מיקום השיר הישראלי

adaro

New member
מיקום השיר הישראלי

השיר הישראלי בתחרות השנה הוא אחד מהשירים היותר טובים ששלחה ישראל לתחרות האירוויזיון וכל מיקום שלו מתחת למקום הראשון ינבע אך ורק ממצבה הפוליטי של ישראל. המילים של השיר לא מדברים על שלום ולא צבועים - זהו שיר שמתאים בדיוק למצבה הנוכחי של ישראל - מצב קשה ועצוב עליו מדברים הבתים ותקווה לעתיד טוב יותר עליו מדבר הפזמון - אין שיר שהיה יכול לבטא יותר טוב את מצב הרוח הלאומי שלנו. שיר כמו "מיסטר די. ג´יי סופרמן" הוא לפי דעתי הצבוע והבלתי מתאים בעליל למצבנו הנוכחי - איך אפשר לשיר שיר עליז ושמח כזה לאור מה שקורה פה? להזכירכם, גם בעולם לאחרונה לא כל-כך שמח ולכן השיר שלנו שהוא אחד מהבלדות היחידות והמרגשות ביותר בתחרות עשוי לגרוף קולות רבים מכל רחבי אירופה. ההופעה של שרית מדהימה והקול שלה מצמרר. לפי התגובות של אמא שלי לשיר (שהיא בערך המצביע הפוטנציאלי) אני חושב שאנחנו במצב מצויין. בקשר לסקרים - אפשר להתעלם מהם מכיוון שהם לעולם לא חוזים נכונה את התוצאה.

איתמר2002

New member
אבא שלי לעומת זאת...

הוא אחד האנשים שיותר שונאים את האירוויזיון.כבר 24 שנה אני שומע ממנו את אותן הקלישאות ("מה אתה אוהב בזבל הזה? תת רמה! ביזיון!) אבל טורח כל שנה מחדש לצפות בכל התחרות מתחילתה ועד סופה המר,להעיר הערות מקצועיות על כל שיר ו...לחזות את הזוכה.הוא כבר עשה את זה כמה פעמים. ובקשר לשרית-אני לא ראיתי איתו את השידור אצל מני, אבל הוא משום מה כן ראה את זה בטלויזיה אחרת ואחרי זה הוא אמר לי:"וואו איזה שיר! מאוד יפה,כל הכבוד.היא זוכה!" טוב,אולי הוא קצת נסחף אבל הוא ידע שדנמרק יזכו ב-2000 ובריטניה ב-1997 ועוד מיני אפיזודות. בכנות רבה אני צריך לומר שאין לי מושג מה יהיה עם שרית.האירוויזיון בשנתיים האחרונות כל כך מבלבל.מבחינתי באותה מידה שהיא יכולה לסיים בחמישיה הראשונה היא גם יכולה לגרום לנו לצאת לחופשה ב-2003.

אהוד_

New member
סיפור דומה עם אבא שלי ואמא שלי

שראו את מני פאר אמא שלי הייתה מאלו שרואה את התחרות כל שנה, גם עכשיו היא רואה אבל נו מה לעשות, שיצאו לה שני בנים מעריצי אירוויזיון היא מכחישה =) הכל אופן, אבא שלי רואה אירוויזיון והוא ניחש ששירים כמו יוגוסלביה 1989, נורווגיה 1995 יזכו שניהם אמרו שהשיר שלנו מאוד חזק ומקום בחמישייה הראשונה בטוח

אהוד_

New member
סיפור דומה עם אבא שלי ואמא שלי

שראו את מני פאר אמא שלי הייתה מאלו שרואה את התחרות כל שנה, גם עכשיו היא רואה אבל נו מה לעשות, שיצאו לה שני בנים מעריצי אירוויזיון היא מכחישה =) הכל אופן, אבא שלי רואה אירוויזיון והוא ניחש ששירים כמו יוגוסלביה 1989, נורווגיה 1995 יזכו שניהם אמרו שהשיר שלנו מאוד חזק ומקום בחמישייה הראשונה בטוח

marco

New member
סיפור קטן על אמא שלי...

אני יכול לשבת שנה שלמה, 24 שעות ביממה וללמוד בע"פ את כל שירי האירוויזיון לדורותיהם, לנתח סקרים וצפות בתחרויות עבר. אמא שלי רואה את השיר שמייצג את ישראל ואת התחרות ו-ז-ה-ו. והיא קולעת. כל שנה קולעת. מדהים! (זכור לטוב/לרע הבחירה שלה באסטונים בשנה שעברה). התחזית שלה השנה - שרית חדד במקום טוב בחמישיה. אז מה אם היא עוד לא שמעה את השירים האחרים. האישה-גאון!!!

למעלה