קורות חיים יש לך למי לתת ? 6 בבוקר מה 6 בבוקר כוס אומו המדינה הזאת :)
T tomash1985 New member 28/3/07 #21 קורות חיים יש לך למי לתת ? 6 בבוקר מה 6 בבוקר כוס אומו המדינה הזאת
ב בריט23 New member 28/3/07 #22 חח הכל בסדר איתך? אם לא, אז ברוך הבא למועדון "ה-דפוקים בשייכל!" והיי, שמור על לשונך! רק לי מותר להגיד על עצמי שאני: "דפוקה בשכל" הבנת???? סתם, אני צוחקת אני שמחה בשביל מיקי, סתם בא לי שמישהו יתקשר ויחזר אחרי כנראה מתוך השעמום...
חח הכל בסדר איתך? אם לא, אז ברוך הבא למועדון "ה-דפוקים בשייכל!" והיי, שמור על לשונך! רק לי מותר להגיד על עצמי שאני: "דפוקה בשכל" הבנת???? סתם, אני צוחקת אני שמחה בשביל מיקי, סתם בא לי שמישהו יתקשר ויחזר אחרי כנראה מתוך השעמום...
ב בריט23 New member 29/3/07 #24 אתה לא מצפה שאני אפרסם בפורום את מס' הפון שלי... אני לא עד כדי כך דפוקה בשכל ואתה יכול לתת לי קורות חיים, אם אתה כ"כ רוצה...פחח
אתה לא מצפה שאני אפרסם בפורום את מס' הפון שלי... אני לא עד כדי כך דפוקה בשכל ואתה יכול לתת לי קורות חיים, אם אתה כ"כ רוצה...פחח
א אדם אוהב וחושב New member 29/3/07 #25 תגובה יתכן שיחמיא לך שמישהו רודף אחריך. אם אין לך רגשות חיוביים אליו, התעלמי מההשתעשעות ברדיפתו והמשיכי הלאה.
תגובה יתכן שיחמיא לך שמישהו רודף אחריך. אם אין לך רגשות חיוביים אליו, התעלמי מההשתעשעות ברדיפתו והמשיכי הלאה.