מיקרופון לשני עמים ?

hcsneB

New member
"כמה כיף לשלוט על קהל יהודי"

תמשיכו לסגוד לעלוב הזה

youngdiz

New member
תאמר נאפר חי בסרטים.

הוא מחפש חשיפה והצלחה פה במדינה שהוא מאשים בפשעים נגד האנושות ונגד העם שלו. היה נראה לי נורמלי יותר אם בארץ הוא היה מדבר על היפ הופ ובאירופה הוא היה מבלבל על הנבואות שלו. זה יסתיים במכות! אני זוכר שכמה ערסים רצו לעלות לבמה ולתת לתאמר נאפר מכות, עוד בג'י הישן כשלירון תאני ליקק לו את פי הטבעת במחמאות. זה יגמר בדיסים! זה יגמר בגמירה!

Psycho BuZZ

New member
נשמע כאילו הכותב סילף את הפרטים

לכיוון שהוא רצה. במיוחד כשהוא ציטט "כמה כיף לשלוט על קהל יהודי" ללא הדגשת הקשר. ניסה להציג ברכות ערבי שיוצא על ישראלים, והאחרונים שותקים. חוץ מזה, תאמר said some real shit, אם להאמין בכלל לציטטות האלה.

glass vegas

New member
הוא פלשתינאי מלוד כמו שאני

ניגר מזכרון יעקב. בחיאת רבק. אם הגימיק המגוחך הזה עוד עובד על מישהו אז שיתעורר מהחלום אותו המישהו. פשוט בדיחה הבנאדם...אולי זה עובד על האירופאים שמשלמים בשביל לראות הופעה של הבדיחה הזאת אבל לא עליי..

Psycho BuZZ

New member
מה הבעיה בזה שהוא קורא לעצמו פלשתינאי?

זה כמו להגיד ששחור בארה"ב לא יכול לקרוא לעצמו אפריקאי. לדעתי, הם בכלל לא צריכים לקרוא לעצמם אמריקאיים, אבל זה נושא אחר.

אין לכם מושג כמה זה משמח אותי לראות שהדור

החדש לא עיוור כמו הדור הקודם. פעם בתחילת כל השיט הזה של ההיפ הופ בארץ תאמר היה כמו אלוהים בשביל ילדי הפורומים והג'י למיניהם. הם ממש סגדו לו, אני שמח לראות שהאנשים של היום הם בעלי עיניים פקוחות ומפוקחות ומבינים שמדובר בפרובוקטור בשקל ששונא את מדינת ישראל ויוצא נגדה בשירים שלו. פעם אנשים (יהודים ישראלים פה בפורום) אשכרה היו מתכחשים לזה וסוגדים לו. הבנאדם יצא משליטה, הוא הבין שהמסרים המתסיסים שלו עובדים והוא לקח את זה רחוק מדי.

Coldplayplay

New member
הדרעק הזה מצא על מה

למחאות..הוא לא שונא את ישראל ולא מרגיש פלשטינאי.. הוא צריך את הרגשת קיפוח הזו הוא צריך לזייף אותה רק כדי להחשב ראפר מחאתי ובכלל יוצר שיש לו מה להגיד.. רבאק העולם כבר שמע וראה הכל וזה בטח לא מענין חוץ מכמה מתיפיפי נפש מאירופה שגם לחלקם אין משהו אחר לעשות חוץ מלמצוא לגטימציה לצאת נגד ישראל ועוולות העולם.. העולם מודרני בוגר ומנוסה מדי בשביל השטויות האלה..אחרת כבר היינו רואים אותך על גבי כל עיתון ... הצליח לבנות מזה קריירה הפושטק הזה בסך הכל כמו כל ערבי רוצה לדפוק איזו יהודייה ורוצה לחיות בעולם המערבי כערבי.. תשאלו כל צרפתי אנגלי ובכלל כל הצד הזה של אירופה מה הם חושבים על ערבים ואיך הם השתלטו להם שם על התרבות על השטח והתרבו באוכלוסיה שלהם ...בכל מקום הם נמצאים מביאים חורבן ואימה רוצים להיות בעולם המערבי אבל מצד אחד רוצים ליות כמוסלמים אדוקים ומניפים בדגל הקיפוח...ראסמי אני לא גזען אבל זו הדת הכי מחורבנת ואלו סוג האוכלוסיה הכי מטופשת שיש..

סגול59

New member
אמממ...

א.) הסולחה היתה אירוע מוזיקלי יפה ומרגש, עם 4 שעות של הופעות היפ הופ באווירה מצויינת וקהל שגדש את הלבונטין בהתלהבות. ב.) ל-NRG זה כנראה לא הספיק בשביל לעשות אייטם, מה גם שתאמר "הרים להם להנחתה" ב"נאום" שלו, שהיה בעצם דברי קישור בין שני שירים. כמובן ש-NRG קטפו את הכותרת שתאמר סיפק להם כפרי בשל וסחטו אותה עד תום. זה בסדר. זה תפקידם כעיתונאים בתוך שוק תחרותי. ג.) חלק מסויים בתפיסת העולם של תאמר מוקצן מדי לטעמי והפתרונות שהוא מציע אינם ריאליסטיים בעליל. עם זאת, אני יכול להעיד כמי שהיה שם והיה נוכח בעת שהדברים נאמרו, שההתבטאות של "אנחנו מזיינים יותר ממכם" נאמרה בהומור (אפילו הומור עצמי) וזכתה לצחוקים רמים מהקהל. כמובן שכשמבודדים את האמירה הזאת ושמים אותה בכותרת, זה נראה לא משהו. לא נורא, עברנו את פרעה, עמלק וסדאם - נתגבר גם על זה. ד.) לא צריך להתייחס לכל דיבור-ביניים במהלך הופעת ראפ כמאמר אקדמי או מניפסט מנוסח היטב של אקדמאי מנומק. תאמר הוא Showman ויודע לקחת את הספוטלייט כשהוא רוצה. גם אם זה יוצא בהצהרות כאלה. לא נורא, זה חלק ממה שעושה אותו לאמן מעניין ומאתגר. אגב, אחרי כמה דקות בן-לביא (פישי) הגיב לדבריו של תאמר - ועשה זאת בחוכמה, בתבונה וללא התלהמות מיותרת. ה.) איש לא השלה את עצמו שהאמנים שהופיעו באותו ערב הם תמימי דעים בענייני פוליטיקה/הסכסוך/מצב החסה בעמק בית שאן. עצם קיום אירועים שכאלה הוא הדבר החשוב. כמי שהתעמת כבר לא אחת עם תאמר (בצורה מכובדת וחברית) בהזדמנויות שונות, אני חושב שחשוב לשני הצדדים לשמוע את כל מגוון הדיעות - גם מעצבנות ומכעיסות ולא הכי מנומקות אקדמית - כי בלי דיאלוג אין התקדמות ולא יעזור לאף צד לטמון את הראש בחול ולהתעלם מטענות, מחשבות ורגשות הצד השני. עד כאן. להתראות בסולחה הבאה. www.myspace.com/sagol59 www.cornerprophets.com

EmGee

New member
לפתור אלימות בסולחה

זה כמו לפתור מחלות מין מדבקות בהפצת טלפונים סלולריים דור שלישי.

Psycho BuZZ

New member
אם לתת לך פלאפון דור שלישי עם מצלמה

אפשר למנוע הפצת מחלות מין.

למעלה