מיקי מתחתן...

בריט23

New member
מיקי מתחתן...

טוב, אז שנה שעברה היה איזה בחור בשם מיקי שלא הפסיק לרדוף אחרי, יצאנו וכשהתחיל להמאס לי ממנו זרקתי אותו באכזריות. לא אהבתי אותו, אבל היה לי נעים לשמוע אותו אומר כמה שהוא אוהב אותי וכמה שאני יפה ומושכת בעיניו. כעבור זמן מה, מיקי חזר והתקשר אלי שוב, הוא אמר שאף על פי שפגעתי בו וא]פילו גרמתי לו לבכות, הוא לא מוכן לפספס אותי. הוא אמר שהוא איבד אותי כי הוא היה דפוק והאשים את עצמו בזה שהעפתי אותו מחיי. ניסינו שוב, אבל עוד הפעם התעייפתי מהקשר. הוא התקשר והטריד, הייתי נותנת לו לדבר לעצמו ומנתקת לו. בסוף מיקי התייאש והפסיק להתקשר. והעניין הוא שחצי שנה לא שמעתי ממנו, עד שאתמול חבר שלו (שהוא בעצם חבר של חברה שלי) סיפר שמיקי מתחתן בחופש הגדול... ולא יודעת מה יש לי, אני צריכה לשמוח בשבילו אבל אני מקנאה ורוצה אותו בחזרה. אני רוצה שהוא יתקשר וירדוף אחרי שוב! מה הבעיה שלי??? הרי אני זו שזרקתי אותו אז למה עכשיו אני מתחרטת??? אני מרגישה שנהייתי ממש דפוקה בשכל!

נ ט ע 9 1

New member
לא דפוקה ולא נעליים...

תחושה מאוד מוכרת שמי שאת זרקת, את תירצי שהוא תמיד ישאר שם בשבילך, זמין בכל עת, מוכן לאהוב ולקבל אותך תמיד, אבל זה לא ככה.. אל תדאגי מותק.. יעבור..!

נטלי1972

New member
גם אני עזבתי את החבר שלי

ורק אחרי שהוא הכיר משהיא רציתי אותו חזרה אבל הצלחתי להחזיר אותו אלי אפילו שהיא בת 19 ואני בת 36 בכל אופן בגלל שהוא הכיר משהיא אחרת אז את מקנאה אבל אצלנו זה היה אחרי שלושה שבועות שהוא הכיר משהיא אחרת מה גם אחרי שנפרדנו נשארנו ידידים כך שהוא סיפר לי הכל ולפני שהוא התאהב בה נסיתי לגרום לו להאמין שהיא צעירה בשבילו היא חיילת אז היית צריכה להשאר לפחות בידידות איתו לדעת מה קורה אני גם אחרי שהוא יצא עם משהיא אחרת פתאום רציתי אותו בחזרה ככה זה אין מה לעשות מעריכים יותר מה שאין ובאמת לא כל כך רציתי אותו אבל אהבתי אותו בתור ידיד

בריט23

New member
כן, ממש ככה... פתאום אני מעריכה את

כל האהבה וההערצה שהיתה לו כלפי רק בגלל שהיא כבר איננה.........! אני די אנוכית בקטע הזה, הרי לא הוגן לצפות ממישהו למשהו שאני בעצמי לא מסוגלת להעניק לו. אני חושבת שחיבבתי אותו, אבל לא יותר מזה.

oferyosi

New member
קודם בישלת..ועכשיו את בוכה??

לא נעים , אבל את מודה שהבאת את זה על עצמך.... אני כל כך יודע מה הוא הרגיש כשהעפת אותו....(עברתי את זה לאחרונה
() (ואני ממש לא מאשים את עצמי בזה
) מה אגיד לך?? ליבי ליבי עלייך.... באסה
אין לי אפילו עצה טובה לתת - כי מה??? תיפלי עכשיו עליו והוא אמור לעזוב את המיועדת כי פתאום התחרטת??? בעייה ....

כי פתאום כשהוא תפוס ועומד להתחתן

את רואה בו משהו אחר, כי פתאום הוא כבר לא רודף אחרייך ולא מעוניין בך, אלא במישהי אחרת. בעצמך כתבת שנעם לך החיזור שלו אבל לא אהבת אותו, ואני מניחה שהעובדה שהתחושות והשאלות האלה עולות רק עכשיו שגילית ולא היו קודם, אז ההנחה שלי היא שפשוט את רוצה את הבלתי מושג רק בשל עצם היותו בלתי מושג.

elena20

New member
חמודה , את לא רוצה אותו בחזרה

הרי בעצמך אמרת שהסיבה היחידה שהיית איתו זה בגלל שהחמיא לך וגרם לך להרגיש שאת שווה. את פשוט מקנה אבל לא כי את רוצה אותו,אלא כי את רוצה שהוא ירדוף אחריך שיתן לך תחושה שרוצים אותך, ויגרום לך להרגיש טוב עם עצמך.

A d i 23

New member
אני רק מקווה..

שאת המחשבות והתחושות שלך את תשמרי לעצמך.. לא רוצה לשמוח בשבילו ? אל תשמחי ! את גם לא חייבת.. אבל אל תעשי משהו שיפגע בו ועל הדרך גם יפגע בך..

