מיקי, מצאתי את המכשיר המקולקל (אין לי בו צורך), וגם מצבר ישן. קופסת המצבר פתוחה, הסוללות שבתוכה גמורות. אפשר לחפש בדפי זהב ספק סוללות ולבדוק כמה תעלה החלפה. 10 סוללות ניקל קדמיום 1.2V 600mAh אורך 28mm קוטר 11mm. אני בבית שישי ושבת 03-6474286. אברון
אהלן מיקי ואברון, חברת עמיסל אשר נציגה יושב בשרות הר ציון בת"א (תחנה מרכזית ישנה), מחדשת (מחליפה) בטריות. הם מכניסים תאים חדשים לאריזת המצבר כך שקופסת בטריה ישנה אשר הכילה תאים שהגיעו סה"כ ל 600 mAh (במקרה שלי) מכילה כיום תאים של 1200 mAh . התאים החדשים פשוט קטנים ויעילים יותר. המחיר סביב 150 ש"ח כולל עבודה. בהצלחה איתי
איתי, האם יש להם יכולת הלחמת נקודה. התאים מחוברים זה לזה עם פחית (מעין לשונית) המרותכת לכך תא בהלחמת נקודה. להלחמה כזאת צריך מכשיר ריתוך מיוחד. בתודה אברון
אין לי מספר טלפון אבל הם נמצאים בצד מזרח של השדרה ולכן יש לבוא בנסיעה מדרום. הם יושבים על שדרות הר ציון ופינת רחוב קטן ללא מוצא (אני לא זוכר את שמו). שניים או שלושה רמזורים דרומית לתחנה המרכזית הישנה. צום קל. איתי
בזמן שאיתי היה בניו-זילנד השתנו כמה דברים וגם חנות המפעל "עמיסל" עברה ומשכנה החדש הוא ברחוב ז'בוטינסקי 99 ברמת-גן, בחלקו הצפוני של הרחוב, מכוון פ"ת לתל-אביב, אחרי אואזיס. שים לב לא ז'בוטינסקי 99 בבני-ברק, אלא ברמת-גן שזה מערבית לצומת בן-גוריון. מס' הטלפון : 7524884. היום כבר יש תאים של 2000mah וצריך לשים לב שהטעינה עם המטען המקורי יכולה לקחת כמעט יומיים. גם המחיר השתנה מאז וקצת עלה. המשך צום קל. אמנון
אמנון, תודה. יש לי כבר 3 מכשירים שונים במועדון ופרטי לחידוש מצברים. אני מניח שאקנה מטען חדש, כך שאוכל לבחור במצבר שיתן גם זמן פעןלה גדול יותר, ואולי אם אצליח לדחוס לקופסה, גם הספק (מתקבל ממתח גבוה) יותר. אברון