מיקי יקרה ואהובה

מיקי יקרה ואהובה

איך עבר הלילה ? תכתבי לי אני דואגת ורוצה לדעת מה שלומך תיהיי חזקה חברה יקרה חושבת עליך ומחזקת במחשבותיי אותך ואת אמך אוהבת בריטניה האחת

משימה -ראיתי נשמה תודה על הכל../images/Emo24.gif

וכמו ש כתבתי זה ל א גידול סרטני כמו שחשבתי אבל בכל זאת יש כאן איזשהו גידול וזה מפחיד ומלחיץ ומדאיג וכואב לי לדעת שאמא שלי סובלת .. הבכל אופן קראתי את ההודעות שלך ואני ממש רוצה לומר לך שזה נוגע ללב איך שאת מיתיחס אלי כמו כולם כל כםך יפה וביחס נדיב אלוהים יגמול לך בטוב נשמה. חולה עליך את בוחורה מקסימה תודה על הכל נשמה. אוהבת--- מיקי

לי לה קצת קשה אבל עבר איכשהו../images/Emo7.gif

עם מחשבות ומוסיקה =- קצת דאגות אבל ע בר לא זה לא גידול סרטני אבל זה גידול מסוים , אך בכל זאת זה מאוד מדאיג ומפחיד מלחיץ , וכואב לי . תודה על ההתיחסות שלכם אנשים יקרים אוהבת אותכם תמיד- מיקי

מיקי!!!

את לא נורמלית!!! אין לך מושג איך הלחצת אותי! ממה שתארת לפני ההודעות האחרונות שלך, זה ממש היה התגשמות הסיוט שלי, רק שזה קרה אצלך. ממש היייתי בדיכאון כל אחר הצהריים ולא הצלחתי להפסיק לבכות. אני לא כל כך מבינה כרגע מה בדיוק יש לאמא שלך ועד כמה זה מסוכן,אבל אני מאחלת לה ולך רק בריאות. וחוץ מזה , זה לא כל כך משנה מה זה, כל מה שכתבתי לך בתמסורת האישית,נכון לכל מחלה ולכל מצב לא נוח בחיים. אני מאוד מקווה שתשתמשי בזה, ואני מקווה שאימך תהיה פתוחה לשמוע. וחוץ מזה אני לא נפלאה בכלל. בהודעות הראשונות שלך, קצת נבהלתי, כי פעם ראיתי תוכנית עם אדם שיש לו בדיוק את מה שיש לך, וחשבתי שאם הוא לא היה מכיר קללות, אז הוא לא היה מקלל מבלי לרצות. בזכותך למדתי להבין גם עוד סוג של אנשים , שבהתחלה אולי אפילו נבהלתי מהם. וזה בדיוק מה שלא הייתי רוצה שיעשו לי ולאנשים כמוני.אבל זה בדיוק מה שחשבתי על אנשים כמוך. אני כבר לא חושבת כך. אז את רואה, אני לא נפלאה, אני זבל, זבל, זבלמגעילה. אני ממש מתנצלת ומצטערת על מה שחשבתי על אנשים כמוך.מבקשת ממך סליחה.

משימה נשמה-אז מה אם טעית?!../images/Emo24.gif

נשמה טיהורה שלי מה קרה לך? את מקסימה את קר ניסית להבין לייעץ לי ול עזור אילו המצה ב של אמא שלה יהי ה כל כך קשה, אולי בעצם אני זו שלא הסברתי את עצ מי לא נכון? אוף דיי נשמה, את מ קסימה וטהורה אני בכלל לא כועסת עלייך אני ל א אמחוה לקבל סליחה בכלל נשמה. את מקסי מה רגישה את לא אמורה לבכות אז לא זבל את נ ש מ ה!!!!!!! ו נשמה טובה , ילדה של אלוהים. סך הכל הי תה אי הבנה ב יננו אני נורא מיצעטערת ש עכשי וב גללי את מרגישה ככה. או חףא ני שונא ת את עצמי מה עשיתי לך????א ני לכבה ורעה לא את אני הזבל כאן, אנ ילא כ ועסת עליך את דמ סימה מונשמה טובה- היית ותשארי אוהבת- ומנגבת לך את הדמעות--------מיקי

משימה נשמה-אז מה אם טעית?!../images/Emo24.gif

נשמה טיהורה שלי מה קרה לך? את מקסימה את קר ניסית להבין לייעץ לי ול עזור אילו המצה ב של אמא שלה יהי ה כל כך קשה, אולי בעצם אני זו שלא הסברתי את עצ מי לא נכון? אוף דיי נשמה, את מ קסימה וטהורה אני בכלל לא כועסת עלייך אני ל א אמחוה לקבל סליחה בכלל נשמה. את מקסי מה רגישה את לא אמורה לבכות אז לא זבל את נ ש מ ה!!!!!!! ו נשמה טובה , ילדה של אלוהים. סך הכל הי תה אי הבנה ב יננו אני נורא מיצעטערת ש עכשי וב גללי את מרגישה ככה. או חףא ני שונא ת את עצמי מה עשיתי לך????א ני לכבה ורעה לא את אני הזבל כאן, אנ ילא כ ועסת עליך את דמ סימה מונשמה טובה- היית ותשארי אוהבת- ומנגבת לך את הדמעות--------מיקי

אוי ואבוי

זה רק מה שחסר לי שעכשו את תרגישי רע, בגלל שאני הרגשתי רע. נו, די, בואי נפסיק את המעגל הזה. את לא זבל!!! ותוציאי לך את זה מהראש ומיד!! אחרת יכאב לי, ואת לא רוצה להכאיב לי ,נכון? הרגשתי לא טוב עם עצמי בגלל מה שחשבתי עלייך, ואני מקווה שאת סולחת . סך הכל רציתי להיות כנה עם עצמי ולהראות שגם אני לא מושלמת ולא הכי בסדר תמיד. זה משהו שרציתי להוריד מהלב, והרגשתי חובה לספר לך. אל תרגישי רע בגללי אף פעם, טוב? הלוואי שהיית אוהבת את עצמך עשירית מכל האהבה שאת שופכת פה על כולנו בפורום.

למעלה