מיקי הבן זונה! למי שראה לפני 10דקות

KerenWelling

New member
זה בדיוק מה שאני מנסה להגיד להם

והם לא מקשיבים לי!
זה שיש לו דגל זה פלשתין לא הופך אותו ל"אוהב טרוריסטים" או כל דבר אחר בעניין! מה הקשר?! מתי תבינו שלא כל הפלשתינאים טרוריסטים?? בדיוק כמו שלא כולם בישראל טרוריסטים!

karms20

New member
OMG אתם יודעים מי זה נעם קמינסקי?

i suggest reading noam chomsky's writing on this subject, it's very enlightening - נועם קמינסקי זה אחד שיוצא נגד ישראל לגמרי, הכי קיצוני שיש, הוא אומר שישראל היא מדינת אפטרהייד. הוא מאלה שהיהידוים בארה"ב קוראים - self hating jews, כאילו הוא הכי קיצוני שיש. ועליו מייקי אומר שהוא enlughtening??? we need to alter our stance regarding palestine and israel - מה שאומר שעד עכשיו מדיניות ארה"ב הייתה לתמוך בישראל ומייקי חושב שזה לא צריך להיות ככה. the history of the palestinians, under the british then under israel, is quite tragic, and actually very closely mirrors the jewish plight leading up the establishment of the israeli state after WW2.... - הוא משווה את הפלסטינים ליהודים בשואה, אה מה אנחנו אז? נחשו... אני בהלם שזה מה שהוא כתב, כאילו נועם קמינסקי הוא מאלה שאומרים שישראל היא מדינת טרור שלא רוצה שלום ותמצא כל תירוץ כדי לשלוט בפלסטינים וכו' וכו' (תפתחו את קול פלסטין הקרוב למגוריכם וזה בערך מה שהוא אומר). כאילו זה ממש עצוב ומעצבן אותי, כי הוא מצייר את ישראל כרעה היחידה. א-ב-ל אני עדיין אוהבת את המוזיקה של הלהקה בגדול ואני מקווה שאדם וראיין והשאר לא שותפים לדעות שלו.

HoNey Girl1

New member
../images/Emo41.gifמה הבעיות שלכם?????????

רק בגלל שהוא לבש חולצה של פלסטיו? אולי הוא חושב שמגיע להם מדינה! זה לא אומר שהם שונאים יהודים!! עובדה שיש שני יהודים בלהקה! ורק בגלל זה להפסיק לשמוע את המוזיקה שלהם? זה מראה כמה אתם לאאאאאאאאא מעריצים שלהם! לא מפסיקים לאהוב מישהו רק בגלל הדעות הפוליטיים! אז תעשו טובה ותשבו בשקט!

karms20

New member
ומה דעתך על הבחירה שלו בנעם

מה דעתך על זה שהוא חושב שנועם קמינסקי הוא enlughtening? דעותיו של נועם קמינסקי מאוד ברורות וידועות. זה שמייקי חושב כך על דעותיו של קמינסקי מראה מה הוא חושב על ישראל... (אני לא מנסה לעורר איתך פה ויכוח האם מותר לשים חולצה כן/לא שחור/לבן וכן לא האם צריך להפסיק לאהוב אותם בגלל כך, רק מה את חושבת לאור העובדה שזה בעצם מראה בצורה ברורה מאוד מהן דעותיו על ישראל).

HoNey Girl1

New member
../images/Emo41.gif..שמעי..לי לא אכפת מה הדעות שלו!

אני אוהבת את הלהקה! ולממש לא אכפת לי ממנו ומהדעות שלו! הוא בעד הערבים? שיהיה! אני אוהבת מישהו רק בגלל השירים שלו! לא בגלל המראה ומה הוא לבש בטקס ובטח שלו בגלל הדעות הפוליטיים שלו! מה הטעם לאהוב מישהו בגלל הדעות הפוליטיטים שלו? חוץ מזה..אתכם מחרימים את כל הלהקה כשרק הוא לבש את את החולצה! ושאלה דעות רק שלו! זה לא ניקרא להעריץ

karms20

New member
כמה הנחות יסודות מוטעות:

