מיקי הבן זונה! למי שראה לפני 10דקות

inbarushh

New member
WTF../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

109 תגובות על חולצה מסכנה!!! לא הגזמנו???? לאן הדרדרנו? יאללה שיעשו מה בראש שלהם אני אוהבת אותם בגלל המוזיקה הנפלאהה שהם עושים... כולה באטיסט שאף אחד לא שם עליו והוא דורש צומי

KerenWelling

New member
נכון...

הוא באמת סתם באסיסט מסכן שכבר כתבתי פה בהרבה תגובות שלא ממש שמים עליו..טוב לפחות אני לא
!

CiNdErElLa3887

New member
בלעעעעעעעע זה מתחיל להידמות

לשרשור שלי בפורום הרשמי..יש שם 208 תגובות. כולל ישראלי מכוער שהתחיל לקלל את כולם וזה כולל איתי...בלעעעעעע דפוק!

KerenWelling

New member
הילע!

אני לא מצליחה להגיב שם כי שכחתי את היוזר והססמא ולוקח לזה שנים לשלוח לי למייל מה הפרטים על פי המייל שלי.. אז את יכולה לפרסם את התגובה שלי ולכתוב שזו אני? Hey, I'm from Israel and I think that although it wasn't the best idea to wear this shirt... He still has a freedom of speech. I mean, as an artist of course he can let his political opinions be published, but to show up on the EMA's wearing the Palestinian flag on his chest is too much. He took it to the extreme. I'm offended by the choice that he made to wear the shirt. I think that it's not right to take any of sides in this or in any other war when billion of viewers are watching, and by that shirt now will either LOVE Maroon5 or either HATE Maroon5 (or hate Israel...). I think that people who'll judge Maroon 5 because of Mickey's shirt are superficial, childish, and i guess never were a true Maroon 5 fan. I AM an Israeli, I still LOVE Maroon 5 no matter what. I love them because i love their music. I AM disappointed, cause i thought that they might come here and make us happy in the state that we are in by performing here... But i guess Mickey wouldn't like it very much|I ... Keren.

simple girl1

New member
אז ככה:

מי שלא אוהב אותם יותר שלא יאהוב אותם=>זה זכותכם... אבל מי שאוהב אותם למרות הדעה של אחד מהם שימשיך לאהוב אותם=>זוכתם... ועכשיו בואו נחליף נושא...

stock

New member
מותר להביע דעה?

בלי שיתנפלו, בבקשה. לבישת חולצה עם דגל פלסטין מהווה תמיכה עקיפה בטרור- הפלסטינאים ומנהיגיהם בחרו בדרך הטרור כדי לפעול נגד ישראל- ברגע שאדם מזדהה עם הדגל שלהם הוא מזדהה גם עם הדרך שלהם- לכן עלינו כישראלים למחות על כך.

../images/Emo4.gif

לא חושבת שזה מצדיק מחיקה. זאת בסך הכל הבעת דיעה, בין אם את מסכימה איתה או לא. ובקשר לקללות אחד עם השני, אני מבקשת שוב - לא על גבי הפורום.

ReD AnGeL 89

New member
נחמד שבנית סיפור מחולצה אחת../images/Emo187.gif

+
למרות שאני מסכימה עם מה שאמרת באופן כללי, אין קשר בין המוזיקה שהם עושים לבין הדעות הפרטיות (שעכשיו הם לא כ"כ פרטיות מאחר והוא בחר להציג אותם בפני מילוני איש
) והפוליטיות של חבר להקה. זה אם אנחנו יוצאים מנקודת הנחה שהוא כן בעד טרור למרות שהוא לא אמר את זה. תראה, יכול להיות שהלהקה\זמר\זמרת שאתה אוהב הם אנטישמים ובעד פלאסטין, ואתה פשוט לא יודע את זה.. אז מה? ברגע שתדע תפסיק לשמוע את המוזיקה שלהם? אם כן, אז סבבה לך. למרות שאני לא חושבת שתפסיק.. כי שוב, דעות פוליטיות לא אמורים להיות קשורים למוזיקה. בכל אופן, דעתי, שבין אם הוא מזדהה עם דגל ישראל ובין אם הוא מזדהה עם דגל פלאסטין ותומך בדרך זו או אחרת בסופו של דבר כולם רוצים שלום.

black spot

New member
יש קשר ועוד איך.....מיקי רצה.....

להשפיע
(כמו כל אמן אחר) כי
יש להם מעריצים
עכשיו שכולם מכירים אותם... הם לא דפוקים הם יודעים שיש להם
השפעה גדולה על המעריצים
שלהם.... וכתבתי את זה כבר באחת הודעות שלי : " אמנים עכשיו
משתמשים בעצם זה שהם מפורסמים
כדי
להשפיע
...ואיך? הם מפרסמים שירים דפוקים שהסאונד שלהם נחמד והליריקס דפוק(הם אמריקאים שלא מבינים מה המצב האמיתי שלנו ואיך אנחנו חיים ומרשים לעצמם לכתוב שירים על נושאים שהם בכלל לא מבינים את המשמעות של זה)...... אם תרצו או לא-פוליטיקה נכנסה למוזיקה וחזק.....וכן איכפת לי מה חושבים האמנים שאני אוהבת על ישראל...אני לא רוצה שהם ישנאו אותי...ואני בטוחה שגם אתם לא רוצים שישנאו אתכם/יגידו משו לא טוב שקשור אליכם....." נ.ב זה לא אומר שאני לא אוהבת אותם יותר ואני לא ישמע ת'מוזיקה שלהם... זה אומר שאני מאוד פגועה ממה שהוא אמר ועשה בטקס....

