מיקי דחוף לכאן!!! איזו חברה מטיסה לאתונה? אני לא מוצאת חברת נסיעות שיש לה טיסות לאתונה ......
B black ross New member 6/10/02 #1 מיקי דחוף לכאן!!! ../images/Emo124.gif איזו חברה מטיסה לאתונה? אני לא מוצאת חברת נסיעות שיש לה טיסות לאתונה ......
מיקי דחוף לכאן!!! ../images/Emo124.gif איזו חברה מטיסה לאתונה? אני לא מוצאת חברת נסיעות שיש לה טיסות לאתונה ......
נ נופר המקורית New member 6/10/02 #2 האאא בלאק בלאקי את נוסעת למיקי תפסנו אותךךךךךךךךך עללללללללללל חםםםםםםםםםםםם
B black ross New member 6/10/02 #3 אני רוצה לטוס ליוון אבל .... אני לא מצליחה לברר לגבי המחירים....... אולי מישהו יכול לעזור לי ? בבקשה .......
אני רוצה לטוס ליוון אבל .... אני לא מצליחה לברר לגבי המחירים....... אולי מישהו יכול לעזור לי ? בבקשה .......
J jessשל מיקה New member 6/10/02 #4 לאן ביוון ??? מתקשרים לאל-על או לאולימפיק <חברת הדגל של יוון> ומזמינים
B black ross New member 6/10/02 #8 מאו מתוקה שלי התגעגעתי..... לא מאמי זהו הסתדרתי ..... אבל אני בהחלט זקוקה ל ו
B black ross New member 6/10/02 #9 בצער רב וביגון קודר אני לצערי הרב נשארת בישראל ....... אוףףףףףףףףףףףף רציתי לטוס כל כך אבל מה לעשות כנראה שאני תקועה כאן
בצער רב וביגון קודר אני לצערי הרב נשארת בישראל ....... אוףףףףףףףףףףףף רציתי לטוס כל כך אבל מה לעשות כנראה שאני תקועה כאן