1. לפעמים אנשים מחפשים באמן גם קצת מעבר, לפעמים האומן גם מבטא מעבר בשיריו. מארון אומנם עדיין לא עשו זאת, אך מי יודע מה צופן העתיד. 2. לא משנים לדעותיו עד כדי כך, ישנו גם סטינג שאני אוהבת מאוד ושנחשב במשך המון זמן כפרו-פלסטיני. 3. מה שכן - בעוד שהחולצה עצמה לא הפריעה לי, מה שכן הפריע לי מאוד זה התייחסותו לנועם קמינסקי. העובדה היא שהוא הציע את נועם קמינסקי למעריצים כמישהו ששווה לבדוק ומוסר מידע "מאיר", כדבריו, זה כן בעייתי בעיני, מתור אחת שקראה מדבריו של קמינסקי. ומה לעשות שישנם מעריצים אשר כן יקחו את דבריו וילכו לבדוק את קמינסקי כמקור מוסמך וטוב כאשר למעשה הוא לא בדיוק כזה (בלשון המעטה). ואני חושבת שבזה מייקי קודם כל שיקף את עמדותיו יותר ממה שאנשים מסויימים בפורום הזה מבינים או חושבים (כאלה שאומרים שהוא רק רצה להעלות את עיניין השלום, הוא בבירור שיקף את עמדתו כי ישראל היא הגורם לבעיה). כמו-כן הוא כן משפיע ע"י מסירת מידע זה על מעריצים אחרים וזה חבל. זה בערך בקצרה מתוך ניסיון לא להיכנס יותר מידי לפלספנות אליה אני יכולה ליגלוש
. 3. אם היית שמה לב להודעותי הקודמות בנושא (ההודעה ראשונה שכתבתי בנושא זה) ציינתי שאומנם אני מאוכזבת מכך אבל לא הולכת להחרים את הלהקה (כמו שלא החרמתי את סטינג שעדיין נחשב בעייני ליוצר גדול ומוכשר). 4. הערצה לא אומרת שאין זכות לבקר דעותיו או התנהגותו של אמן. מה לעשות אבל אנחנו לא כבשים. ואני חושבת שמארון יעדיפו מעריצים שיש להם גם דיעה עצמית. קרי - אנשים שמסוגלים גם לחשוב בשביל עצמם. בנתיים בפורום הזה ראיתי הודעות מכל הסוגים והמינים וזה מה שיפה בזה!. יש אנשים שחושבים כמוך ויש החושבים להיפך, אבל יש פה אנשים חושבים!!. יש אנשים שיותר יפריע להם גם התנהגותו של זמר מחוץ לכותלי הבמה, ככה זה, לעוניות דעתי זה לא אומר שהם פחות מעריצים. א-ב-ל עדיין - אני לא חושבת שזה צריך למנוע מאנשים לשמוע את המוזיקה של הלהקה, כי הלהקה היא לא רק מייקי. הוא בהחלט הביעה את דעתו האישית, ואני חייבת לציין שדווקא אני דיי אוהבת את מייקי כי אני חושבת שהוא אחד הטיפוסים המצחיקים בלהקה ומין wirdo כזה. 5. אני חושבת ששירשרתי את ההודעה ל- ReD AnGeL 89. אבל בכל מקרה אני רוצה לדעת מה את חושבת על מה שכתבתי. כמו שאמרתי - לא החולצה הפריעה הנועם קמינסקי קצת יותר, אבל אני מניחה שבשביל זה באמת צריך לקרוא עליו כדי לדעת למה זה מפריע.

karms20....

קודם כל רציתי להגיד שאמרת דברים שהיזדהתי איתם....ואת צודקת... שנית...מי זה נועם קמינסקי???....אף פעם לא שמעתי עליו.....

karms20

New member
ל- garden girl

תודה. בקשר לנועם קמינסקי כתבתי טיפה עליו בתחילת ההודעה הראשונה שלי בשירשור הזה (שמתי לך קישור), את מוזמנת לבדוק. נועם קמינסקי הוא יהודי מארה"ב, שיוצא בצורה מאוד חזקה נגד ישראל וארה"ב, במספר ראיונות שקראתי איתו, הוא משווה את ישראל למדינת אפטרהייד, אומר שלישראל נוח כשאין שיחות שהמטרה שלה היא לא להחזיר שום דבר לפלסטינים, הוא טוען שישראל בעצם אשמה לכל המצב במזה"ת. וזה מהדברים שאני קראתי, אני יודעת שהרבה יהודים בארה"ב (שהם ממש לא ימנים קיצוניים) קוראים לו self hating jew - ויש סיבה טובה לכך.

SAMAR

New member
../images/Emo7.gifצר לי....

אבל ממכם ציפיתי ליותר, אתם בעלי דעות גזעניות למדי, וחבל... אנחנו לא קדושים, ומה שישראל עושה לפלסטינים לא נאה להם, גם הם בני אדם בעלי דעות ונשמה! גרמניה היא אחת הארצות המדהימות והשוות ביותר שיש, יש שם אנשים טובים, נאצים יש בכל מקום: ארה"ב, הולנד, ספרד, רוסיה, ארגנטינה, בקיצור בכל מקום, אין שום צורך לרדת על העם הגרמני!!!! מארון עושה מוזיקה, וזה מה שצריך לעניין אותנו! העובדה שהם לובשים משהו זה לא אומר שצריך להחרים אותם, הם טובים, יפים, מוכשרים וחלקם יהודים, למעם השם!!!הם רוצים שלום!!!תפסיקו עם הוויכוחים, זה לא עוזר לאף אחד, זה רק עושה אותכם [ובמיוחד אותי
] עצבניים, נשימה ארוכה ושיר טוב [מארון אהמ, אהמ] יעזרו לכולנו...שבוע רגוע וטוב!

hospital_food

New member
אנשים כאן גמורים לגמרי

התגובות כאן כל כך גזעניות ומעוררות בחילה. אמנם לא ציפיתי הרבה מאוהבי מארון 5 אבל עדיין הפתעתם אותי. הלכתי להקיא...

ReD AnGeL 89

New member
מה הקשר גזענות?../images/Emo187.gif../images/Emo121.gif

שתדעי מה פירוש המילה ומה הקשר שלה לדיון תחזרי. הקאה נעימה.

למעלה