מיקרופון ב-inspiron

ntgma

New member
מיקרופון ב-inspiron

שלום, מישהו יודע אם יש מיקרופון מובנה (ולו הבסיסי ביותר) ב-INSPIRON 6400 ? תודה.

אצלי ב1520 זה מאוד מוזר

במפרט לא כתוב שיש לי מיקרופון מובנה אבל עשיתי שיחה במסנג'ר והצליחו לשמוע אותי מאוד חלש ושהייתי קרוב לאיפה שהמצלמה נימצאת (יש שם כמה חורים ניראה שאולי יש שם איזה מיקרופון)

odedwarez

New member
תגי אתה ממליץ על 1520?

אני כרגע מנסה להחליט בין HP PAVILION DV6515EJ שהוא עם יותר זכרון בדיסק הקשיח ועם יותר DDR לבין DELL INSPIRON 1520 הדגם עם 120 GHZ 2 GB hp עולה 5668 עם שנה אחריות...... בעוד שDELL עולה 5990 עם זיכרון מצחיק של 512 ועם תוספת לגיגה וחצי 6580 אבל עם 3 שנות אחריות!. השאלה היא האם שווה להשקיע יותר כסף בשביל אותם נתונים רק בשביל השם של דל .......או שHP מספקים את הסחורה למרות שמחיר המחשב הוא בכאלפייה פחות... יכול להיות בגלל שיקולי אחריות הוא יותר ולא דווקא משיקולי איכות ואם זה המקרה האם שווה לשלם כל כך הרבה כסף...כחמישית מערכו תמורת שנתיים אחריות נוספות...???

השוואה

HP חסרונות: אחריות - שנה אחת מתחממים שירות גרוע מאוד DELL חסרונות: כפי שכתבת הזיכרון הוא חיסרון, אבל זה תלוי איפה אתה קונה, אני קניתי עם 1GB זכרון במהירות של 667 Mhz (2 סלוטים של 512) יתרונות: אחריות - 3 שנים עוד לא הזדקקתי לשירות מהם, אבל חוות דעת תוכל למצוא בארכיון הפורום הכרטיס מסך ב1520 יותר חזק 667Mhz בזיכרון זה הכי מהר שקיים לניידים כרגע ואם לא מספיק לך בDELL 100G בהארד דיסק, אתה יכול לקנות כונן חיצוני נוסף.... או פשוט לצרוב חומר לדיסקים עם הצורב DVD שיש לו

odedwarez

New member
אני לא מבין למה אתם נגד HP

חיפשתי סיקורים על המחשבים של HP ומצאתי באתר http://www.pcworld.com/product/reviewfinder.html?id=6&page=1 דירוג של כל הלפטופים שהם בחנו השנה וHP לקחה ובגדול גם בקטגוריה של מחשבים רב שימושיים ובקטוגריה הכללית .

bar666xp

New member
אתם?! מי זה אתם?

יש אגב גם לדל וגם לHP לפעמים/בדר"כ דגמים מעוד דומים אבל מעוד שונים במיוחד כשזה מגיע לכ.מסך.... לדוגמה HP לאחרונה רוב בעלי כ.מסך ה8400 שראיתי מדובר ב8400G מול GS בדגמים מקבילים/דומים מבית דל... אבל גם יצא לי לראות דגם של דל שבכ.מסך יש רק 64M עצמאי למרות שהכרטיס עצמו בדר"כ מגיע עם 256M זיכרון עצמאי... מדובר בשני חברות המובילות שהתחרות בניהן בעולם היא מטורפת... כמו התחרות בין אינטל לAMD ובין NVIDIA לATI וכו' וכו'... כל אחת מהן וגישתה היא לשוק ראיה שונה לצרכים/שימושים... בפועל כבר ראיתי כמה שרכשו נייד במעל 20Kש"ח כי הציון שלו היה BEST שבBEST ושאלו אחר כך למה הסוללה לא מחזיקה יותר משעה וחצי-שעתיים בשימושי אינטרנט אופיס ושות ועוד ללא אלחוט.. למה כי יש כ.מסך חזק מעוד ומעבד חזק מעוד וHDD {דיסק קשיח} 7200RPM ותגיד תודה שזה ביכלל מחזיק יותר משעה עם סוללת 6-9 תאים כבר לא זוכר אאל"ט 9. לגבי HP ישראל עד לפני זמן לא רב היו בתת רמה במתן שירות לפי השמועות יש כיום רמת שירות טובה... לא יודע עוד לא נתקלתי באופן אישי בשינוי כי אין לי HP

למעלה