מיקי מנהלת התיפעול

מיקי מנהלת התיפעול

שוב חזרתי לארץ , סתם נשיאת עסקים מיותרת שגדי של אותי . הטרמינל היה כרגיל גועש וצפוף. לא לקחתי איתי מיזודה לכן היה לי יותר קל לצאת . אישתי וגדי המתינו לי בשער השעה היתה כבר שתים בלילה. לילי נפלה על צוורי נישקה אותי עיניה שמחו לי ראות אותי אהבתי את הביטחון שקירבתה העניקה לי. גדי הושיט יש ללחיצה אמיצה. גדי נהג לילי ישבה איתי מאחור. ידה פרמה את כפתורי מיכנסי היתי עיף ראשי היה מוטל לאחור על מישענת הראש. לילי ליטפה את הזין שלי שהחל להיתעורר. גדי נהג ושתק. אצבעויה של אישתי ליטפו אותי הזין שלי היתקשה , שבועים ללא אישתי , היתגעגתי אליה לריחה לשימחה שהיא מעניקה לי. כעט עמד לי הזין הוא היה קשה וחזק ,לילי רכנה אל בין בירכי ולקחה אותו בפיה. היה לי חם ביפנים שתיי ידי היו על מישענת המושב האחורי. לילי הגבירה את הקצב וינקה אותי קולות המציצה שלה הגיעו לאוזניו של גדי. ראיתי אותו מסדר את המרה כך שיוכל ליראות את אהובתו יורדת עלי.פיסקתי את רגלי כמה שרק היתאפשר לי ,לילי לקחה את ביצי בידה הפנויה והחלה ללטף אותם וליסחוט. הרגשתי איך אני עומד להיתפוצץ לה בפה. לילי המשיכה בקצב מענג מיטעני ניסחט ממני לילי לא הרפתה ממני והמשיכה לינוק את זירעי הרגשתי איך היא מרוקנת אותי לקירבה. זהו לא נישאר בי כלום. לילי היזדקפה במושב חיבקה אותי בלי להוצאי מילה נשקה על פי . אישתי לא בלעה ולו טיפה מהזרע שלי פיה העביר לפי את כל המיטען שלי. אהבנו אחד את השני .זהו הרגשתי בבית טוב לי כך. גדי הוריד אותי בבית אישתי אמרה שהיא ממשיכה איתו לקחת כמה דברים שלה מדירתו וניפגש בבוקר. רחצתי את עצמי מהדרך וניכנסתי מיד למיטה ,יום קשה עוד מצפה לי . נירדמתי מייד. שפתיה של לילי הערו אותי בעדינות פניה החמודות היו מוארות בצחוק שמח קום עצלן. גדי מוסר שיש לך ישיבה 12 בצהרים. השעה היתהכבר עשר בבוקר. חיברתי אתה הצמדתי אותה אלי לחמש דקות של רוך שמימי.סידרתי לי את המחשבות בראש. היתרגלתי לשעה. ניפרדתי מאישתי ויצאתי למישרד . גדי קיבל אותי במאור פנים ולחיצת יד ,הספקתה לישון אמר. לא נתתי לילי להפריעה לך . יש חידושים במישרד אמר אני רוצה להקיר לך את מיקי מנהלת התיפעול החדשה שלנו. מיקי קיבלה את המישרד של יובל הסגן של גדי שעזב אותנו ליפני חודש. ניכנסנו למישרדה של מיקי . תקירי את רוני אמר גדי ניגשתי אליה מיקי קמה מימקומה . לחצנו ידים פניה היו נעימות ראיתי תקיפות עם טוב לב. אהבתי את מה שראיתי בפניה ידעתי מיד שנוכל לעבוד ביחד. עינה בחנו אף הן אותי צחקתי ושאלתי מה אומרים לך החשים גדי יצא בשקט מהחדר ,נישארנו עומדים כך .בטיבעיות משכתי אותה אלי ונשקתי לה כלות להכרות על הלחי. ברוכה הבאה מכווה שיהיה לך טוב איתנו . מיקי הזמינה אותי לשבת בכיסא שמולה. שקענו בשיחה על עיניני המישרד. היתה לה תפישה טובה שהצדיקה את התפקיד שנתנו לה. יש לנו ישיבה ב 12 אמרה מיקי בא ניתקדם לכיוון חדר הישיבות. קמנו שנינו מיקי עקפה את השולחן שלה רגלה ניתקלה ברגל הכיסה אחזתי אותה שלה תיפול עזרתי לה להיתיצב לרגע. מיקי חיכה במבוכה לפתא שמתי לב שידי היתה נישארה על שדה כל העט. הרפתי והמשכתי בטיבעיות בואי נצא לכיוון. ליבי פעם אהבתי את מה שהרגשתי אצלה. נעמדנו רגע פנינו ניפשו היתי נבוך ממה שקרה מיקי חיכה אלי ואמרה אני יודעת בכל החושים שלי שיהיה לנו טוב לעבוד ביחד. המשך יבא.

