מיקי....

מיקי....

החבר שלי אומר שאם הפסדת לשירן אז אתה לוזר, תשאל אותה מה קרה בפעם האחרונה שהיא עשתה אצלינו שבת. תשאל אותה כמה מרסים היא קיבלה. שירן, שמנם ניצחת את נחום אבל מול יוסי היה לך קשה. מיקי, עצה קטנה בפעם הבאה כשיהיה טורניר ששבש מול כל הבנות תקרא לי אני ואתה נקרע אותם ונתחל חצי חצי במתנות, הולך?

מיקי 35

New member
בואי נעמיד דברים על דיוקם...

קודם כל... נכון... הפסדתי, אבל בכל זאת שירן ספגה לפחות מרס אחד ועוד כמה משחקים... ב. ויתרתי על הזכות שלי לזכות בחזרה למלונה, כי הייתי צריך לעזוב... ולפי כל הסימנים זה לא היה הולך לה כל כך בקלות... ג. הזמנתך מתקבל בברכה... אני מזמין את כולכן לטורניר שש בש... ונראה מי יצחק אחרון

מיקי 35

New member
בא והולך...

אבל בעיקרון אני בסביבה... מה קורה מאו´לה ? גם את רוצה מתנות ?

ניקולי

New member
מיקיייייייייייייייייייייייייייייייי

ראשית אהלן
שנית לא ידעתי שאתה יודע לשחק שש בש שלישית שיחקתי מול אבא של יהודה (טורקי) שש בש מס´ פעמים ונצחתי אותו רביעית אני מזמינה אותך לשחק נגדי חמישית ראה הוזהרת!!

מיקי 35

New member
צ´מעי...

בתור יווני, את משחק השש בש הראשון שלי שיחקתי כשעוד היה לי מוצץ בפה, ומאז הספקתי לצבור עוד ניסיון... כך ש.... את מוזמנת ממוש... על מה מתערבים ? מה דעתך על מלונה לשירן ?

ניקולי

New member
../images/Emo95.gif

בא אחרי פיטמה או לפני??? אני ממש לא זוכרת....
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

טוב...מיקי...

אני מזמינה אותך ואת כל הבנות שרוצות לתת לי מתנות לטורניר ששבש אצלי בבית מה דעתך??????? (יוסי יקרע אותכם) טוב, אז נא להכין את עצמכם. אצלי מתקבלים צ´קים, כרטיסי אשראי, וכמובן מזומן. בירות, יין, שוקו, קפה, נס קפה, עוגה וכו´...עליי!

למעלה