מיקל ויק חתם באיגלס

modz0r

New member
מיקל ויק חתם באיגלס

אמרו עכשיו ב-ESPN. טוענים שהסוכן שלו אישר את זה. שי, מה אתה אומר?

laufgas

New member
וואו

גם אני קראתי על השמועות ב ESPN, ובזמן שאני צופה במשחק של האיגלס נגד הפטס, אני שם NFL NETWORK (ממש ברגעים אלו) בגיימפאס וזה כבר רשמי - הוא באמת חתם לשנתיים. האמת שאין לי כ"כ מה להגיד כי זה נראה לי מאוד תמוהה. מה אתה אומר?

modz0r

New member
לדעתי זאת אחלה תוספת בשבילכם

מעבר לזה שאני חושב שהוא QB יותר טוב ממקנאב, גם אם הוא בא בנוסף למקנאב ולא במטרה להחליף אותו בשלב כזה או אחר, זאת תוספת אדירה. תחשוב על מערך שבו יש על המגרש את מקנאב ואת מיקל.. להגנה יהיה ממש קשה להגן מול שני שחקנים שמסוגלים לרוץ ולמסור. לא הייתי מתנגד אם הוא היה מצטרף לג'איינטס כשחקן משלים. אגב, איך בריידי נראה?

laufgas

New member
בריידי שיחק מעולה.

תראה, בניגוד אליך אני באמת חושב שמייקל לא יותר טוב ממקנאב, ואני מסכים איתך שזאת תוספת שעשויה להיות מעניינת, אבל זה מערער את כל המעמד של איי ג'יי פילי וקווין קוב. ומה עוד כשמכריזים על זה באמעצ משחק פריסיזן? אגב, משחקים לא רע מול ניו-אינגלנד, אבל עושים גם כל מיני נסיונות ומהלכים כושלים - עדיף עכשיו מאשר עוד חודש....

steeple

New member
תמוהה בהחלט

למרות שמייקל ויק נחשב לשחקן שיכול להועיל לכול קבוצה, מוזר שהוא הוחתם עם קבוצה שכבר יש לה QB בעל כישרון ריצה (ויכולת מסירה). למרות שאני מסכים שלהעמיד את מקנאב וויק באותו מהלך יכול להיות רצחני...

RoyBehar

New member
ניצלו"ש קטן - game pass

תגיד, הגיים פאס כולל את משחקי הפרי סיזן? כי תכלס תכננתי לחדש את המנוי שלי רק בספטמבר, לקראת העונה הרגילה (מטעמי מועד חיוב בכרטיס אשראי וכאלה..) אבל אם הגיים פאס כולל גם את הפרי סיזן אז יש מצב שאלך על זה כבר מעכשיו. השתנה משהו בגיים פאס? כתבת על NFL NETWORK, הם משדרים משהו שלא שידרו בעונה שעברה?

laufgas

New member
כן, כולל פריסיזן

בעצם מה שוקרה זה שהשנה אתה מקבל בגיימפאס את הערוץ NFL NETWORK בשידור ישיר כל הזמן, והם משדרים החודש את כל 65 המשחקים כש-12 מתוכם בשידור ישיר. אבל שוב, בסופו של דבר משדרים את כל המשחקים של הפריסיזן.

JayneCobb

New member
אני אשמור את זכות התגובה

עד שנראה איך בדיוק הם משתמשים בו... אם זה בתור גיבוי למקנאב, אין לי שום בעיה עם זה... אם זה בתור עוד אופציה ל WISHBONE או משהו דומה, אין לי בעיה עם זה... (רק תחשבו על BACKFIELD עם מקנאב ויק ווסטברוק...מפחיד,לא?) אם זה בתור QB שיחלוק זמן עם מקנאב/תכנון לעתיד - פה כבר יש לי בעיה... כי ויק הוא לא QB שיכול לסחוב FRANCHISE...

ביאהו כתוב שהוא לא יתחרה במקנאב

לפי מה שהבנתי הוא הולךך לשחק איזו עמדה אחרת. הם אומרים שהוא טוב גם בלזרוק וגם בלהריץ את הכדור (RB?).

JayneCobb

New member
יש הבדל גדול בין

"יתחרה" לבין יחלוק זמן...ושניהם לא מוצאים חן בעיני...מקנאב QB יותר טוב בכל פרמטר אפשרי. ויק יהיה טוב בתור TRICK, לא יותר לא פחות.

ranatz

New member
כאילו שמקנאב יכול לסחוב פרנצ'ייז

השנה יהיה לאנדי ריד הרבה יותר קל לספסל את דונובן. יש מי שיעלה מן הספסל. מעניין איך ויק ומקנאב יסתדרו בינהם

JayneCobb

New member
צודק חלקית - יש מי שיעלה מהספסל...

