מיקי שמו ב
אנשים

chen1litvak

New member
אה מה

אף פעם לא הלכתי לשם
פשוט כל שישי בערך פנחס הייתה מתקשרת שהיא ועדי הולכים אם אני רוצה לבוא אבל ב25 אני הולכת לרוקי אם פיקי לא תבריז (פחחחחחחחחחחחחח) אז אם היא לא תבריז ואני אשאר בת"א וכו' וכו' ישמצב..

גוזלה

New member
למען האמת, אין בי הרבה מילים לומר.

אני רק יכולה להגיד לך שהזמן עושה את שלו. הוא מרפא את [כמעט] כל הפצעים, הוא נותן לנו להתבונן על דברים בפרספקטיבה אחרת. זה לא בסדר מה שאביך עושה, למען האמת. כך או אחרת, אני המאמינה הכי גדולה בעולם בפרטיות, ובלא להתערב לאנשים בדברים שלהם. זה יפה, וזה לא מקובל. יחד עם זאת, אין לך מה לעשות עם זה עכשיו, כי את נמצאת תחת חסותם. חכי רק עוד קצת, הצבא ירחיק אותך קצת מהבית, החיים יתחילו לפעום ואת כבר לא תהיי תלויה בהם, והכל יסתדר לך. אני יכולה רק לשלוח לך חיבוק מפה! ורק להרגיע שיהיה טוב. בסופו של דבר. פתרונות פראקטיים אין לי להעניק לך. אני מאמינה שפשוט יום אחד את תתפרצי עליו ותטיחי בו הכל. [אגב, מה עמדתה של אמא שלך בנושא? אולי אם היא פחות קיצונית, ותדברי איתה, היא קצת תעדן את אביך?] עד שיגיע היום הזה, פשוט תאחזי בדברים הבאמת יפים שיש לך בחיים. ונשמע שהנה, חברים, בת זוג, [אני מקווה שגם הבריאות שם], ותכלס, אלה הם הדברים החשובים בחיים, לא כן? מחבקת!!

hadarinke

New member
את יודעת, יש כאלה שמתפללים כל הזמן

להריץ את הזמן בחזרה אחורה, אני רק רוצה שהוא יעבור שנה וקצת קדימה.
אני פשוט שונאת את זה שהוא לא מכיר את המושג פרטיות, גם אם זה לדפוק בדלת של החדר שלי לפני שאתה נכנס וגם אם זה פאקינג לעקוב אחרי לבת הזוג שלי, למרות שאפשר להבין את העובדה שהוא לא מבין מה בדיוק עובר עלי וזה מעניין אותו והוא דואג, אבל הוא רואה שאני לא רוצה לדבר על זה, אז למה בכוח?
בחזרה, בריאות לא חסר, ואמא פחות קיצונית בדעות שלה, למרות שזה כן מפריע לה, היא לפני כמה דקות אמרה לי שהיא מעדיפה שאני לא אצא היום בערב עם ידיד שלי כי הוא משפיע עלי בצורה לא טובה [הוא הומו
]. אז גם איתה אני לא יכולה ממש לדבר. מה שכן, דיברתי עם בת דודה שלי שהיא בת 20+ והיא קצת עוזרת לי עם זה, היא ליברלית יותר, והיא גם רוצה להתקשר להוריי ולדבר איתם על חלק מהדברים, בעיקר על הפרטיות והעצמאות. תודה רבה על התמיכה!

rozalinda22

New member
קודם כל, ../images/Emo201.gif

שולחת לך חיבוק. אני כל כך מבינה אותך ועשה לי נורא עצוב לקרוא אוותך. זה יכול לשגע המצב הזה, אבל אסור לך לתת לעצמך ליפול. כמו שאמרת את עדיין בחזקת ההורים אבל מה שחשוב פה זאת את עצמך. תיתפסי בדברים שעושים לך טוב, תתרחקי ממנו...אני מכירה את התחושה של ללכת בביתך שלך כמו על ביצים. תחושה קשה ולא נעימה, ואני כל כך מזדהה עם כל מה שכתבת. צרת רבים לא באמת מנחמת, אבל אם את צריכה לדבר ולפרוק את תמיד מוזמנת..אני חווה את אותם הדברים ואשמח להיות לך אוזן קשבת לכשתצטרכי. תנשמי עמוק ותתחזקי בעזרת בת זוגך, לפחות יש מי שעובר את זה איתך ואוהב. ותשמרי על עצמך.

rozalinda22

New member
קודם כל,../images/Emo201.gif

שולחת לך חיבוק. אני כל כך מבינה אותך ועשה לי נורא עצוב לקרוא אוותך. זה יכול לשגע המצב הזה, אבל אסור לך לתת לעצמך ליפול. כמו שאמרת את עדיין בחזקת ההורים אבל מה שחשוב פה זאת את עצמך. תיתפסי בדברים שעושים לך טוב, תתרחקי ממנו...אני מכירה את התחושה של ללכת בביתך שלך כמו על ביצים. תחושה קשה ולא נעימה, ואני כל כך מזדהה עם כל מה שכתבת. צרת רבים לא באמת מנחמת, אבל אם את צריכה לדבר ולפרוק את תמיד מוזמנת..אני חווה את אותם הדברים ואשמח להיות לך אוזן קשבת לכשתצטרכי. תנשמי עמוק ותתחזקי בעזרת בת זוגך, לפחות יש מי שעובר את זה איתך ואוהב. ותשמרי על עצמך.

hadarinke

New member
בהחלט תחושה לא טובה...

[תודה לאל שיש לי חברה כ"כ מדהימה, באמת שלא הייתי מצליחה לעבור את מה שעברתי עד עכשיו בלעדיה
.] צרת רבים לא תמיד מנחמת, אבל במקרה שלי נורא חשוב לי לדעת שאני לא לבד עם המצב המעיק הזה, אז תודה על ההזדהות והתמיכה, זה בהחלט מראה לי שאני לא אבודה במצב הזה. אז אם את צריכה אוזן קשבת או משהו גם כן, אני גם תמיד פה, ותודה רבה!

rozalinda22

New member
../images/Emo24.gif את מתוקה

ומקווה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר כמה שיותר מהר.. תודה גם לך

למעלה