מיקום מראה

הדר Hadar

New member
מיקום מראה

קראתי מאמרים רבים בנושא ולא הצלחתי למצוא פתרון למיקום מראה בחדר השינה שלי - בכל אחד מהקירות יש פתח (שני חלונות ושתי דלתות, אחת לבית ואחת למרפסת). ראש המיטה נמצא על קיר דלת הכניסה, כך שהחלונות והדלת הנוספת אינם ישירות מול המיטה, אך היכן המקום המועדף למיקום מראת קיר? בתודה מראש

M a r U s k A

New member
כנ"ל באותו הנושא....

לאחר שהזזתי את הרהיטים בחדר על מנת ליצור אוריה נוחה לזוג הגר ביחד בחדר, נוצר מצב בו חצי מן המיטה שלי משתקפת במראה התלויה על הקיר ממול. מיקום אחר של המראה פשוט לא מתאפשר ואני לא יכולה להסיר את המראה לגמרי משום שלא אוכל להסתדר בלעדיה, להתאפשר באמבטיה מאוד לא נוח... בנוסף בזמנו הותקנה מנורה מעל המראה והועברה נקודת חשמל לאיזור במיוחד בשביל זה, נורא חבל לי להרוס את עמלו של אבי... איך מצילים את המצב?

M a r U s k A

New member
שרטוט סידור החדר לפני זה

הסידור של החדר היה מיועד בשבילי בלבד והיה מיועד בעיקר למנוחה ושינה. לדעתי מאוד לא נוח לזוג הגר ביחד....

דנה A

New member
השרטוט השני נכון יותר

מן הנתונים שציינת, בשרטוט השני כאשר המיטה מוצבת באופן שבו נותר מרחק בשני הצדדים בין המיטה לקיר, הוא החשוב יותר. בסידור זה גם המראה אינה מול המיטה. הסידור נכון יותר כך. דנה

M a r U s k A

New member
נכון דנה...

הסידור של הרהיטים הוא הרבה יותר נכון, אבל אין שם באמת מקום לשניים, אין שום מרחב בחדר וכשאחד ישן למשל , השני יכול לישון איתו או לצאת מן החדר... חוץ מזה חבר שלי לא יהיה מוכן להיפרד מהמחשב שלו, כך שהייתי חייבת לשנות הכל על מנת לאפשר נוחיות לשנינו.... כשאני וחבר שלי היינו מבלים זמן ביחד בחדר אשר בשרטוט השני הרגשתי חנוקה. כך שהחדר שלי יעוצב לפי השרטוט השני (די אין לי ברירה). אשמח אם תוכלי להתייחס לשאלותי בשרטוט הראשון.

דנה A

New member
שאלות

מבינה שמיקום המראה מול המיטה מטריד אותך, מבינה ממך גם שאת לא מעוניינת להעבירה למקום אחר, את יכולה להוסיף חציצה בין המיטה לבין המראה, עי' מטפחת על המראה, או פרגוד. לגבי הכוננית מול המיטה, המנעי מהנחת חפצים בעלי "שפיצים" שונים. תמונות של מים בחדר השינה אינן מומלצות. סתו נקשר לקדרות מסוימת, אך את תוכלי להביע דעתך על התמונות טוב יותר, מה לדעתך הן משדרות? הנושא היותר מהותי הוא מיקום המיטה - הרחיקי את המיטה מן הקיר, צרי מצב בו יש חלל משני צידי המיטה, ולא רק בצד אחד. דנה

דנה A

New member
מס' אפשרויות

סימנתי לך בקו אדום על גבי השרטוט שצירפת מקומות אפשריים. אלו מקומות ללא הכרת המפה של הבית והחדר, בזמן יעוץ מיקום המראה נקבע בהתאם לאופי האנרגיה המשתקפת באזור זה. חג שמח דנה

למעלה