שהן פשוט תת רמה לאינטיליגנציה (ואני בטוח שאתה יותר חכם מזה), קצב קלוקל, נושא מאוס ולעוס, ושיר מבאס בכלליות. אחריו למרות שיש להם פוטנציאל חבוי איפשהו (בינתיים לא מוצאים אותו), שלוש לראש, שקופצים מנושא לנושא, כסף, מכות, איומים, אקדחים, שטויות. לא הבנתי מי נגד מי ומה הקשר של מלחמה בפזמון. ברכות לאדי על הביט המצוין. בין הטובים נמצאים כלא 6 (שהשתפרו ומשתפרים לאט לאט). איתמר נשמע יותר טוב מבעבר אני חייב לציין. הגדה המערבית מצוינים אחד אחד, לפאבל יש בעית דיקציה קלה, אבל מאסה של כשרון. בדוק. השבט, אחלה מסר ואחלה שיר קליט. חביב מאוד. וזהו פחות או יותר. השיר של טי אן נשמע קצת לא מקצועי, סוהל השתפר, תאמר יורד קצת מהביט, אחלה מסר ומילים. שורטי קורעת את שירי בקרב אחת על אחת, ולבייאן כבוד על הניסיון, אבל תחזור קצת לאולפן כדי שנוכל להבין מה אתה אומר. חרשת על הגימיק של המבטא. סוף ציטוט.

אתם יכולים להסביר לי משהו???

איך זה שראפר נשמע טוב מאוד בפריסטייל בעסק שזה חי בעוד שבשיר באולפן הוא נשמע קקה,ועושה לך חשק לבכות דוגמאות? טוב אם סי מני בפריסטייל בעסק עם בזוקה וקיקלופ הוא כלי במיקרופון למקסימום 1 הוא חרא אותו דבר על בזוקה וכך גם על קיקלופ אין לי כח לעוד דוגמאות.. ד"א ואני לא צוחק עכשיו.. די ג´יי מ.י.י.ס שולט ! יש לו פריסטייל מעולה בעסק אבל לא נראה לי שזה פריסטייל כי הוא ישב על הביט יותר מדי מושלם וגם שירי בהתחלה שרה אז איך זה??

למעלה