מיקום יישומים ב LG Optimus

מיקום יישומים ב LG Optimus

שלום רב. קיבלתי KG אופטימוס מהעבודה וכמו כל ילד בן 50, התלהבתי, הורדתי יישומים ועשיתי נסיונות. עכשיו מודיע לי המכשיר כי התפוסה כמעט מלאה (אני לא זוכר בדיוק את הניסוח) ואפילו הודעה כי מספר הודעות SMS נדחו מפאת חוסר מקום. כמובן שמחקתי קצת תוכנות מיותרות, אבל שאלותי הן: 1. היכן מותקנים היישומים שאני מוריד ומתקין (בין אם באמצעות המרקט ובין אם בהעברה מלפטופ לכרטיס הזיכרון)? 2. האם אני יכול לשלוט במיקום ההתקנות, כך שהיישומים ותקנו ויופעלו מכרטיס הזיכרון? 3. האם אני יכול לשלוט במיקום אנשי הקשר (יש לי כ 800 אנשי קשר)? 4. יש לי במכשיר כרטיס זיכרון בן 2GB, ויש בו 400MB פנויים. האם אכן מדובר בקיבולת גבולית? תודה לעונים. חג שמח

במכשיר שלך זיכרון המובנה במכשיר קטן

האפליקציות באופן אוטומטית נשמרים בזיכרון של המכשיר, כדאי מאוד לשמור על כ.הזיכרון החיצוני, ואולי כדאי לך גם לשדרג אותו למשהו יותר מכובד מ2GB בכל מקרה אפשר דרך ההגדרות להעביר את התוכנות לזיכרון החיצוני, או פשוט עם תוכנות כמו APP2SD שתעזור לך לבצע את זה בצורה אוטומטית. לגבי אנשי הקשר אני לא בטוח שזה אפשרי לשמור אותם בכרטיס באופן קבוע, אפשר לגבות אותם שם אבל לא שהם יקראו משם.

Zמבוש

New member
אלרונד , האם אפליקצית

APP2SD מחויבת כאשר הרום 2.2 ,כי לפי הידע שיש לי אופצית העברה לכרטיס הזיכרון כבר מובנית ב-2.2

ב2.2 האפשרות להתקין על כ.זיכרון קיים

מה שלא היה ב2.1, מה שאומר שAPP2SD לא תעבוד על 2.1 אבל תוכנה זו מקלה על ביצוע פעולה זו.

למעלה