מיקי

הישיבה היתה גדושה במיספרים וסטיסטיקות הראש שלי לא היה שם. ישבנו זה ליד זה החדר היה אפלולי רק האור שבקע מהחד קרן האיר אותו בתבלאות של מיספרים. החשב שלנו ישב במקומו והסביר את התוצאות העיסקיות של הריבעון. את המיספרים ידעתי מהמציאות והראש נדד לי לכיוונים אחרים חשבתי על אישתי כמה אני רוצה לסים ולחזור אל זרועותיה, כיוותי שלא סגרה להערב עם גדי. ריח הבושם של מיקי הסית אותי מהמחשבות שלי היה לה ריח עדין לא מוקר , מעורר נשי סקסי. באפלולית החדר החילותי ליבחון אותה. שימלת מיני אפורה גרבי נילון שחורות חולצת מלמלה לבנה וז´קט אלגנטי אפור. היא ניראתה אשת עסקים מצודדת. נשית מאוד יחד עם עוצמה שקטה. הז´קט היה פתוח וגם כפתןר עליון הבולצתה קימור שדה חבוק בחזיה לבנה ניראה בברור .הרגשתי איך הבחור שלי מתחיל להגיב. היו בחדר כ 12 אנשים רק החשב דיבר היה שקט רק קולו נישמע. ידה של מיקי נחה על ברכי קרוב לעשכי. פניה כרן לכיווני לחשה לי שמצבנו טוב ממה שחשבה. ידה נישארה במקומה עכשיו ממש עמד לי. ידעתי שזו לא היתה כוונתה. היו לה עינים חומות ריסים שחורים היתה מוטבעת בהן חוכמה וטוב לב ועוד משהו שלא הבנתי. שערה היה חלק בגוון חום חלק. הרגשתי את הפתיחות שלה אלי ידעתי שזו רק ידידות אבל כבר רציתי יותר. האור נידלק בחדר היסתימה הישיבה גדי בירך אותנו על התוצאות ושיחרר אותנו ישבתי עוד רגע עד שתעבור הזיקפה. מיקי קמה והלכה לדבר עם גדי. קמתי וניגשתי לפינת הקפה ,גדי נעמד אחרי ואמר שהוא קופץ ללילי שאל אם לימסור משהו. אמרתי לו שימסור את אהבתי. גדי ואני הינו חברים מעבר לזה שהוא היה הבוס שלי ומאהב של אישתי. ידעתי שלילי מאוד קשורה אליו ואוהבת אותו . לאישתי היה צורך לסקס בילתי מבוקר וידעתי שגדי מספק את רוב צרכיה . ראיתי בו חבר טוב. הרחתי את הבושם של מיקי שאלתי לאחור אם היא רוצה קפה ,כן רוני נישתה במישרד שלי היא היסתובבה לצאת מהחדר הקטן ירכינו היתחקכו הרגשתי רכות של שד. זה היה חיב להיות מכווון חשבתי לעצמי. השעה היתה מאוחרת והעובדים האחרונים החלו לעזוב את הביניין. חשבתי לעצמי שגדי היה עם לילי עד שבע לא מיהרתי לחזור. ניכנסתי עם הקפה למישרדה של מיקי. ישבתי מולה שוב בחנתי את פניה היפים הבחנתי שהיה לה חזה לא גדול אבל ניראה יפה ויציב תחת לחולצה הקלה שלבשה. ידעתי שאת היופי לא עושה החזיה בילבד. מוצא חן בעינך השדים שלי שאלה בסקרנות. נבוכתי לרגע והשבתי יש לך שדים יפות את ביכלל ניראת ניפלא כף שבאת לעבוד איתנו. מיקי החלה ליפרום את כפתורי חולצתה . אני רוצה להראות לך אותם רוצה לישמוע מה אתה אומר. רק חזיה לבנה יפיפיה חפנה את שדיה הפטמות הכהות ניראו בברור מיבעד לבד הדקיק. קימורי שדיה ניראו כאילו חצובים בשיש. ידיה היו לאחור משחררות את הרוכסן. החזיה נפלה לפנים וחספה זוג שדים צחור לא גדולות אבל יפות פיטמותיה היו רחבות ובולטות כמו של נערה . יפות שאלה? מדהימות אמרתי מיקי הקיפה את שולחנה והיתישבה על השולחן לצידי לקחה את ידי ואמרה תרגיש. שדיה היו רכות לגע בניגוד למראה הנוקשה שלהם. חמות למגע .שימלת המני האפורה שלבשה היתרוממת מיקי לא לבשה תחתונים . שיפתי ערותה ופלומת שער היו גלוים לעיני .את לא אוהבת לילבוש תחתונים שאלתי בסקרנות. לא אף פעם . ידה הובילה את ידי אל מיתח לשימלה שלה ,הרגשתי את שפתיה החמות ניפתחות למגע אצבעותי. המשך יבא

