"מיקה שלי"

"מיקה שלי"

לכל מי שמעוניין ביום חמישי (יום העצמאות) משדרים אותו בערוץ 2 איפשהו בסביבות הצהרים..רשום בעיתון אני פשוט לא זוכרת.

barmiz

New member
"שיר בלתי צפוי", "על גג העולם"

המופע של בית צבי, חלקים א'+ב' היום בשעה 21:50 בערוץ הופ! - התרבות הישראלי רק ללקוחות HOT!

barmiz

New member
מתוך אתר "בית צבי"

על גג העולם הפקת בית צבי - מאי 2004. משתתפים: 30 בוגרים ותלמידים ובלווי תזמורת חיה על הבמה מאת: ---. בימוי: גלעד קמחי. תפאורה: גלעד קמחי. תלבושות: אירנה שר. תאורה: אורי מורג. כוריאוגרפיה: גלעד קמחי. הדרכה קולית: אלווירה כוחנוף. ניהול מוסיקלי ועיבודים: אורן אלדור. על המחזה: מופע מוסיקלי של שירים ממחזות זמר של המוסיקאי אנדרו לויד וובר, אחד מהמוסיקאים החשובים ביותר בתעשיית מחזות הזמר המודרנים. בערב: אוויטה, שדרות סנסט, ישו כוכב עליון, יוסף וכתונת הפסים, פאנטום האופרה, CATS ועוד... בהשתתפות כ-30 בוגרים ותלמידים ובלווי תזמורת חיה על הבמה. ההפקה "שיר בלתי צפוי" שעלתה בתיאטרון רמת גן ובמשכן לאמנויות הבמה בתל-אביב, חוזרת לשלושה ערבים בלבד. * משך ההצגה כשעתיים ורבע כולל הפסקה. למה לא ראית? הרי היה כתוב פה, באתר HOT ובידיעות... או אם יצאת היית שם/מה הקלטה...

inbal85

New member
הייתי באילת

לא הייתי בבית מיום חמישי בבוקר ולא ידעתי על זה..... אוף באסה... פעם הייתי במופע כזה בבית צבי אבל זה היה מזמן לפני כמה שנים...

EDDI 1

New member
לפי מה שהבנתי זה לא נכון...

דבר ראשון זה שיריו של אנדרו לוייד וובר ולא על גג העולם ודבר שני הבמאי הוא משה קפטן ולא גלעד קמחי... שמתי לב לעוד משהו...שהשתתפו שם זמרים ממש עתיקים של בית צבי כמו קרן הדר התותחית...לימוד עובד וכו...

AyalaN

New member
ההפקה ששודרה הייתה

מ2002 ולא מ2004 כמו שצוין בפרטים למעלה, ולכן אתה צודק.

barmiz

New member
אז קוראים לזה "שיר בלתי צפוי"

ממש משנה השם... אמרו : ההצגה "שיר בלתי צפוי" חוזרת לשלושה ערבים - על גג העולם זה אותה הפקה...

h0des0n

New member
איכס איכס איכס....

מיקה שלי
הדבר הכי גרוע שראיתי בחיים שלי ... זה אפילו לא מחזמר... זה אפילו לא הצגה... לא מחזה... זו חבורה של אנשים ששיעמם להם בחיים והחליטו להרוס את השירים של יאיר רוזנבלום ז"ל . חוץ מדניאל אפרת כל אחד תקוע ב"מיקה שלי" בצורה מבחילה... כל כך סבלתי שראיתי את זה... אחד מהדברים שאני באמת מתחרט עליהם שראיתי

Cabaret

New member
למה?

חוץ מזה שזה היה ארוך כמו החיים, זו הייתה הצגה של אנשים מאוד מוכשרים והצגה מאוד כייפית. לא יודע, אני ראיתי את ההופעה האחרונה, ששם הם ממש השתוללו ונהנו. אולי ראית פשוט הופעה לא טובה...

תזכורת - "מיקה שלי" בשתיים וחצי

היום בערוץ 22. הרשיתי לעצמי לפתוח הודעה חדשה כי הפורום פשוט תקוע... מה קורה אנשים
מה עשיתם אתמול

netmaster1

New member
יש למישהו את הגירסה שלהם...

ל"בשמלה אדומה"? היה ממש מדהים

למעלה