מיקי קם ותום אבני

j u l i a 1 3

New member
מיקי קם ותום אבני

יש כתבה על ערב לזכרה של שושנה דמארי שישודר ביום העצמאות וגם מיקי קם ותום אבני שם. תמונות ווידאו בקישור.

B o N u s

New member
בקשר לתום אבני,

אני ממליץ לכם לראות את הסרט שלו "סופר בוי"..
תודה, יוליה

DoRiNuS sMiNiA

New member
עכשיו טוב בערוץ 24!!!!!1111%^$^&$^*

אומייגד! לנשום להכניס אוויר להוציא יששש!!!

שלי...

"
הילי
ילון
" "אוקי" "אין לי כוח" "איזה חרא"(סליחה...") וכשאני רושמת אז תמיד אני מוסיפה"..."

M i N i M i K i

New member
אם תשימו טוב לב..

בקטע של מתי כספי [בחלק הראשון] מישהי עוברת... הממ...מעניין מי זו.. לא אין לה שום קשר אליי או שאולי זאת אני.. כי זאת אנייייי! הייתי שם ויש לי תמונה של מיקי של עידו ושל נינט בפלאפון

KiShKooSh

New member
נכון../images/Emo12.gif אז למי יש מתכונת מחר../images/Emo12.gif?

איבדתי את כל התאריכים לבהצלחות, ובהצלחה במתכונת, מתי שהיא לא תהיה

chen010189

New member
לנו יש מתכונת כל יומיים..

היום באנגלית עוד 4 ימים במתמטיקה (לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא...) יומיים (!) אחרי זה יש לי באזרחות ואני לא יודעת איך אני אתכונן לאזרחות
הגיעו למסקנה שראו תוצאות מבחנים שלי שכשאני מתכוננת יומיים מראש אני מוציאה תשיעיות ומאיות וכשאני מתכוננת שבוע שבועיים מראש, אז בגלל הבעיה בזיכרון, אני מוציאה ציונים נמוכים שלפעמים הם גם שליליים. ולבגרות אי אפשר להתכונן יומיים מראש בטח שלא אזרחות!!! ובמתמטיקה כנראה הולך להיות לי מגן שלילי... אבל אני צריכה לערער על זה
כל השנה השקעתי, הבאתי מורים פרטיים, הכנתי ש.ב... והיא בעצמה אמרה לי "בטח שאני אתחשב בך, ילד שמשקיע ומנסה יראה את התוצאות גם במגן. אל תדאגי, אני לא אתן לך לגשת לבגרות עם מגן שלילי" ועכשיו פתאום זה כן שלילי

למעלה