מיקרוסופט משיקה windows ME

mr. eyal

New member
מיקרוסופט משיקה windows ME

מייקרוסופט הכריזה היום על הפצת חלונות ME, בניגוד לחלונות 2000 חלונות ME מיועד למשתמש הבייתי כמו חלונות 98. אך הפעם הישראלים דוברי העברית לא יצטרכו לחכות לגירסה המיוחדת וממש בימים הקרובים תוכלו להשיג את הגירסה החדשה של מערכת ההפעלה. חלונות מילניום יהיו כמו win98, וכמו בwin98 בחלונות 2000 עיקר השיפורים יהיו בתחום האינטרנט. הסלוגן העולמי של חלונות מילניום יהיה Take Me Home.... למי שאין מחשב מהיר אין כל סיבה לעבור לחלונות מילניום, וכמו תמיד החידושים באים על חשבון המהירות. אבל חידושים לרוב באים עם פחות באגים. והמחיר הוא: עידכון: 120$ מלאה: 149$

ziv959

New member
חרא על כל מיקרוסופט ! וגם על התמיכה של ה-ADSL

בדרך כלל אני לא נוטה להתרגז כל כך, אבל המקרה הזה ממש עצבן אותי : לפני שבועיים התקנתי WINDOWS MILLENIUM BETA 3 , והדבר הזה פשוט לא רצה לקשר אותי לספקית אינטרנט דרך ה-ADSL, חיפשתי כמה שעות טובות את הסיבה, אפילו ניסיתי להשתמש בעזרה של ה-WINDOWS (לא בהצלחה מרובה).. מה שעוד יותר הרגיז אותי זה שהתקשרתי לתמיכה של ה-ADSL הם אמרו שהם לא תומכים בזה וזה בעיה שלי ! סוף הסיפור היה שעשיתי ל-MILLENIUM הסרה... עכשיו אני חי יותר טוב, אומנם כל שעה המחשב נתקע, אבל לפחות אני מצליח להתחבר לאינטרנט :)

hhamir

New member
ממש חבל

לא היית צריך היית צריך לשאול חברים פה ושם ותאמין לי היית מצליח פשוט היית צריך ללמד על על מילניום כמובן שבתמיכה יגידו לך שהם לא מ כ י ר י ם. ח ב ל שהסרת מעכרת יציבה

למעלה