מיקרו

זיוי בת

New member
ק"ן

טעמים, לא טעמים, ממש לא משנה לי במה ואיך אתה טובל. רק משפט קטן לפני שאתה יוצא מדעתך, רוקע ברגליים ומסרב להירגע: דברי חכמים בנחת נשמעים.

קפת

New member
עכשיו כשאני בנחת

אנסה להשמיע דברי חכמה. אבל לפני כן, הערת המערכת: אין אנו אחראים על תכנם של הדברים הנאמרים בפורום זה. היום כבשתי זיתים. ואת ייצרי. טעם של הזייתים יובחן רק בעוד מספר שבועות. ייצרי הכבושים קבלו את טעמם המודגש כבר שעה אחרי. סגרתי דלת, ונפתח לי חלון.

Le Fay

New member
../images/Emo101.gif

צד יקירי, הרשה לי להציע עזרה. קראתי את ההודעה של הזיוה בתשומת לב. נירה לי היא מנסה לדווח שהיא ועוד מישו השתוללו באיזו גינה ציבורית, רק שהיא לא יודעת איך מתנצלים. אם קשה לך להסביר לה בדרכך המעודנת, אני (והאחות נחמה) נשמח לעזור.

סיטרא

New member
כל אחד והקיר שלו.

"תשוכתב מגילת העצמאות", זה מקיר אחר, מקיר זר, המרסס הלך לרעות בקירות זרים, האזוב של השכן ירוק יותר, נצבע ביתר קלות. "יוחזרו בנייני פעל לגרפיטי", רססן אנונימי, וכנראה גם גרפיטר ותיק בארץ, מתרעם על השימוש האינסופי בבניין "יופעל" כבניין מפתח בכל סלוגן מרוסס. רוסס על חזית של בניין, בניין רגיל. "ימוזערו החלונות", חברת מייקרוסופט? החלונות הגבוהים? חלונות הראווה? חלונות באספמיה? ריסס ואינו פירש, למרסס פתרונים. רוסס באמת מתחת לחלון, כמה סימבולי. כל קיר והאמירה שלו, ורק הקיר שלי ניצב דומם, ריק מתוכן. אפילו לכותל המערבי יש אמירה משלו, כמו שטבעו כבר מזמן את הביטוי העתיק: "אוזניים לכותל". אולי בגלל זה אנשים שמבקרים אותו נוהגים לתחוב איזה פתק או שניים בין החריצים, הכותל ישתמש בפתקים לאטמי אוזניים. מסכן, גם ככה צועקים עליו כל היום, יהודים יודעים לצעוק חזק, כשרע להם.

למעלה