AJ FEELY.... מקנאב סחב את האיגלס על הגב ל 4 גמרים איזוריים, 5 זכיות בדיויז'ן וסופרבול אחד... מה ויק עשה בקריירה שלו שמדגדג את זה? שלא נדבר על אחוזי קריירה בהשלמות (59 למקנאב, 54 לויק) רייטינג (86 למקנאב, 75 לויק) השלמות (2500 למקנאב, 1700 לויק) הסטטיסטיקות היחידות שבהם ויק "עולה" על מקנאב והם חשובות ל QB הן : Iחטיפות פר משחק - 0.70 לויק לעומת 0.67 למקנאב וסאקים פר משחק - 2.52 לויק לעומת 2.40 למקנאב... אז בוא ותאמר לי רן יקירי, באיזה יקום בדיוק ויק יותר טוב ממקנאב?

ranatz

New member
רשף, זה היה חצי בצחוק

יותר עקיצה לכיוון מקנאב. אני באמת חושב שבמקנאב יש משהו לוזרי. ק"ב עם נתונים מדהימים אבל משהו במנטליות שלו לקוי ולכן הוא מצליח להגיע לשוקת אך לא לשתות. ברצינות, אני חושב שויק יכול להוסיף מימד נוסף להתקפת פילי אבל הא בודאי לא יתחרה עם מקנאב על תפקיד הק"ב הפותח. אני סקרן לראות איזה מהלכי התקפה האיגלס יפתחו עבורו ואם יהיה להם שכל להשתמש בו כרנינג בק לפעמים או בויילד קט.

DAnalyst

New member
על מה אתם רבים?

לא זה ולא זה מציאות גדולות (לטעמי) בעמדה. מקנאב טוב ועיקבי, ויק מסוגל (היה) לפרק הגנות בריצה אבל לא ידע לקרוא הגנות. מבין השניים הייתי מעדיף את מקנאב, אבל זה לא אומר שאין מצבים שבהם עדיף לתת לויק להיות QB, ואין סיבה להתבאס מהסיפור. הוא יכול לעשות דברים שמקנאב לא, ועם משחק ריצה של ווסטברוק + ויק אפשר לפרוס הגנות רחב מאוד. אולי אפילו רחב מספיק בשביל שויק ימצא את החורים וישחיל גם כמה מסירות... אז אני לא מוטרד מהמהלך. מקנאב היה ויהיה QB עדיף, ויק ייתן להם change of pace מול הגנות שיצליחו לעצור את התקפת המסירות הרגילה שלהם. בסך הכל ניסוי מעניין בשביל קבוצה שגם ככה חיפשה QB מחליף נוסף לרוסטר. לא מהלך רע.

Yo-man

New member
אני חושב שרן התכוון למשהו אחר

לא שויק יותר טוב ממקנאב, אבל אם למקנאב לא ילך, יש אלטרנטיבה יותר טובה משהיו לאיגלס בעבר.

JayneCobb

New member
ואני עדיין חושב

שאלא אם מדובר בטריק פליי,או פורמיישן חדש - AJ הוא אופציה יותר טובה לסגנון ההתקפה של האיגלס

laufgas

New member
אני מסכים עם רשף

ש-AJ הוכיח את עצמו בעבר ומגיע לו לעלות אם מקנאב לא כשיר. הוא באמת שחקן טוב מאוד ואיפשהו קצת עצוב לי שהוא לא קורטרבק פותח בקבוצה כלשהי.

Yo-man

New member
הוא היה QB פותח במיאמי... זה לא עשה להם טוב

AJ פילי הוא הבטחה שלא מומשה. הוא לא מספיק טוב וכ-QB האו מאוד צפוי. בכל מקרה, כרגע עדין ויק צריך להוכיח את עצמו בכל המישורים לפני שיתנו לו כדור. ו-AJ צריך להיות במתח כמו כל QB אחר שמגיע לקבוצה ועשוי לקחת לו את התפקיד, כמו שמט ליינרט היה QB סבבה שאיבד את התפקיד הראשון לקורט וורנר - לא השני, וכמו המון אחרים שנמצאים באותם מקומות בליגה. זה המחיר של שוק חופשי, ובסופו של דבר אנדי ריד לא יכניס למשחק שחקן בשביל הפופולריות שלו את המשיכה התקשורתית, אלא אם הוא יכול לעשות את העבודה או לא! ואם ויק יוכל לעשות משהו ש-AJ לא יכול - so be it.

DAnalyst

New member
תיקון קל

וורנר היה באריזונה כשליינארט הגיע, ומאז כל שנה הייתה תחרות פתוחה על משרת ה-QB הפותח של הקבוצה. ליינארט תמיד הפסיד. אז לא זכור לי שהוא הפסיד את משרת ה-QB הפותח, הוא פשוט לא הצליח לזכות בא למרות כל התמיכה האפשרית מההנהלה. Go Warner!

למעלה