==== מיקו 42 ==== בחיי שלא ראיתי........... מצטערת כאן לפני כולם!!!! ס ל י ח ה שיר29
ש שיר29 New member 9/8/02 #1 ==== מיקו 42 ====../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif בחיי שלא ראיתי........... מצטערת כאן לפני כולם!!!! ס ל י ח ה שיר29
==== מיקו 42 ====../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif בחיי שלא ראיתי........... מצטערת כאן לפני כולם!!!! ס ל י ח ה שיר29
מ מיכלי שלוש נקודות New member 9/8/02 #2 ../images/Emo3.gifשיררררררר נשבעת לך גם אני לא ראיתי.........סליחה
ס סנדי32 New member 9/8/02 #4 על מה אתן מדברות שיר ומיכל../images/Emo35.gif אני שמעתי שמיקו חתיךךךךךך לא נורמאלי ועוד שמעתי שהוא שרוף על אישתו אז נשים יקרות אין לכן סיכוי איתו תעברו תגידו שלום ותמשיכוווווווווו נכון מיקוש?????????????
על מה אתן מדברות שיר ומיכל../images/Emo35.gif אני שמעתי שמיקו חתיךךךךךך לא נורמאלי ועוד שמעתי שהוא שרוף על אישתו אז נשים יקרות אין לכן סיכוי איתו תעברו תגידו שלום ותמשיכוווווווווו נכון מיקוש?????????????
מ מיכלי שלוש נקודות New member 9/8/02 #5 זה שהוא שרוף על אשתו....... זה לא אומר.....שהוא לא אוהב אותי.....נכון מיקו?