*** מיקודים ***

royelmo

New member
*** מיקודים ***

משרד החינוך פרסם היום את המיקודים לבגרויות. כל מי שעושה השנה בספרות: נדפקנו!!! הדבר היחיד שטוב: הורידו את אדיפוס!!! בהצלחה לכולם...

Yoavsb

New member
פשוט נורא../images/Emo7.gif

הורידו בספרות את כל השירים שלמדתי. לפחות יש נחמה במיקוד של מתמטיקה.

dawnd

New member
מה?????

במתמטיקה המיקוד גרוע! (לפחות ל-5 יחידות... ל-4 זה טוב) בתנ"ך הוא ממש טוב! הורידו חצי מבראשית! בפסיכולוגיה ממש טוב!

תאי די

New member
נכון!

מסכימה לגמרי! המיקוד שלי במתמטיקה 4 יח"ל ממש מעולה ופסיכולוגיה פשוט הורידו את כל הנושאים שאני שונאת (התאוריות של פיאז'ה - איכס!). וחוץ מזה, אני באמת לא יודעת מה אני אעשה בעניין ספרות - המורה שלי כל הזמן חולה והדברים היחידים שלמדנו, הורידו. לפחות עוד לא הספקנו ללמוד שייקספיר אז לא בזבזנו זמן.

../images/Emo105.gifשלחת לי הודעה?

היי.... אני לא חושבת לפחות שאני מכירה אותך אבל קיבלתי ממך הודעה ריקה אז... אם בכוונה שלחת לי הודעה ואמור היה להיות רשום שם משהו- לא קיבלתי...

../images/Emo11.gif מבוקשת: ../images/Emo11.gif

רשימת המבוקשים של צוות שוע"ה התפרסמה היום. בראש הרשימה עומדת,איילת הופמן המוכרת גם כהנוקמת. איילת מבוקשת על גניבה של 500 ק"ג של זרע כלבים מה"מכון הביולוגי בהר חולץ". מעריית "הר חולץ" ו"מהמכון הביולוגי" מוסרים שהחומר מסוכן ביותר ואחראי בין היתר למחלת "הרב המשוגע". במשטרת הר חלוץ ובמוסד סבורים שאיילת רצתה להשתמש בחומר זה בכדי להתנקש ביו"ר תל"ם במיני מועצה שתתקיים ביום ראשון. המבוקשת נצפתה לאחרונה במלון "אמבסדור" באילת עם שאנחנו חושדים שהוא אהובה ששיתף איתה פעולה בפריצה. אנו מבקשים מכל תלמאי בעל מידע על המבוקשת הנ"ל, לפנות לראש אגף החקירות בצוות שוע"ה הגב' ורד רוטנברג. אנו פונים לציבור בכל לשון של בקשה, אל תתקרבו או תנסו ליצור קשר עם הנאשמת, היא מסוכנת וחמושה. מצורפת תמונה שלה: בתודה, צוות שוע"ה (תנסו לנחש מהם הראשי תיבות) נ.ב הודעה זו תשמיד את עצמה תוך 30 שניות.

צוות שוע"ה- ראו הוזהרתם!../images/Emo18.gif

כידוע לכם, במרדף אחרי, נתפסו ונלקחו בשבי שניים מאנשיכם וכרגע הם סגורים במרתף ביתי ומוחזקים בתת תנאים, חייהם בידיכם!!! ברשותי יותר מ-500 ק"ג זרע כלבים ואני לא חוששת להשתמש בהם במידת הצורך. ברצוני להציע עסקת חליפין בתמורה לשבויים- עוד 500 קג" זרע של כלבים מהמכון הכימי בירושליים. העיסקה תתבצע תחת פקודותיי ובמידה והיא תתבצע כפי רצוני אנשיכם יישארו בחיים. המתינו ע"י הטלפון שבמשרד "כל הנשמה" ביום שישי בשעה 14:00. אל תיצרו אתי קשר, אני כבר אתקשר אליכם... אני מציעה שלא תנסו שום דבר מסריח, כפי שאתם בוודאי זוכרים ניסיתם לתפוס אותי פעם אחת בעבר והתוצאות לא עלו יפה. בברכת שבת שלום, איילת

BabyJoe

New member
מה?????

איילת מה לעזאזל עובר עלייך? מישה מוכן להסביר לי מה הולך פה? זרע כלבים? ממתי את מתעסקת עם כלבים? קנוניה בפורום!!!

לכל מי שלא מבין מה עובר עליי...

תקראו שנייה את ההודעה שעליה הגבתי... קראתם? יופי... רציתי לשתף פעולה עם מי שזה לא יהיה שכתב את ההודעה המגוחכת הזו (מייקי?) במקום פשוט לכתוב שזו הודעה מגוכחת... יכול להיות שעשיתי טעות...? עכשיו כולם חושבים שאני מטורפת...? בכל מקרה- אני חוזרת בי- אין לי כל קשר לפרשה ולמי שכתב את ההודעה הזו (ויונתן- אני דווקא נוטה להאמין לך) ... רעיון אמממ... יצירתי, בהחלט יצירתי....

ורד ר

New member
אני מגנה כל ניסיון

לקשר אותי עם צוות שוע"ה.. כולנו יודעים מי זה.. מטומטם... אני בזאת מכריזה על הצטרפותי אל איילת...

למעלה