מיקי

• פותח הנושא IBP1
  • פורסם בתאריך

IBP1

New member
מיקי

אחד הקלפים המסמל סכנה ברורה ומיידית הוא 8 מטות הפוך , שכן אינך יודע היכן מסתתר יריבך .מה לפי דעתך יהיה הקלף שיכול לאזן את הימצאותו של הקלף?

היי ידידי ורעי

אני לא חושב שהקלף מסמל סכנה ברורה ומידית. ש מ ו נ ה מ ו ט ו ת שמונת המוטות המרחפים באוויר מסמלים רעיונות יצירתיים, השראה, מסר מלמעלה, פתרונות לא שגרתיים, מהירות, תקשורת, זאת על רקע אביבי של שדה ירוק, נחל ללא אפיק, המסמלים רקע רגשי ביחס לבעיה. הבית הקטן באופק, הינו סמל למשהו רחוק אך מושג. משמעות הקלף: מהירות, תקשורת, שיחת טלפון, מכתב חשוב, פקס, צו מילואים, הדברים מתבצעים ומתרחשים במהירות, רעיונות יצירתיים. חשיבה - זורמת מהירה בטוחה השראה מלמעלה. רגשות - תחושות נכונות, כדאי ללכת לפי התחושות. פעולה - להמשיך ולזרום הדרך נכונה. מיכתב או טלפון ישנו את המצב לטובה. לפעול במהירות. הפרעה - חוסר זרימה, תחושות לא נכונות, זהירות לא להאמין למה שאומרים לך. כתשובה כן/לא - כן, חיובי.

מה קרה לך?

8 מטות שנופלים לך על הראש זו לא סכנה ברורה ומיידית? אני מציעה שכשיוצא קלף כזה צריך להתקשר מייד למשטרה או אפילו לנסוע לתחנת המשטרה ולבקש מעצר עצמי עד יחלוף זעם, בחיי התחילו לידות מטות אלה...

חחחחחח לibp יש קריאה אינטואיטבית

היא מאוד שונה מהקריאה שלי, אך הבנתי כי הוא קורא בקלפים נהדר.

IBP1

New member
אמממ מיקי זה לא נכון ?

אתה ממש לא בכיוון אפילו .אתה רואה את הרע כדבר רע ,בעוד שאני רואה את הרע כמצביע על הטוב . לא תמיד המשמעות משתנה מטוב לרע . לפעמים הקלף ההפוך זהה לפירושו הרגיל ,לפעמים בעל שינוי מינורי כל שהוא. ולפעמים הוא רע ולפעמים לא . מי שרק מתיחס רק לצד אחד של החיים מפסיד מחצית מהקיים בטבע .חשוב על כך.

IBP1

New member
ניסיתם לפרוס פעם עם יותר מחפיסה אחת

מה דעתכם על פריסה עם יותר מחפיסה אחת.

אין נכון או לא נכון.

כל אחד ודרכו. אני רואה בכך שפה. בעברית יש לנו 22 אותיות +4 בסינית יש 6000 אותיות וזה כניראה לא מספיק. עניתי ל2 השאלות שלך אני מקווה. נסה לפרוס במקום קלף אחד בכל עמדה 2 קלפים ויהיה לך מעניין מאוד. באהבה לך מיקי

למעלה