"מיקה שלי"

איזו אכזבה../images/Emo70.gif

זה היה כל כך ארוך, ולא היה שווה אפילו דקה של צפייה. משעמם, יותר מדי דמויות עד שלא הצלחתי לזכור מי זה מי, ואלוהים ישמור - מה הם חשבו לעצמם כשהם עשו גרסאות אלקטרוניות חסרות קצב ל"גבעת התחמושת" ולכל השירים האחרים
זה היה ממש משעמם ולא נהנתי בכלל. הדבר היחידי שפיצה על השעמום, היה גלעד שמואלי כאחד החיילים...

RAKA

New member
אז כל כך חבל שצפית

ובזבזת את זמנך במחזמר שכולם כל כך אהבו, במקום זה יכולת להכניס את הDVD של הפסטיגל, שם העלילה לא כל כך "מורכבת", אין הרבה דמויות, ויש את ההראלים האהובים. התאימי את תוכניותיך לרמתך!!!

mic22

New member
...

מה אם היא לא אהבה את המחזמר אז זה אומר ש"הרמה" שלה זה הפסטיגל?... אסור שמישהו לא יאהב את המחזמר? גם אני לא הכי התלהבתי ממנו ... היו יותר טובים.

לRKA

נראה לך שהרמה שלי היא לצפות בפסטיגל בגלל שלא אהבתי את "מיקה שלי"
אם הרמה שלי היתה הפסטיגל אל הייתי מטריחה את עצמי לראות את המחזמר מלכתחילה. אל תוציא את העצבים שלך עלי רק בגלל שאמרתי שהתאכזבתי ממשהו שאתה אהבת. שלושה שרשורים למטה היו עוד כמה שאמרו שזה לא משהו...

moran500

New member
לדעתי זה נחמד אבל..

הבעיה היא שזה נורא מדכא אז אוקיי, הצהרות חברתיות הם הצליחו להעביר, נהדר אבל *בד"כ* כשהולכים לראות מחזמר (להבדיל מהצגה) מצפים בעיקר שיהיה סוף טוב גם אם העלילה מורכבת, הסיפורים קשים ועצובים, המון דמויות מתות ויש אווירה קשה ומייאשת , עדיין הסוף טוב או לפחות מעודד או חיובי (כמו עלובי החיים המ-ד-ה-י-ם למשל). אבל פה הסוף היה פשוט מדכא.. וגם די כבר עם שיר לשלום.. גרר ארגגג אין שירים אחרים בעולם ?!?

ש ו ר ט י

New member
אז מה אם הסוף עצוב?

גם במחזמר "אחים בדם" הסוף היה טרגי, ובכל זאת לפי דעתי זה מחזמר מצויין. לא הכל בחיים שמח, וכשיש מחזה/ מחזמר עם סוף עצוב זה משאיר רושם חזק יותר לפי דעתי... בכל מקרה, אני ממש אהבתי את "מיקה שלי". אני ממש אוהבת את השירים שהיו שם ואת הקישור שלהם לעלילה

moran500

New member
זה לא שהסוף עצוב, כל המערכה השנייה

מדכאת לחלוטין לי אישית, זה מאוד הפריע, כי סיימתי לצפות במחזמר עם תחושת ייאוש

h0des0n

New member
מסכים איתך בכל מילה שאמרת....

חוץ מגלעד שמואלי... ש-לי הוא לא עושה כלום

Nir5L

New member
דבר אחד אני יכול להגיד...

ארוך מידיי ועוד הבנתי שהורידו איזה סצנה או שתיים (משהו עם "עליסה"?) לא יודע... וחבל על לימור עובד.. חיכתה כל כך הרבה זמן בשביל התפקיד הקטן של הרבנית? בכללי.. אני אהבתי היו כמה סצנות שממש ישמרו בזכרוני וכמובן שקשה לקבוע כי החוויה בצפיה מול הטלויזיה שונה בהרבה מהחוויה האמיתית, של ישיבה בקהל

איזה קטעים הורידו?

ובאמת היה קצת ארוך מדי בעיקר עם כל הפרסומות של ערוץ 2 המחזמר היה נחמד הסוף באמת מדכא ולא כל כך אהבתי אהבתי יותר את החלק הראשון, ויש שם דברים לשפר

איך זה התחיל?

כי שמו לי להקלטה וזה פספס את הכמה דקות הראשונות... הבנתי שהם כאילו שמיניסטים לפני צבא אבל זה התחיל ישר מהקטע שהם צריכים להגיע לבקו"ם...

Lucy Diamond

New member
אני אישית אהבתי...

לא יצא לי לראות את "מיקה שלי" על הבמה, אבל אם צריך להסתפק בטלוויזיה, נסתפק. מאוד אהבתי את הגרסאות ל"ונתנה תוקף" ואת ה"מלחמה" בין חיל הים והנח"ל. בסה"כ אני מבינה למה חלק מהאנשים לא כ"כ התלהבו כי ההצגה עוסקת בנושאים כאובים ובחלק מהקטעים היא גם מעט בוטה, אבל זה בדיוק מה שהופך אותה לכ"כ מעניינת ולא פלקטית.
דניאל אפרת מ-ד-ה-י-ם
אני בעד שהוא יאריך את השיער ככה!

Nir5L

New member
קטע שהורידו...

הינה תמונה מקטע שהורידו.. עדי כהן(בתמונה) משחקת לסירוגין עם לימור עובד, בתפקיד המלכה(בתמונה) ובתפקיד הרבנית

Nir5L

New member
ועוד משהו...

אני קצת פספסתי את ההתחלה אבל הינה למשל תמונה מקטע שלי בכל אופן לא יצא לראות.. הוא היה או לא היה?

Sally Bowles

New member
זה לדעתי היה

זה חלק מהופעת בית הספר שלהם, הופעת הסיום. זה ממש בהתחלה.

למעלה