מיקי ורשאי

מיקי ורשאי

מילים:איה כורם+כלה להשגה +רינת לחן: איה כורם בת 27 מטר ושישים וקצת עינים חומות ושיער שחור כמעט מחפשת תאחד ומחכה להתרגש דרוש חתן שמלה כבר יש בת 27 מעוניינת בחבר גבוה ומבין, עד גיל 30 אולי יותר והוא יכול להיות נגן על גיטרה או על קונטרה בס
כי זה לא משנה לי לא אכפת ואימא היא תמיד אמרה לי "כל הגברים אותו דבר אם אחד ילך היום- אחד אחר יבוא מחר אבל אימא לא הכירה את מיקי ורשאי
ואם להיות רגע קונקרטיים זה יכול להיות דיסקרטי אם באופן תיאורטי כבר יש לו חברה...
אפשר להפגש אצלי לדון על הפרטים רווקה עם ראש פתוח- לקשר אמיתי ואימא היא תמיד אמרה לי "כל הגברים אותו דבר אם אחד ילך היום- אחד אחר יבוא מחר אבל אימא לא הכירה את מיקי ורשאי
יושבים ביחד על החול, ים כחול בקבוק של בירה זה רק אני והגלים ומיקי ורשאי
הלב שלי דופק חזק מתחת לבגדים מיקי ורשאי תעשה לי ילדים

מיקי ורשאי

הוא נגן על קונטרה בס וגיטרה בס הוא בד"כ מנגן עם קרן פלס הוא גם ניגן פעם אחת עם איה בזאפה כי החליף את גיא שהיה בפסטיבל אילת

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifאיזה שיר../images/Emo99.gif

את יודעת שהוא עובד בתיכון אלון
יש שם מן ביה"ס קטן למוזיקה, ויש שם תמונה שלו, וכתוב את השם שלו והוא מלמד שם לנגן

אחח מיקי מיקי ../images/Emo99.gif

חבל שאני לא לומדת לנגן
איזה כיף למי שלומד שם לראות כל יום תמונה של מיקי

Dark chocolate

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifבחיי שאת משוגעתXDD

מרוב אהבה אל מיקי התחרפנת

שונצצ

New member
עוד גרסא הפעם כברכת יומולדת לחברה

אז כן הרעיון לקוח מכלה להשגה שאני ממש חייבת לך עכשיו כי זה עזר לי כי ככה מצאתי משהו קצרצר לכתוב לה לפני הברכה האמיתית והמאוד ארוכה אז הנה לכם יונתן שפירא כברכת יומולדת לילדה בת 16: יונתן שפירא ביצוע: איה כורם מילים ולחן: איה כורם עם קצת שינויים שלי בת שש עשרה, מטר ושישים וקצת (לא), עיניים חומות ושיער שחור כמעט, מחפשת ת'אחד ומחכה להתרגש, דרוש חתן (בפרס ובתימן כבר היו מחתנים אותך), שמלה כבר אין. בת שש עשרה, מעוניינת בחבר, גבוה ומבין עד גיל שמונה עשרה אולי יותר, והוא יכול להיות תלמיד, והוא יכול להיות פורש, כי זה לא משנה, לי לא אכפת. ואמא, היא תמיד אמרה לי - "כל הגברים אותו דבר, אם אחד ילך היום - אחד אחר יבוא מחר", אבל אמא לא הכירה את ג'וני דפ. ואם להיות רגע קונקרטיים, זה יכול להיות דיסקרטי, אם באופן תיאורטי כבר יש לו חברה (יותר נכון נשוי+ילדים)... ואפשר להיפגש אצלי לדון על הפרטים, רווקה עם ראש פתוח - לקשר אמיתי. ואמא, היא תמיד אמרה לי... יושבים ביחד על החול, ים כחול (בהוליווד), בקבוק של בירה (יותר נכון שפניה), זה רק אני והשחפים וג'וני דפ. הלב שלי דופק חזק מתחת לבגדים, ג'וני דפ, תעשה לי ילדים. היא מטורפת על ג'וני דפ...

hilali1

New member
../images/Emo6.gif את גם מקליטה לך את זה../images/Emo35.gif

הוא שחקן לא הג'וני דפ הזה

שונצצ

New member
כן ולא אני לא מקליטה כי

א' אני לא יודעת לשיר :-\ וב' לא הכל ממש מסתדדר עם המנגינה של השיר..

למעלה