מיקי היקר

lolo255

New member
מיקיי...!!!

מה ביום שבת הזה יש לקטטטט???? או תוכנית???? מקווה שתוכנית חיכיתי כבר מלא זמן לשבת הזאת..... אהה ומיקי מחר יהודית חוזרת לא???אם כן מסור לה ד"ש חחםחםחםחםחםחם... אוהבת אותכםםם המוןן יסמיןןןן

SheLinKa16

New member
מיקי היקר ../images/Emo13.gif

אתה בטח בריצה עכשיו (או שכבר חזרת). בכל מקרה, יש לי כמה דברים לומר לך.
1) אתה הבנאדם הכי מקסים ונדיב שקיים בעולם הזה!! (ואני רצינית לגמרי) 2) תודה רבה לך על הכול! ממש על הכול! 3) You are the champion (עדיין מושפעת מהסרטון המדהים!) 4) מתגעגעים אליך בקומונה!
5) אני כל כך שמחה שהכרתי אתכם ואת הקומונה המקסימה שלנו, ואת הפורום. 6) אני כל כך מחכה כבר ליום ראשון (אתה יודע למה..)!! 7) עוד יום וקצת יהודית חוזרת!! 8) כתבתי לך מסר.
9) נגמרו לי כבר המילים.. 10) רק רציתי להגיע ל- 10 (חח מיקי, זה כבר הפך להיות הרגל אצלינו במסרים)
מתגעגעים אליך בקומונה.. ערב טוב לך ולכולם!
ב-

יסמיני מתוקה, אני אמסור ד"ש ליהודית

היא אכן חוזרת מחר, ונראה לי שאכן ביום שבת הזה יש לקט, כתוב בעיתון "המיטב"...
מיקי

SheLinKa16

New member
מהההה...??

אבל זה לא פייר! חיכיתי שבועיים לפרק ברצים לדירה, ועכשיו יש מיטב?! אוף

חחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

פפ מיטב. אחרי שובעיים שלא היה פרק אוחח הטלעד האלה מנסים למשוך זמן חח

את תמיד משאירה אותי בלי מילים

מצטרפת אליך בכל אות ופסיק
עשיתם לנו את החופש!! אוהבת אותכם הכי שבעולם! אתם פשוט מתוקים כמו
הם משלנו ולא ניתן אותם!! הם משלנו ולא ניתן אותם!!! עוד יום חוזר לקומונה
---^

../images/Emo99.gif את משהו לירון../images/Emo70.gif נראה לי

כאילו שקיבצו את כל המתוקות שבילדות וילדי ישראל ושמו אותם בפורום הזה ובקומונה שלנו... זה מדהים כמה פרגון ותמיכה אתן מרעיפות, זו תכונה עילאית ויקרה... אני מוקיר אותה כל כך, ומעריך אותה עד התרגשות. אני כבר לא יכול לחכות ליום המפגש כדי לראות את פני האנשים המדהימים העומדים מאחורי המילים היפות הללו.
מיקי

../images/Emo7.gifלא פייר

גם אני רוצה לבוא ל...ביום ראשון,אבל אמא שלי לא מרשה לי.. במקום זה אני צריכה לשבת בבית ולראות איך מתקינים לנו יס (יס אחלה והכול,אבל אני רוצה לונה פארק!)

למעלה