מיקסים ועידכונים

מיקסים ועידכונים

חבר'ה, זה לא ייאמן. שמעתי את המיקסים של האלבום השני של ביט היום, אני חייב לומר שאני ממש מרוצה. יש עוד דברים לסדר, ומאסטרינג, וגרפיקות, בקיצור יש זמן, אבל באמת שיש למה לחכות, זה נשמע ממש טוב וזה הרבה יותר אנחנו לדעתי מהאלבום הראשון שלנו, אני מרגיש שמצאנו את הקטע שלנו הפעם. חוצמזה, ראש השנה. בערב ראש השנה נופיע בתכנית "גלגל החדשות" והכנו משהו ממש טוב, לא כדאי לפספס, נעדכן שעות שידור וכאלה כשנדע. מחר אנחנו מתראיינים לרדיו, אני לא יודע איזו תחנה וכמה זמן אבל גם את זה נעדכן פה מאוחר יותר היום. ביום שישי הקרוב נופיע במודיעין רוק סיטי, עם להקות שאנחנו מאד אוהבים, נשמח לראות אתכם. לגבי הופעות מעכשיו והלאה אני מניח שבסוכות יהיו קצת עניינים, ובחנוכה תמיד יש חגיגה, אבל מוקדם לדבר על זה, תמשיכו להתעדכן במייספייס כי אנחנו מעבירים הכל שם. קליפ - יש תסריט לקליפ שיצולם בשבועיים הקרובים לשיר "עוגות גבינה", קראתי את התסריט ואני חושב שזה ממש פאנק רוק. זה מצוין. היפ - ממשיך להתעדכן בסרטונים וזו גם אחלה דרך לדעת מה הולך איתנו וכאלה. המצעד של Ynet - בקרוב מכריזים על התוצאות ואנחנו ממש צריכים שתיכנסו לאטרף של לעזור לנו חבר'ה. תודה גדולה מראש. נראה אתכם בקרוב רענן, ביט.

just gaya

New member
וואו המון דברים יש לכם על הראש

חחח לקח לי הרבה זמןל להגיב כי גם ראיתי את כל הדברים החדשים בהיפ לפני כלכך אהבתי את הראיון וכן זה שם אחלה לדיסק במיוחד שכל החברות שלי אוהבות את הארי ושנאות את ספידרמן ואני ההפךXDD אממ...מקווה לבוא לרוק סיטי!!!!!!!!!1 ותגידו מתי הראיון ואיפה וכל זה ומה זה גלגל החדשות?הדבר הזה בערוץ 2?נראה ליPP= בקיצור הצלחה בכל גאיה(=

S p r i n g B

New member
ואוו זה ענק חבר'ה!!!../images/Emo6.gif

ממש ממש אהבתי את השיר!
שנה טובה גם לכם!

dweck2k

New member
אפשר גם להוריד אותו לסלולרי

אם לא היום אז ממחר. דוויק

אני פשוט לא מאמינהה

אתם כאלוו מושלמיםםםםםםםםםםםםםםםםם חח תשירו לנו אותו במודיעין חח יהיה מצחיק אוהבת אותכם ושנה הכי טובה שיכולה להיות דנההה.... [=

n e t a 6 9

New member
ואיי אחלה של דבר!!!!

תגידו מתי ביט ב"גלגל החדשות"? "גלגל החדשות" מתחיל ב22:10...!!!

tal iero

New member
וואי הגלגל החדשות הזה מממש גרוע...

פעם ראשונה שאני רואה את זה (חח ראיתי רק כדיי לראות אותכם) והם בכלל לא מצחיקים....

למעלה