מיק הרך

melancholy man

New member
לא זורקים ולא תעלה

תשמעי אלינור, אף אחד לא נולד אחרי שהוא שמע מאה אלף תקליטים, אף אחד גם לא נולד עם אלפי תקליטים שיוכל להאזין להם, תקראי מה כותבים, תראי אם מתאים לך, אם כן אחלה, אם לא, גם הולך, לא כל דבר שאני או כל אחד אחר כאן מתלהב ממנו, באמת טוב גם לך, את יודעת... אגב, זו אחת הסיבות שאנחנו ממעטים ממש לזרוק שמות אלא משתדלים להרחיב.

אלונורה

New member
../images/Emo24.gif הייי ...זה לא נאמר כדי להעביר עליכם

בקורת - חלילה, ואם נשמעתי כך, אני מתנצלת. פשוט דיברתם בינכם על המכיר ולא מכיר.... אז קבלו אותי, אני לא מכירה שום דבר ....מסתבר.

melancholy man

New member
מקבלים באהבה

וזה בסדר, אף אחד לא מכיר כלום באמת... אנחנו רק עושים כאילו

זה באמת לא משנה

בפורום הזה זורקים הרבה שמות, שלציבור הרחב אינם מוכרים - ואפילו לרוב חברי הפורום. זה סוג של תחרות פנימית בין כמה אנשים כאן, מי מהם מכיר יותר שמות נשכחים ומצליח להשיג אלבומים שיצאו בשניים ורבע עותקים. תתייחסי לזה בתור המלצה: אם האמן מעניין אותך, עד כדי חיפוש האלבומים שלו - אחלה. אם לא - עיברי הלאה, למשהו שכן מעניין אותך.

melancholy man

New member
ואני חשבתי שמהות של פורום מוסיקה

זה לשתף אחרים במוסיקה שאתה אוהב בין אם הם מוכרים ובין אם לא, מתישהו, לחלקנו נמאס לדבר על אותם עשרים אומנים, אגב ציף, לכתוב כמה מאות מילים על אומן, זה לזרוק שם? בקשר להמלצה עצמה, בהחלט מסכים.

אלונורה

New member
אוף אתכם !! לא התכוונתי

להשמע כך ! אתם לא "זורקים" שמות אתם גם מרחיבים עליהם, נו די !

בוודאי שלא

אני דיברתי באופן כללי. אני מניחה שלחלק מהאנשים כאן "נמאס" לדבר על אותם אומנים, אבל מרבית הפורומים בתפוז נועדו לציבור הרחב, לא לקבוצה קטנה של אנשים. השאלה היא היכן האיזון בין דיונים באמנים שמוכרים לשניים שלושה אנשים, ושיכולים לעניין את אלו ש"נמאס להם", לבין משיכת חברים חדשים לפורום, שלא ירגישו שהם הגיעו למאדים. אגב, הסקירה שלך יפה וטובה. על סופטלי שמעתי בעבר, בעיקר בהקשר לדונובן, וידעתי בגדול מיהו. אני לא חושבת ששמעתי אלבום שלם שלו - או אפילו נתקלתי באלבום כזה - בחיי.

מורנא007

New member
אפשר כמובן

לא לכתוב על אלבומים שלא מוכרים לחלק מחברי הפורום, ואותם חברים שלא מכירים ישארו בבורותם וימשיכו לשמוע רק אומנים שמוכרים להם.

מורנא007

New member
למה לא?

הנה אני למשל מודה שחוסר ההכרות שלי עם אלבומיו של ואן מוריסון הוא סוג של בורות.

מורנא007

New member
אולי אני טועה

מה שבטוח הוא שקריאה בפורומים כאן, בנענע כמו קריאה באתר של ברייטמן העשירה את הידע המוסיקאלי שלי.

אחלה

אבל אין קשר בין זה לבין בורות. בוודאי שכל מקור - אמין - ממנו אנו שואבים מידע נוסף, מעשיר אותנו. אבל זה לא אומר שאנו בורים.

LEATHER REBEL

New member
כן, שמענו עלייך כבר

ציףציף1000, העורכדינית שכל מה שהיא לא אוהבת הופך אצלה ל"איזוטרי"... אפילו שיש הוכחות לגבי תקליטי זהב ולעתים תקליטי פלטינה שהוענקו לאותם אמנים "איזוטרים"ן... ולא במדינות עולם שלישי. לא, זה ממש לא מתחביבי להתווכח לשם הויכוח, אבל לגבי כמה וכמה אמנים שהוזכרו כאן בעבר ובוודאי שעוד יוזכרו בעתיד... הטבלה לא משקרת. אני יודע שזה דווקא כן מתחביבך להתווכח לשם הויכוח, ואת לא חייבת לענות לי... אבל אם את כן, אז אני לא אשיב לך.

John Barleycorn

New member
עשית לי חשק עכשו לשמוע את "מכונת הזמן"

אלאס, חברה שאלה את "Sunrise" לפני שלשה חדשים, שכחתי מכל העניין. עכשו נותרתי ותאוותי באזניי.
מיכה, אם כבר לחשת Come Sofltlry to bed, הרשה לי להציע לך דיאטת ביצי פנגווין לחורף. הרי לך רבע ביצה ראשונה לדגימה,שתהיה בכושר, ולא תפספס את החבל גם ביריה הבאה.

למעלה