מיקרוגל

אבי 122

New member
מיקרוגל

מה הם היתרונות והחסרונות של שימוש במיקרוגל ? איך מומלץ להשתמש במיקרוגל ? תודה אבי

מיקרוגל

היתרון היחיד הוא חיסכון בזמן מעבר לזה צריך לבדוק איזה מכשיר קונים רוב המכשיריםהם בעלי קרינה גבוהה אני אישית לא הכנסתי מיקרו לבית אני מעדיפה את האוכל שלי מלא חיות........

kaya11

New member
הכי מומלץ לא להשתמש במיקרו

המיקרו משדר גלים שמקפצים את המולקולות של האוכל וזה מה שמחמם אותו. תוך ההנעה הזה של המולקולות הורג את האנרגיה הבסיסית של האוכל מעבר לזה שהוא משבש גם את המבנה המולקולרי שלו. את האנרגיה הבסיסית גם הקפאה הורסת... הכי כדאי לאכול אוכל טרי או מבושל קלות (מאודה, מוקפץ)

הגלבוע

New member
היי מיכלי

הקפאה לא כ"כ הורסת. אולי פחות אפילו מההקפצה. תנסי להחיות עוברים מוקפצים... עוברים מוקפאים - דווקא אפשר הבעיה עם אוכל קפוא שיש לבשלו מתישהו ואז ההרס אמנם מתרחש שבת שלום

kaya11

New member
ההקפאה לא הורסת את המבנה המולקולרי של האוכל

כמו המיקרוגל אבל היא כן הורסת את השדה האלקטרו מגנטי שלו. להלן תמונה שלקוחה מספר של הארי אולדפילד "HARRY OLDFIELD'S INVISIBLE UNIVERS" בו הוא מסביר הרבה על השדה האלקטרו מגנטי וההשפעה שלו על הגוף. בתמונה יש שני תפוזים - אחד טרי והשני תפוז שהוקפא והופשר. ניתן לראות בברור את הפגיעה של ההקפאה בשדה האלקטרו מגנטי של התפוז ובכך פגיעה במטען האנרגטי שהוא מביא איתו. כלומר תפוז קפוא לא יזיק לגוף כמו אוכל שחומם במיקרו אבל הוא לא יתן שום דבר מבחינה אנרגטית. זה קלוריות ריקות בעצם שלא נותנות דבר.

הגלבוע

New member
זה נכון, רק שאת דיברת על "האנרגיה הבסיסית"

שנהרסת וזה אולי לא כ"כ מדויק (ע"ע עוברים מוקפאים). נהרסת אנרגיה, על זה אין ויכוח (לכן מזון טרי תמיד יהיה עדיף) אבל כנראה שלא האנרגיה "הבסיסית". האם יש בנמצא תמונה אנרגטית שצילם הארי אולדפילד של מזון שהוקפץ קלות?

kaya11

New member
צודק. לא ניסחתי טוב

ואין תמונה כזו, לפחות לא בספר שיש ברשותי.

0 אור 0

New member
לפעמים זו הרעה הפחותה

אם מגיע אדם שעובד כל היום, וזקוק לארוחה חמה באמצע היום. הרבה פעמים עדיף מזון ביתי מזין שיחומם במיקרוגל מאשר השוארמה השכונתית, או הקפיטריה עמוסת השומנים (וגם שם הרבה פעמים מאחורי הקלעים היה מיקרוגל רק שאתה לא מודע לזה)

yigalby

New member
מיקרוגל הורס כל חלקה טובה במזון

והתוצר שנוצר הוא בעייתי ביותר ,האוכל הוא למעשה סוג של מוטציה קל לראות את זה כשמחממים פיתה או עוף קצת יותר מדי. רוסיה הוציאה את השימוש במיקרוגל עוד ב 1976 (או שזה היה בגלל שנולדתי :) )

0 אור 0

New member
אז לאכול את הזבל של מקום העבודה?

אומרים שהאויב של הטוב הוא הטוב ביותר, ותזונה זה דוגמא קלאסית. אם אני לוקחת בן אדם שחי מג'נק פוד ומזון של קייטרינגים , יש סיכוי שאני אצליח לשכנע אותו לשלב אוכל טוב מהבית, תוספת ירקות ופירות, בחירת מזונות מועדפים ממה שקיים בקפיטריה, אבל אם אני אגיד לו לעבור בבת אחת לקינואה ומונבטים ו/או תזונה טבעונית אורגנית , הסכוי הוא שהוא ישאר עם מה שהוא אוכל היום. ואין לי מושג מה קורה ברוסיה, אבל בכל שאר העולם המיקרוגל עדיין חי , פועל וחוגג (בעיקר במקומות שאתה לא יודע מזה כמו מסעדות ומטבחים תעשייתיים)

למעלה