ReD AnGeL 89

New member
טוב שאת לא סותרת את עצמך לגמרי.

+
מצד אחד את אומרת שיש קשר בין פוליטיקה למוזיקה ודופקת ירידות כאילו אין מחר, ומצד שני את אומרת שתמשיכי לשמוע את המוזיקה שלהם? תחליטי. פגועה? ממה את פגועה? ואולי פספסתי את החלק שדיברת עליו.. מה הוא אמר בטקס? הוא רק לבש את החולצה לא? מישו אמר לך שהוא שונא אותך?? רגע, הוא עמד והכריז "מוות ליהודים"? אתם מוציאים את הכל מפרופורציה. ואת רק מוכיחה את מה שאמרתי, אין קשר בין מוזיקה לדעות פוליטיות, אולי הם מנסים להשפיע\וואטאבאר (מה שאני ממש לא חושבת שהוא ניסה לעשות, וגם את לא יודעת מה הוא בדיוק ניסה להעביר במהלך המטומטם הזה) אבל עדיין אין קשר למוזיקה שלהם.. עובדה שאת חושבת שמה שהוא עשה לא בסדר, ואת עדיין תמשיכי לשמוע אותם. ו.. מה העניין עם הברק?

רד אנג'ל....

*בסדר אז נפגעתי....אז מה? זו הרגשתי..... על מי ירדתי????....מה שאמרתי על אמנים אמריקאים אני אמרתי בכלליות כי הם במת לא מבינים אבל למה שאני לא ישמע ת'שירים שלהם אם אני אוהבת אותם... *זה יכול לפגוע בי ובאחרים עד מחר...זה לא ישנה את הדעות שלהם...זה בזבוז זמן לשבת ולהתבכיין על זה אז נפגעתי סו וואט.... *את שואלת ממה אני פגועה???אני פגועה מההחלטה שלו להראות את דעותיו הפוליטיות בצורה ממש מגעילה(כן שוב החולצה).... * "אמר ועשה" התכוונתי "אמר"-באתר הרישמי "עשה"-בטקס..... * "מישו אמר לך שהוא שונא אותך??" -הוא לא שונא אותי ולא אמרתי שהוא שונא אותי * "אבל עדיין אין קשר למוזיקה שלהם.. עובדה שאת חושבת שמה שהוא עשה לא בסדר, ואת עדיין תמשיכי לשמוע אותם" - אם חברה טובה שלי הייתה עושה מעשה שלא יעשה , מה אני אפסיק להיות חברה שלה?? * עכשיו את סותרת את עצמך -"ואת רק מוכיחה את מה שאמרתי, אין קשר בין מוזיקה לדעות פוליטיות" ואח"כ..."אולי הם מנסים להשפיע\וואטאבאר ".... את מוכיחה עכשיו שמה שאמרתי נכון
(חחח).... בגלל שהם מפורסמים הם מנסים להשפיע..... *חחחחח....העיניין עם הברק זה שתשימו לב למילים (בין ברק לברק) שחוזרות על עצמם כדי להראות לך שיש קשר בין פוליטיקה למוזיקה.....

ReD AnGeL 89

New member
חחחחחח!!../images/Emo187.gif../images/Emo121.gif

אבל מה את מצטטת אותי
אולי לא הבנת נכון, לא התכוונתי שמוזיקה לא קשורה לפוליטיקה בעניין הזה, כל אמר יכול להכניס פוליטיקה לשירים שלו. התכוונתי שאם את אוהבת מוזיקה שאמן עושה לא ישנו לך דעותיו הפוליטיות של אותו אדם, כי אין קשר בין הדעות שלו, למוזיקה שהוא עושה. זה שהוא החליט לנהוג בטמטום ולהראות את דעותיו הפולטיות בטקס מוזיקה לא אמור לפגוע בך אישית או משהו כזה ]; הממ.. מה הוא אמר באתר הרשמי? X: ואת כן אמרת, אמרת "אני לא רוצה שישנאו אותי" אפאחד לא אמר לך שמיקי שונא ישראלים או משו בסגנון. חחח, והדוגמא עם החברה זה בדיוק מה שהתכוונתי. גם אם את לא מסכימה עם הדעות שלו בנשא זה או אחר את תמשיכי לשמוע את המוזיקה שלו! לא הבנתי מה את רוצה בחלק האחרון X: שיהיה X: המ. עוד דבר. זה דיי צבוע מצדך לכעוס על אמנים שהם מביעים את דעתם הפוליטית כדי להשפיע או מה שזה לא יהיה. הרי אם הוא היה עומד עם דגל ישראל אפאחד פה לא היה פותח פה, וגם אם כן זה היה רק כדי להלל ולשבח אותו.

נראה לי שהבנתי את מה שכתבת..../images/Emo41.gif

ואני מגיבה לך: הם בינתיים לא שילבו פוליטיקה עם מוזיקה. עם הם כן ישלבו ויכתבו משהו רק על ישראל, רק אז אני באמת ייכעס עליהם. אבל הם לא כמו אמנים אחרים ועדיין לא שילבו פוליטיקה עם מזוקיה אז את סתם מגזימה!

הם אולי לא.....

כתבו שיר על זה אבל.....הם מוזיקאים...גורר פירסום....גורר השפעה...

JoHnYmYsTeR

New member
לא מתנפל.....

אבל תמיכה בפלסטינאים זו לא תמיכה בטרור.... הם עם... ויש קבוצות של טרוריסטים..... לפי דעתי מה שאמרת לא נכון.. זה כמו שתגיד.. מי שלובש דגל של ישראל תומך בימין הקיצוני שעושים פיגועים נגד ערבים

למעלה