מיקל גקסון ...

• פותח הנושא yags
  • פורסם בתאריך

yags

New member
מיקל גקסון ...

זה נכון שהילדים שלו הם באמת שלו ?

yags

New member
כי...

למה כי הוא היה שחור זה למה והגנים שלו הם אותם גנים גם אחרי הניתוח ביגלל זה הילדים צריכים להיות גם שחורים

mmhbk

New member
שיעור ביולוגיה

קודם כל, לא היה ניתוח לשינוי צבע העור. זהו סיפור מגוחך שהומצא על ידי עיתונאים מניאקים. מייקל היה חולה במחלה ידועה שבמהלכה נהרסים הפיגמנטים בעור. זאת גם הסיבה לצבע המאוד לבן של עורו - פשוט אין לו צבע. האמהות של הילדים הן לבנות וסביר להניח שיש להן גנים יותר חזקים מאלה של מייקל. ייתכן מאוד שהנכדים של מייקל כן יהיו שחורים.

earth song

New member
האמהות??

מה ז"א האמהות של הילדים של מייקל?? זו לא אותה אחת? שני הילדים שלו לא מאותה האישה..?

mmhbk

New member
תשובה

אני באמת לא בטוח בקשר למספר האמהות. מצטער. אין לו צבע עור זה אומר שכל הפיגמנטים בעור שלו נהרסו. אין אנשים לבנים בריאים שיש להם צבע עור כמו של מייקל. זה נראה כמו לבן לבן אבל למעשה זה חוסר צבע.

BlueBubble

New member
ויטיליגו

בהרת (ויטיליגו) מחלה עורית בה אובד פיגמנט מאזורי עור וגורם לכתמים לבנים בעור.

Marty McFly

New member
נו זהו!

זה כתמים על העור, זה לא כל העור! זה מה שאני לא מבין, איך זה שאצלו דווקא כל העור של מייקל בהיר יותר?

yags

New member
מיקל גקסון

לדעתי זה לא נכון שיש לו מחלה וביגלל המחלה נשתנה לו העור הוא פשוט עשה ניתוח כי הוא רצה להיות לבן ומאיפה אתה יודע שהוא חולה במחלה?

earth song

New member
מה יש פה להבין??

מייקל ג´קסון שינה את צבע עורו משחור ללבן בכוונת תחילה, זה לא בגלל מחלה או משהו, זה פשוט בגלל שהוא לא רצה להפגע מהפלייה כלשהי בגלל שהוא היה שחור והמחלה זה סתם תירוץ שהוא המציא, אלוהים יודע מאיפה..

yags

New member
מיקל גקסון

מישהו יודע מה קרה איתו אכשיו למה הוא ניראה רע כל כך כי פעם הוא ניראה טוב אבל בשנים האחרונות הוא ניראה פשוט כמו מיפלצת

mmhbk

New member
שמועות

איזה שטויות אתם מעבירים כאן. הרי למייקל לא משנה שחור או לבן. יש לו אפילו שיר כזה. אתם באמת חושבים שהוא היה עושה דבר כזה? תסתכלו עליו איך הוא נראה ואז נראה אתכם אומרים שוב שהוא עבר ניתוח מרצונו עדי להגיע למצב כזה. הוויכוח הזה עוד מעט בן 20 שנה. לכולם ידוע שהוא היה חולה. כל המשפחה שלו ידעה על כך כשנולד אבל לא גילו לו עד שהמחלה התחילה לצאת החוצה.

yags

New member
מיקל גקסון

אתה מבין גם אני חשבתי ככה אבל אני לא יודע מי צודק אחד אומר שביגלל שהוא חולה בסרטן הוא היה צריך לעשות את הניתוח אחד אומר משהו אחר... אני חושב שפשוט הוא רצה להיות לבן זה הכל מאיפה אתה יודע שזה נכון שהוא חולה אולי זה סתם שקר

i love MJ

New member
אני חושבת ../images/Emo15.gif

כשמייקל ראה שמגיעים אליו כתמים לבנים, הוא החליט לעשות ניתוח שישלים, כאילו מה זה, להיות חצי שחור חצי לבן.
~אורית´וש~

mmhbk

New member
ניתוחים

לדעתי הניתוחים היחידים שמייקל זה ניתוחים פלסטיים, זאת גם הסיבה שהוא נראה כמו שהוא נראה. אם הוא היה יודע שככה זה ייצא, הוא לא היה עושה את הניסויים האלה עם האף והפה. אני רוצה להוסיף שממש לא אכפת לי איך מייקל נראה. אני מת עליו ולדעתי לא יהיה עוד אחד כמוהו. אם קיים דבר כזה אורגזמה מוסיקלית אז זה מה שהיה לי כשראיתי את ההופעה בערוץ 3.

HeartBreaker

New member
אתם לא מבינים מהחיים שלכם...

אני לא מבינה מה עובר לכם בראש כשאתם שומעים את מייקל אומר שלא צריך להאמין לכל דבר שרשום בעיתונים...אתם מאמינים לו או שאתם סתם משחקים אותה?? הוא חולה במחלת עור והוא לא עשה שום ניתוח להשלמת הצבע אלה שהוא מתאפר בכמויות בשביל שזה יראה צבע אחיד...וחוץ מזה....הוא בטח לא עשה ניתוח כי הוא פחד מאפליה כי בתקופת מותחן הוא היה שחור והוא היה הזמר הכי מצליח בעולם אז על תגידו שטויות

למעלה