מיקה - קריית ארבע

אלוני.

New member
מיקה - קריית ארבע

מישהו הכריח את תושבי יפו לגור שם ? כאשר מישהו גר במקום שמוגדר כמותר למגורים הוא זכאי למלא השרותים וההגנה כל זמן שלא הוחלט אחרת . ואגב , סתם ככה , בלי הפאנאטים של פעם המדינה הזו לא הייתה קמה . ולגבי התתישבות שם , כדאי לבדוק ולראות שזה היה באינטרס של המדינה ליישב את האזור . מה הפיתרון שלך ? להפקיר אותם ?

מיקה**

New member
כנראה שהדעות שלנו

קצת שונות בנושא. העובדה היא שלמעט בימים טרופים אלו, לא ביפו ולא בעכו ולא בחיפה יש אי שקט תמידי כמו בחברון. קצת שונה המצב בערים מעורבות שבהם בדרך כלל חיים בדו-קיום לעומת הקמת מובלעת יהודית בלב ישוב ערבי. העובדה היא שעל תושבי חברון שומר צבא כמעט באופן קבוע לעומת יפו וכו`. אבל - איש בדעותיו ידבוק ושיהיה בהצלחה בהבעת התמיכה ביושבי חברון.

מיקה**

New member
נ.ב.

אני לא כל כך מבינה איך מסתדר ``מחנה שלום`` עם הבעת תמיכה ביושבי חברון. זה קצת דבר והיפוכו לא? אבל יש עוד הרבה דברים שאני לא מבינה כך שזה בסדר.

רבקה ל

New member
מיקה, מה בקשר לדימוקרטיה ?

ברור שאינכם מסכימים, אז מדוע לנסות להטיל בו רגשות אשם. אדם אומר את דעתו הלגיטימית במדינה דימוקרטית. תסכימי או לא ותמשיכי הלאה.

מיקה**

New member
רבקה

גם אני אומרת את דעתי הלגיטימית במדינה דמוקרטית. ולפי מה שקראתי כאן האיש יודע היטב לדאוג לעצמו. הסירי דאגה מלבבך.

למעלה