מיקרופונים

Loony K

New member
מיקרופונים

אני וחברים שלי הקמנו להקת ראפ יש לנו הכל חוץ ממיקרופון איזה מיקרופון אתם ממליצים לקנות? שהוא יהיה זול ויחסית טוב וגם שמתחבר למחשב

baduist

New member
קח לינק

יש כאן מערכת פורומים שמיועדת לאנשים שרוצים לעשות היפ-הופ. בין היתר תמצא שם מגזין ראפ, ובו סדרת כתבות על הקלטות ביתיות, וכל מה שאתה צריך לדעת. וגם בפורום לראפרים שיש שם, היה לא מזמן שרשור בנושא, אתה מוזמן לבדוק. [נא לקרוא שם את הכללים קודם!] ------------------------------------ אם אתה מעדיף לא להשתמש באפשרות הנ"ל, אתה מוזמן להשאיר את זה כאן, ואז בוא נתחיל בזה שתגיד מה זאת אומרת "יש לנו הכל" חוץ ממיק´, ולאיזה תוצאה אתם מכוונים, כדי שנוכל לתת לך אצה יעילה ולא סתם לזרוק לך איזה דגם.

baduist

New member
איזה שטויות.

איך אתם אומרים למישהו איזה מיקרופון בלי לדעת למה איך מי ומו? אם הוא רוצה להקליט סקיצות על הPC? אם אין לו תקציב? מה עם פרה-אמפ? אם יש לו תקציב והוא רוצה משהו יותר טוב? שאלתם מה הוא רוצה להקליט ואיך? הבחור לא פותח אולפן מחר, מותקים, תחשבו לפני שאתם זורקים שמות. אתם פה בשביל להראות ידע, או בשביל לעזור עם הידע שלכם?

baduist

New member
זה כמו שהוא ישאל

איזה מכונית ותגידו לו "מיצובישי". לא שאלתם כמה ילדים יש לו, איפה הוא נוסע וכמה, וכמה כסף יש לו, והכי חשוב - מה הוא אוהב........ ממש יצאתם פארשים עכשיו, באמת. תראו אני אפילו מגיב לכם פעמיים:) באיזה שוק זה הכי משתלם בדיוק? אני מכיר לפחות חמש עשרה מיקרופונים שיותר משתלמים. לי. ועוד חמש עשרה שיותר משתלמים לדוד אהרון מירושלים. ועוד.....

למעלה