מיקו וג´אגר - מועד ב´

shellyland

New member
מיקו וג´אגר - מועד ב´

הערב (מוצא"ש) בשעה 20:23 בערוץ 4. שנארגן מפגש, מוסקט? בירה, מה מצב המ(י)קלט אצלך? יש צבע?

../images/Emo9.gif

יפה, יפה... ואם את כבר שואלת לשלום המיקלט שלי (הקרוי כך בשל הרגלו לקלוט אנשים בסבר צלילים יפים.
), היום הוא כבר ביטל קונצרט מאולתר שחברה שלי רצתה לתת בו. אתמול, לעומת זאת, היה נהדר! אם אפשר להלבין פה כמה פנים אז אספר שמה שיצא בסוף מהקוורטט שהיה לנו זה ככה: אחרי אילתורים מוסיקליים קצרים פנינו למילים: כל אחד זרק אסוציאציות לאו דווקא כהמשך למה שנאמר, רשמנו, ואחרי זה כל אחד כתב מהחומר הזה משהו. (איה(<=עוד תכירו)- סצנת דיאלוג, רעות רבקה- שיר, מתי-שני שירים, אני-שיר) בא לך/ם לתת לי פידבק? הנה מה שיצא לי. אך ורק ממה שהוצאנו מהפה. (נחשו מי אמר מה..:) [בבקשה קיראו כאילו אין לי ולכם דבר, אחרת, אין טעם..] הערה: כל השירים כתובים בזכר לנקבה. מצטערת שעוד לא ניקדתי. שיר מה מקנח אפו בשרוול, מצטחק עד מצולות ריאותיו. אני- מתייסר, ישר-צודק. והיא? היא רוקדת מולי; "שלום, רעות רבקה." וכל אמיתות ישבנה- בחסד ובכאב, שווא חותר תחתיי, כי טוב מנוח. הנה עוד משהם שכתבתי בזמן האחרון. אשמח לכל פידבק, באשר הוא. * עדיי שיכר עוטים צווארי, סמא עיניי לובן פתיל. לוט נותר- צמא מעכל. * כמה רשע האדם שאינך- אנך לצירך, קרן בוקעת עור. מאיר- אין. * ניגשתי, מעיין חיקך. גמעתי מלואו ועודני צמא. אין ך נחמה.

nutmeg

New member
ולמה זה מזכיר לי

תריס פגום? שלי - זה יוסי לא מיקו. מיקו זה הרומני מהמסעדה שעושה קציצות מיטיטה...

shellyland

New member
שמיעתן של הציפורים משתנצלת..

את הראשון לא אהבתי. הוא נקרא אצלי כמו הלחמה מלאכותית של משפטים ודימויים ריקים. את השני אני צריכה לקרוא שוב לפני שאני מחליטה מה דעתי. ואם אנחנו הפכנו לרגע לפורום כתיבה יוצרת, אז אני רוצה לספר לכם שהיום הייתי אצל אמא שלי, ובמסגרת נסיונותיה להשמיד את זכר עמלק היא ביקשה ממני לפנות את כל הג´אנק שלי מהבית שלה. אז בין שאר הדברים מצאתי שם את השירים שכתבתי בתקופת התיכון. חוויה מעניינת ומשונה. מצד אחר, קראתי בהם כאילו כל השנים האלה הם שכנו בראש שלי ולא יצאו משם ואילו מצד שני - הרגשתי איזו זרות וריחוק מהם. כאילו לא אני כתבתי אותם. לא יודעת, קשה להסביר. משונה, כבר אמרתי?

אוי, שיט, ידעתי..

"השני" הוא שלושה שירים..
[אבל בעצם עדיף "לא הבנתי" אחד מאשר:"שלושתם גרועים".
ולגבי הראשון- יש בזה משהו.. וגם אין בזה משהו..] תביאי כמה שירי תיכון! וגם שירי across-תיכון..
בפורום או במייל: [email protected]

