מיקום שולחן עבודה

מיקום שולחן עבודה

שלום רב שולחן העבודה שלי מורכב כך שאני יושב עם הגב לכניסה וצופה אל החלון החוצה לגינה ועצים האם יש בעיה עם כך: הישיבה מול החלון נעימה אבל האם יש בעיה עם זה שאני יושב עם הגב לכניסה?

על פי הפאנג שוי

באשר אתה יושב עם גבך לכניסה, את צפוי ל"הפתעות" לא נעימות ולא צפויות בחייך ולדברים שיוציאו אותך משליטה. האם זו בעיה בעיניך?

naruto sama

New member
חח גם אני יושב עם הגב לכניסה

חחח אם מומחה פנג שואי שייכנס אליי לחדר יקבל דום לב מכל מה שהוא יראה

לא חושבת

אין סיבה לקבל דום לב (או משהו אחר) מזה שמישהו אחר יושב עם הגב לכניסה. זה לא סוף העולם אבל מוריד את הסיכויים של הצלחה בחיים. זה בערך כמו עישון - כל מעשן יודע את הסכנות שהוא חושף את עצמו אליהן, כשהו מעשן, ובכל זאת...ממשיך לעשן.יהיו כאלה שינזקו ויהיו כאלה שיעשנו עד גיל 98 ובסוף גם ימותו... אלה בחירות שכל אדם עושה לחייו, וזו זכותו המלאה. ממילא, גם את תוצאות הבחירות שלו/ה כל אחד חווה לחייו/ה.

נשמע מפחיד

נשמע מפחיד לאללה. גם בלי לדעת פנג שואי הרגשתי שזה לא המקום האופטימלי, אבל לא חשבתי שזה כזה קריטי. בכל מקרה אני גר בקרוואן והאופציות היחידות כדי להיות עם הפנים שצופות לכניסה הן או בסלון או קרוב למטבח. בסלון אני מעדיף לא לשבת כי זה לא נעים לעין, נראה לי יותר קרוב למטבח. כלומר אני יושב עם הפנים לכניסה משמאלי ומטבח צמוד מימין. אני מקווה שעם זה אין בעיה.

למעלה