מיקי שלי

מיקי ירדה על בירכיה לפני והחלה ליפרום את כפתורי מיכנסי ,ליטפתי את שערה החלק ביזמן שפרמה אותם. הרגשתי את קרירות החדר בחלצי. מיקי לקחה את הזין שלי בידה קכילו שקלה אותה מממ. לא רע אמרה ולקחה אותו בפיה הרגשתי את חמימות פיה לשונה הקיפה את כתר הראש שלי הזין שלי היה נוקשה וכואב הליקוקים שלה גרמו לי לגניחות שלא יכולתי לישלוט בהן. רציתי לזיין אותה כאן ומייד. סימנתי לה בעדינות להרפו ממנו אך מיקי לא הפסיקה . הרגשתי שאני עומד ליפלוט מיקי הרגישה בזה ושינתה את תנועתה דבר שגרם לי להירגע ולשוב לעצמי. לשונה חקרה את הכלי שלי מלמעלה עד למטה תוך שהיא מוצצת מידי פעם את ביצי בפיה. ליטפתי את שערה בעדינות לא לחצתי ולא דחפתי את עורפה להעמיק. מיקי שלטה כאן העסק היה ברור היתי כלי שרת שלה היא קבע את הקצב. הרגשתי שאני שוב עולה ועומד ליגעוש מיקי הפסיקה בזמן היזדקפה פיסקה את רגליה והיתישבה עלי .הזין שלי חדר עמוק לתוכה בפעם אחת ערותה היתה רטובה וזמינה אחזתי בשדיה מעכתי אותן צבתתי את פיטמותיה הגדולות . מיקי השמיעה גניחה חזקה . היתי עמוק בתוכה היא החלה לעלות ולרדת ידי לא הרפו משדיה הרגשתי את ההיתרגשות שאחזה בגופה. הבושם שלה חדר לראשי אירפל את חושי. ידיה אחזו בידי שחפנו את שדיה אורגזמה חזקה הרעידה את גופה הרגשתי שגם אני עומד לסיים מיקי הבחינה בזה בזמן ועצרה את עצמה רציתי כל כך ליגמור בתוכה אך היו לה תוכניות אחרות. היא ירדה מעלי נוזליה נטפו מכוסה הזין שלי הבהיק . מיקי רכנה על השולחן הרימה את רגלה השמאלית והניחה אותה על השולחן . קמתי מהכיסא שלי ,ערותה היתה גלויה ופתוחה ליקראתי מיציה המשיכו לטפטף . נעמדתי מאחוריה מיקי אחזה בזין שלי ועזרה לי לחדור. ניכנסתי בא כך מאחור ערותה עתפה את הכלי שלי בחמימות .ניכנסתי ללא גבולות בפנים עד כמה שהכלי שלי הגיע. ליטפתי את גבה חיבקתי אותה מעכתי את שדיה צבטתי אותן מיקי דנחה בפראות חייתית מיקי לחשה בפראות תצא עכשיו ממני אני רוצה בשני. יצאתי ממנה ידה כיונה אותי לחור שבישבנה. ניכנסתי בעדינות בזהירות .הכלי שלי היה רטוב וחלק מיקי רעדה מהיתרגשות .חדרתי בזהירות שלא להכאיב. שתי ידי ליטפו את שיפתי הכוס שלה. החדרתי אצבעות היכן שרק ליפני רגע היתי עם זיני. מיקי החלה ליצעוק . אורגזמה חזקה שטפה את גופה הםשכתי ליטפתי לחצתי על כפתור התענוגות שלה האורגצמה שלה היתה חזקה וסוחפת מילים מבולבלות ניפלטו מפיה . האורגזמה שלה המשיכה והיתגלגלה השארתי יד אחת בכוסה המשכתי לענג אותה בליטופים פראיפ מלווים בצביטות קלות . עם ידי השניה משכתי בפיטמתה מיקי צערה בקול רם מזל שלא היו אנשים במישרד. כעט חדרתי לישבנה עד הסוף ניכנסתי ויצאת מיקי רעדה כולה הרגשתי איך גם אני עומד להיתפרץ לתוכה ושוב מיקי הגישה בז חזרה למציאות וניתקה את עצמה ממני הרגשתי בפראות שאני רוצה לסים בתוכה. שוב למיקי היו תוכניות אחרות . פניה היו סמוקות היא היתנשמה בכבדות ניצמד אלי נשקה לי . רוני אתה מטריף יש לנו עוד הרבה מה להגיד אחד לשני. תוך שהיא מסדרת את עצמה סיפרה לי שהחבר שלה נימצא בבלגיה ואמור לחזור הערב. סידרתי גם אני את עצמי נעמדתי לצידה . היתחבקנו ידינו ליטפו ברעב אחד את השני . השעה היתה כבר מאוחרת .גדי וודי סים עם לילי רציתי לחזור לאישתי. מיקי חיבקה אותי ולחשה תודה שאינך דורש יותר. נישקתי אותה לאלתי אם אין לה רצון בזירעי השיבה שהיום לא ביגלל החבר . יהיו לנו עוד המון פעמים לך זה לא מפריע שאלה. לא השבתי אני מורגל לזה מאישתי יש בזה יזה רגע של עונג שמימי ליגרום לאישה אורגזמה מיבלי להגיע בעצמי אמרתי. הרעב אליך מיתגבר. יצאנו מהמישרד לחניון שמיתחת . היתה לה פז´ו אדומה ספורטיבית יקרה . נעמדנו על יד המכונית שלה חבוקים מיתקשים להיפרד לדרכנו היה שקט לא היה איש בחניון . פרמתי את כפתורי מיקי חיבקה את צוורי עלתה וכרכה את רגליה מיסביב למותני היתי שוב בתוכה השענתי אותה על מכוניתה זינתי אותה בפראות הכונית היטלתלה ההזעקה החלה ליפעול לא שמנו לב שנינו המשכתי לזיין אותה ליראות אם הפעם אוכל לסיים . נכנסתי בקצב כבוע בחוזדה ידעתי שבתנוכה הזו יהיה לה קשה להישתחרר בזמן האורגזמה שלה שוב טילטלה אותה שפתיה היו על צוורי הרגשתי את נשימתה על עורי ידעתי להבחין בפעימות תשוקתה ניזהרתי לא ליפלוט לתוכה מיקי הבינה שאני עומד ליפלוט את זירעי לתוכה . לא רוני אני לא מרשה. יצאתי ממנה הרטיבות שלה ירדה לאורך רגלי הרטיבה את מיכנסי . מיקי רכנה אחזה בזין שלי ליקקה וניקתה אותו. צופר המכונית שלה המשיך ליצפור במקוטע. מיקי שלפה את מפתחות המכונית ושיחררה את האזעקה. פתחה את הדלת הוציא חבילת טישו וניקתה את ינו ורגלי מהרטיבות שלה. לקחתי גם אני כמה נירות וניקיתי אותה . היסתדרנו וניפרדנו לשלום ידעתי שרק ביום ראשון ניפגש . עד מתי ישהה כן החבר שלך שאלתי עגב שבועים אבל אל תידאג אני שלך . ניכנסתי למכוניתי ליצאתי לאישתי . מיקי אני אוהב אותך חשבתי בליבי.

פוmיקי

New member
אוהבת ../images/Emo23.gif לקרוא ../images/Emo23.gif אותך...

לו הייתי מזכירה...

למעלה