shellyland

New member
כמה שירי תיכון

(שירי אקרוס-תיכון אני אשלח לך בפרטי) אני מבקשת לפני שאתם שופטים אותי לזכור שהייתי אז בתיכון וקיטשיות היתה שם המשחק. אז אנא מכם, בסלחנות (ועם מידה לא מועטה של הומור): *** עושה עצמו הולך למות מספר בכמו דמעות על התחלה או סיום בכל-אופן חורבן ככה אומר ורוצה שכאילו נבין. אנחנו עושים עצמנו מרחמים עליו אוספים בכמו כלי את דמעותיו או צחוקיו בכל-אופן פחדיו ככה אוספים וחושבים שכאילו ידענו. [כשהנשמות הטהורות מתות] הפעם הראשונה היא תמיד הקשה ביותר משפט בנאלי כמו וכאן צריך לבוא דימוי מבנה בנאלי כמו ההרגשה שהוא מייצג. ואיך אחרי שכבר שגרתי? מישהו הגיע והולך מישהו מגיע וילך מישהו יגיע אולי אחרי שאטמא עצמי ועצמותי בנשמותיהם בנשימותיהם בשמותיהם הנשמות הטהורות מתות עכשיו אני טוהר אחרי שנטמאתי. [שינויי מזג האוויר] מצבי הרוח משתנים עדיין לא קר, כבר לא חם ואף פעם לא נעים. הגשם שהזלתי זלג לך בחלון השמש שחיממתי כמו זונה בבית מלון ולא הבנת מה שאמרתי לא ידעת עד כמה גמרתי. *** עושים משהו שנראה כמו מחווה לא בדיוק לזה התכוונו לא כל-כך קיבלו את מה שנתנו מחליטים להעריך את המצב מחדש (יש פרטים ומצבים שדורשים עיון חוזר): אחד - רצינו לאהוב שתיים - הסחפות מוחלטת (משהו אובססיבי שדוחף אותך לתת לתת מה שיוצא מתוכך ומרגיש ומרגיש את ההקרבה שדורשת הקירבה והשיגרה השיגרה בליפול כל פעם מחדש השיגרה בלהמשיך ליפול כל פעם מחדש כל פעם להמשיך מחדש את מה שהתחלנו די מזמן) שלוש - להמשיך ליפול. [שיר סיום] לפני שהנר דועך יש לו רגע של תחייה הבהוב חזק להגיד "הייתי" להשאיר טעם טוב לפני שהנר דועך. לפני שהגל מתנפץ יש לו רגע של גדולה הר מים אדיר להגיד "גבהתי" להשאיר טעם טוב לפני שהגל מתנפץ. לפני שהרוח נגמר יש לו רגע של סערה משב אחרון להגיד "חזקתי" להשאיר טעם טוב לפני שהרוח נגמר. עכשיו אני איתך להשאיר טעם טוב לפני שהנר והגל והרוח.

shellyland

New member
ועוד אחד (התלהבתי ../images/Emo3.gif)

אני כותבת אותו בהודעה נפרדת גם כדי שמוסקט תתרגז מזה שאנשים כותבים שירים והולכים וגם בגלל שבעיני הוא שונה מהאחרים והוא היחיד שאני עדיין מוכנה לעמוד מאחוריו אפילו היום, אבל בעיקר בגלל שהוא דורש הקדמה: המילים הן לא ממש שלי, אלא לקחתי משפטים מתוך הספר "טיסת לילה" של אנטואן דה-סנט אכזופרי (לא זוכרת באיזה תרגום) שיניתי אותם קצת, עשיתי להם עיבוד חוזר, החלפתי מקומות, וזה מה שיצא: [טיסת לילה] הגעת. ראתה אותך מרחוק כל-כך מבריק - משל היית חדש. ´הנה הוא´ חשבה. ישבת אצלה מסומר ומרותק למקומך וכיוון שרצתה לגלות מידה של נדיבות לב אמרה - ´נלגום לגימה´. כמה עסקי אהבים היו לך, שלי, בחייך? חשבה. ביקשה לספר לך את פרשת חיי: "אילו ידעת..." ולפי שסבורה היתה מן הסתם שמיצתה בפסוק זה את כל הפרשה כולה - פרשה להתפשט. רכון היית מעלי ידיך מיששו באביזרי וכיוון שיכול היית ליגע בהם סברת שבדין זכית בהם - "אילו ידעת..." "הנה" - הרהרה, "חיי גמורים". עד כאן רגע של נוסטלגיה וחזרה לתיכון. תודה לכם על אורך הרוח. מוסקט, עכשיו אני הולכת.

מוגג

New member
תחלמי, תחלמי

ותשירי לי מקום לחבק אותך בחלומי חזרתי לבית הספר התיכון "כבר בגיל צעיר ניכר כשרונה המפעם של המשוררת. שורות זוהרות ששירבטה בכתב מעוקל על דפדפת נטולת עץ מהוות סימנים ראשונים, בוסריים אך מלאי תקווה לעתיד הספרותי הדגול העתיד להתפרץ כאשד הכבשן..." [מתוך הכריכה האחורית של: על פיה תהום - מבחר משירי ל. שלי, הוצאת לשון]

shellyland

New member
שוש... תזכיר לי...

מה בדיוק היתה הבעייה שלך עם הסרט הזה? אני זוכרת במעורפל משהו על חדר המיטות של ההומואים והשרמוטה הבלונדינית - ושניהם לא חרו לי בסרט. נהפוך-הוא. מצאתי אותו עדין, חביב ואף מרגש. מה פיספסתי?

היו לי שתיים: דידאקטיות ומזוגיניות

השניה מתקשרת עם השרמוטה הבלונדינית, שהיא חמישים אחוז מן הייצוג הנשי בסרט. לא בטוח שפספסת משהו - יכול להיות שיש לנו ספי רגישות שונים.

shellyland

New member
אני מורידה את הדיון הזה לרמה שלי

שרמוטה אני מבינה. גם בלונדינית אני יודעת מה זה. אבל מזוגיניות? שוש, נא להשתמש במילים שאני מכירה או לצרף הסבר.

מזוגיניות = שנאת נשים ../images/Emo141.gif

ובהשאלה: תיעוב נשים, בוז כלפי נשים. ולשם השוואה, מזנטרופיה = שנאת אדם.

גנגי

New member
לא פלא ששלי לא הבינה;

היא לא שמעה מימיה על דבר כזה. שמישהו ישנא נשים?!!!!

nutmeg

New member
כמו...

מיזו-הג´יני-הזותי? הא? (בלווי תנועת יד סיבובית בשורש כף היד)

למעלה