מיקום גיאוגרפי

babi12

New member
מיקום גיאוגרפי

לפני מספר שנים גרנו אני ובעלי בבתים שונים באזור מרכז הארץ, ושם סבלנו בעיקר מבעיות פרנסה ( עד כדי פשיטת רגל). בעקבות משרה טובה עברנו לאזור גיאוגראפי אחר , ומאז ( אני חושבת ) אנחנו סובלים בעיקר מבעיות בריאות ותאונות למינהן , ופורחים מבחינה כלכלית ( באופן יחסי ). חשוב לציין גם שעברנו מיישוב עירוני ליישובים כפריים(ב"אזור החדש" עברנו שני יישובים). האם אזור ג"יג יכו להשפיע בצורה כוללת כזו עלינו ? יש דרך לבדוק השערה זו ע"פ הפנג שואי ?

yoavfs

New member
"משנה מקום משנה מזל"

אלה הם הדברים אליהם מתייחס הפנג-שואי: סביבת הבית הבית חיבור האדם לבית תקופת המזל בה נמצא האדם שינויים המתרחשים בציר הזמן

דנה A

New member
שינויים

שלום babi12 כמו שציין יואב ישנן מס' פרמטרים הנבדקים, ולשאלתך ההבדלים הם בין מבנה למבנה, גם ללא הבדל גאוגרפי. ישנם בתים/דירות שבאופיים יעודדו שפע, ישנם מבנים/דירות שבאופיים יעודדו בריאות, וישנם שיתמכו בתחומי חיים נוספים. בדיוק בכך עוסק הפנג שואי, בהשפעת המבנה על תחומי החיים שלנו. מתי עברתם לביתכם הנוכחי? אם מדובר בבעיות בתחום הבריאותי, אני משערת שהחלו מס' חודשים לאחר המעבר? מה לגבי מערכת היחסים הזוגית, האם חל שינוי גם בה? יום נפלא
דנה

babi12

New member
מצטערת על התגובה המאחורת

מקווה שבכל זאת , אפשר להמשיך ולפתח את הנושא הזה . בעיות הבריאות החלו כשעברנו לאזור ג"יג אחר: בהתחלה עברנו לבית אחד, ואחרי שלוש שנים עבנו לבית אחר, אבל שם הבעיות הרפואיות לא פסקו- אלא התווספו. לגבי המערכת היחסים הזוגית : היא הייתה מדהימה באזור הגי"ג הקודם. בבית הראשון באזור הגי"ג החדש היא החלה להיות פחות טובה , כשהשיא היה עם הפיכתינו להורים(אבל לדעתי זה קורה כמעט לכל זוג).בבית הנוכחי (הבית השני באזור הגי"ג חדש)- מערכת היחסים ידעה עליות ומורדות , וזה מספר חודשים שהקשר יחסית יותר טוב , אבל בהחלט לא מה שהיה פעם......... יש כיוונים שכדאי לבחון ? תודה , והמשך יום נעים :)

yoavfs

New member
צריך לבדוק את כל המכלל

כדי לנסות לתת פתרונות יש לבצע "ניתוח", ולבין את הכל מהכל. זה לא יתבטא רק בכיוונים. כל הרעיון של הפנג-שואי הוא השינויים המתרחשים בציר הזמן, ומערכת היחסים אותה אמור המבנה לערוך עם /מול הסביבה ביחס לכיוון קרדינאלי והזמן שקיים היום. אל הנתונים ההלו יש להוסיף את המצב בו מצוי האדם וזאת עפ' נתוני האנרגיה שבה נולד האדם, וזאת ביחס לפרק הזמן האנרגטי בו הוא מצוי היום, וכמובן גם זה נמצא בשינוי מתמיד כל העת. ועל כן גם אם תחזרו אל הבית שבו פרחה הזוגיות אין בכך ערובה כי מה שהיה ישוב חזרה. (אני לא אומר כי כך את חושבת...) קשה לי להאמין , אף כי אני מאחל לך זאת, שתמצאי פתרונות פנג-שואי דרך התכתבות, אבל אם תרצי נוכל לנסות. יום טוב

למעלה