בריט23

New member
אני באמת שלא מתכוונת לעשות שום דבר

בנוגע אליו. וכמובן שאני לא רוצה שהוא ידע שאני אוכלת את הלב שלי. חוץ מזה, שאמרתי לחבר שלו שאני שמחה שסוף סוף הוא מצא את האחת, שהוא בחור טוב, אבל קצת 'שרוט', ושהוא נהג להטריד אותי בטלפון. חבר שלו אמר שהוא יודע שמיקי היה מטריד אותי, כי הוא היה מתקשר הרבה מהפלאפון שלו -> (של החבר). הוא הציע שאני אצטרף אליו ולבת זוגתו ונלך ביחד שלושתנו לחתונה. אבל בשום פנים ואופן אני לא מתכוונת לבוא לשם, גם אם מיקי היה מזמין אותי לא הייתי באה. לראות בחור שכל הזמן טען כמה הוא מאוהב בי מתחתן עם אחת אחרת, זו סיטואציה די מחורבנת. לא בשבילי. אני לא אוהבת את מיקי, אני פשוט מרגישה שאני נמצאת בתקופה קצת חלשה, חסר לי גבר שיאהב אותי, יתקשר ויחזר אחרי. אז אני 'חוזרת לעבר' לתקופות שבהן לא הייתי לבד ומתחילה לשחזר כל מני קשרים עם כל מני בחורים שיצאתי איתם, וכמובו שאני חושבת רק על קשרים שבהם אני הייתי בצד השולט ולא הנשלט, אני הייתי החזקה, זאת שזורקת. כמובן שעל הקשר האחרון אחרון (למי שזוכר) אני בכלל לא משקיעה מחשבה כי בקשר האחרון שהיה לי לא אני זו ששלטה, הייתי זו שנשלטה, זו שנפגעה. אז נוח לי להזכר בזמנים שאני זו ששלטה בקשר. יהיה בסדר....

ענתי44

New member
../images/Emo24.gif

זה כל כך אנושי מה שאת מרגישה ואת מחליטה נכון. מחד העברת מסר שאת שמחה בשבילו ומצד שני באמת אין לך מה לחפש שם. התקופה החלשה הזו תחלוף ושמש תזרח על שמי עולך ותסלק את ענני הספק, ולפתע, בלי שתתכונני, יופיע מהאופק הבחור שיעשה לך את זה. וגם הוא יאהב אותך.

את יודעת...

שגם לי יש את אותו סיפור כמעט... רק שאצלי הוא עדיין לא התחתן... ומזה אני הכי מפחדת... אני מפחדת שישכח אותי... וימצא אהבה אחרת... רק שזה לא יקרה לי...

ענתי44

New member
בסופו של דבר זה יקרה גם לך

אהבה חד סיתרית היא כמו פרח בלי מים. בסופו של דבר הבחור יתגבר עליך ויתאהב במישהי שכן תחזיר לו אהבה. אם יש בך איזה מחשבה שאולי בכל זאת הפסדת אותו זה הזמן לנסות להתפייס. אם לא. אז פשוט תזרמי הלאה במעלה הנהר ותתני לבחור להמשיך בחייו.

אצלי אבל זה שונה איכשהו...

כי אני קשורה אליו... אני לא יכולה להתנתק ממנו... אני מפחדת מצד אחד לפספס אותו... ומצד שני אני בכלל לא אוהבת אותו..

shiprr

New member
למה?

למה אנשים רוצים לאכול את העוגה ולא לסבול מהקלוריות. תהיו קצת בני אדם, תהיו קצת בסדר עם הצד השני ותשחררו כדי שלפחות אחד מכם יוכל להיות מאושר. ולא אני לא אומרת את זה מניסיון אישי אני אומרת את זה כי זה נראה לי הדבר הנכון לעשות.

וואלה צודקתתתתתת

אני מודה שאני רעה בקטעים האלה... ולא מתאים לי ולאופי שלי... אבל ככה זה... יש עוד מלא כאלה מבלי להרגיש בכלל...

tomash1985

New member
תסלחי לי אבל ...

ניראה לי ( ואני דיי בטוח ) את צריכה להרגיש דפוקה בשכל !!!.. אבל זה לא רק את .. זה ככה אתן - רוב הבחורות...!!! או שבעצם כמו רוב האנשים כיום... רוצים את מה שאין להם והם לא יכולים להשיג... !!! פיספסת את ההזדמנות עזבי אותו תני לו לחיות את החיים שלו אני בטוח שהוא מאושר היום וכל הכבוד לו שהוא המשיך הלאה... תשמחי בשבילו מגיע לו !.... תסמרי לו ממני מזל"ט... ולך ???...שחררי צאי מזה... בלי להעלב באמת את לא מגיעה לו אם לא רצית אותו אחרי כל מה שהוא עשה בשבילך ( ואני בטוח שהוא עשה מכיר ת'מקרים האלה ) אז עזבי ת'סיפור הזה... מקווה שתמצאי את האושר לך במקום האחר ואמיתי... ושלא שאת רוצה שירדפו אחרייך כדי להעלות את האגו...אנחנו לא בימים האלה מספיק. שיהיה לך בהצלחה לצאת מזה... תלמדי ממנו ניראה לי שהוא עשה את ממש טוב ... ואם את עדיין צריכה עצות איך פני אליי אני עושה את זה בימים אלה... להתראות ולילה טוב :)

בריט23

New member
חחחחח אוקי

לא הבנתי מה הראשי תיבות של קו"ח?........ אנא הסבר, פרט ונמק, תודה!

למעלה