מיקי הורטון נפטר

iNEEDit25

New member
מיקי הורטון נפטר

בפרקים ששודרו השבוע בארה"ב, מגי מגלה שמיקי בעלה האהוב נפטר (OFFSCREEN). כל המשפחה מתקבצת סביבה כדי לתמוך ולעודד את רוחה.

king of movies

New member
גם אני ראיתי לפני יומיים בשידור שהבאתי.

חוץ מסטפנו שראיתי שחזר הרגו או הוציאו את כל השחקנים.. מאוד מדאיג

iNEEDit25

New member
נראה לי מוות טבעי

אבל זה היה המוות הכי לא עצוב שראיתי. אף אחד מההורטונים לא ממש נכח חוץ ממגי, הופ ונת'ן (אהה והחזירו את מליסה, הבת המאומצת של מיקי ומגי). לא ראו את אליס, ג'ניפר, ביל, לורה, מארי, מייק.. נאדה. אפילו את ההלוויה לא הראו. פאתטי, רק מראה כמה ימי חיינו קרובה לסוף חייה.

2DH

New member
יש בזה אבל משהו מטריד

מאז שג'ון קלארק עזב הדמות של מיקי נהייתה די עציצית כידוע ...ככה שזה לא נורא שהרגו אותו אבל זה מעלה שתי סוגיות 1. מי יהיה העורך דין החדש בסאלם שיצליח ביעילות מטורפת להפסיד כל תיק שיפול בידיו ? 2. אליס הייתה בהלוויה של מיקי ? פרנסיס ריד נמצאת בבית הבראה ולמיטב ידיעתי היא לא אמורה להשתתף יותר בפרק של ימי - משהו יודע אם אני טועה האם אליס איכשהו מופיעה ??

iNEEDit25

New member
אכן

השחקן ג'ון קלארק שגילם את מיקי הורטון מאז 1965 יצא לפנסיה ב2004, אז היה צריך להרוג אותו כבר אז, במקום RECAST שלא הצליח. לא ראינו את אליס, לא ברור אם הייתה בהלוויה או לא, אבל מגי מזכירה שהיא נמצאת בDEN, כלומר בחדר המגורים, רק שלא רואים אותה, וגם לא את שאר המבקרים, כמו ביל ולורה. מהלך טיפשי בעיניי, רק מראה כמה ההפקה ענייה.

hillator

New member
טוב עם אליס לא יכלו לעשות הרבה

השחקנית לא בריאה מה לעשות...

iNEEDit25

New member
בסדר אז יכלו להשתמש ביותר פלשבקים

הראו אולי 3-4 פלשבקים של מיקי ומגי. מה עם מיקי ואליס? מיקי וביל? מיקי ולורה? אין, ימי חיינו כבר הלכה לאיבוד.

2DH

New member
הפקה ענייה שלא יודעת לנהל סדרה

אף אחת מהדמויות שהייתה קשורה לעבר של מיקי חוץ ממגי לבופ לא נמצאים יותר בסדרה וזה ממש עצוב... בשבילי במיוחד מרלנה שהגיע ב67 כדי לטפל במיקי וגם היא לא הגיעה להלוויה למרות שהם היו קרובים (כן יש עוד דמויות שבלטו בהעדרם אבל רק זה היה מסוגל למשוך את תשומת ליבי) ... אבל זאת הסיבה שאני כבר שנה לא רואה ימי חיינו באמריקה... no marlena no days

iNEEDit25

New member
תיקון קטן

מרלנה הגיעה ב1976 והפציינט הראשון שלה אכן היה מיקי הורטון, שחווה אי שפיות זמנית אחרי שגילה שמייק הוא לא הבן שלו אלא של אחיו, ביל. ואז מרלנה התאהבה בדון קרייג, שותפו של מיקי והשאר היסטוריה. מיקי היה דמות מאוד פופולרית ומרכזית בשנות ה60 וה70, אולי גם קצת ה80.. חבל שהוא זכה לכזה SENDOFF גרוע. אני הפסקתי לצפות ב"ימי חינו" לפני כמה שנים, והיום אני פשוט לא מסוגל בכלל לצפות בה. פשוט צריך לדעת שזהו, גם דברים טובים נגמרים, ונראה לי שההפקה מנסה למשוך עוד ועוד ועוד אבל די.. צריך לדעת גם מתי לפרוש.

Jasper Jasper

New member
היה לא משהו ../images/Emo58.gif

ציפיתי למשהו הרבה יותר מרגש.זה היה סתמי כזה.כאילו ניסה להיות נורא עצוב אבל משהו שם לא עבד.

למעלה