מיקה... מיקה...

omer_sik

New member
מיקה... מיקה...../images/Emo91.gif

לכבוד סיום שנת הלימודים וקבלת התואר נפגשנו הערב - עבדכם, הבלונדינית החכמה, והקצין. החלטנו ללכת לאכול במיקה ברחוב מונטיפיורי בת"א. התחלנו את הערב במספר משקאות לחימום האוירה. אני הזמנתי מרגריטה לימון (כי ככה מרגריטה צריכה להיות) והקצין הזמין מרגריטה פסיפלורה (פטיש הפסיפלורה עובר אצלו כל גבול...) החלטנו ללכת על העיסקיות -עבדכם והבלונדה על הפשוטה יותר (רק מנה ראשונה ועיקרית) ב- 69 ש"ח. והקצין הלך על העיסקית היקרה (מנה ראשונה, ללא בחירה, ומנה עיקרית ללא בחירה וכן קינוח) ב- 99 ש"ח. עבדכם - הזמין למנה ראשונה (יש מבחר של כ-5 מנות) קרפצ'יו בקר ולעיקרית הזמנתי פלטת סושי, סשימי ורול. הבלונדה - הזמינה למנה ראשונה סלמון צרוב בבלילה עם רוטב גואקמולי ולעיקרית הזמינה סטייק אנטריקוט על פירה. (הבחורה יודעת לאכול בשר..) הקצין - המנה היקרה מגיעה קומפלט - ולא ניתן לבחור את פריטיה (עד שמנדנדים) מנה ראשונה - סלט ירוק עם שרימפס וקלמארי - מוגש קר. אך מטעמי כשרות המנה נדחתה והוסכם שתוחלף בסלט אצות. למנה עיקרית יש פילה טונה צרוב בגריל על מצע של ריזוטו. לקינוח סופלה שוקולד. לביקורת: המקום מעוצב בצורה נקייה ועדינה, בר גדול ורחב מימדים שניתן לשבת בו וכן שולחנות גבוהים ושולחנות רגילים. כל המנות הראשונות היו מצויינות, רק חבל שהקרפצ'יו לא הגיע עם לחם (הייתי רעב ועד ששמתי לב שאין לחם כבר נעלמה לי בבטן חצי מנה...) המנות העיקריות היו משובחות הפילה טונה צרוב בגריל היה פשוט מעדן. הסטייק היה עסיסי ונבלע כולו וכך גם הסושי. ה"נזק" כולל טיפ ומים מינרליים - 240 ש"ח (אבטחה - 3 ש"ח לבן אדם?! לא קצת מוגזם?) השורה התחתונה: נהנו ויצאו מאושרים - בהחלט אחזור למקום.

Lear22

New member
אני חושב

שצריך לשבח את מיקה על השפיות שבה היא נוקטת כבר תקופה ארוכה בכל מה שקשור לתמחור המנות שלה. עדיין לא הייתי במסעדה, אבל אני מתכוון לדגום אותה מקרוב. למרות זאת, בדוונסייד שמעתי שהמנות של העסקית הרבה פחות טובות מהתפריט הרגיל. בכל אופן אני חושב שזו מחווה יפה. בלי קשר. ואחלה ביקורת. אגב,המקום היה מלא?

ycyclop

New member
רמת המנות בעסקית

בעבר יצא לי לאכול כמה מהיעסקיות של מיקה וגם מהארוחות המלאות. לא היתה שום ירידה באיכות ובהשקעה של המנות העיסקיות! מחירים שפויים ומנות נאות וטעימות. מומלץ בחום

liti

New member
מפגש הפורום הראשון היה במיקה,

ומי שהזמין עיסקית התאכזב מאוד. אני מקווה שמאז חל שינוי בעיסקיות כי מיקה מסעדה מאוד מוצלחת. מעניין- מתי היית שם לאחרונה?

Siren

New member
לא הייתי במפגש אבל

אני חייב לומר שגם העיסקית הנוכחית לא מצטיינת באיכותה. כפתיח לארוחה (מלבד מנה ראשונה) מקבליפ פנקייק בצל ירוק מלווה ברוטב אלף האיים - זה טעים כמו שזה נשמע
היא ריעננה את התפריט הרגיל והוציאה ממנו כמה מנות טובות (כמו הספריבס). אני בדיעה שאם רוצים לאכול טוב במיקה צריך פשוט לוותר על העיסקית. דרך אגב - הכי משתלם להגיע ביום שישי בצהריים. כל התפריט מוצע ב-25% הנחה + שתיה אבל תשתדלו להמנע מהקינוחים. הצעת המשך - הפנינג נחלת בינימין במרחק 5 דקות הליכה...

meravbr

New member
אנחנו גם היינו בעסקית אצלה לפני

כחודש ומשהו והתאכזבנו - מהיצע המנות ומגודלם... נראה לכם שבנזוגי יכול לשבוע מ-3 עוגיות סרטנים (או איך שהיא קוראת לזה) כמנה עיקרית??? ראיתי שהיא עידכנה קצת את התפריט בעיסקית ...

ycyclop

New member
עסקיות קודמות

הינו שם במחזור של העיסקיות הקודמות לא הנוכחי. אולי השתנה לרעה וחבל אם זה כך)

גידי42

New member
מאד אהבתי את הביקרות וגם למדתי

שהסטגימה לגבי בלונדיניות וחוכמה לא תמיד נכונה. רק בשביל זה היה שווה לקרא!!

zimik

New member
האם העסקית של מיקה

תקפה גם ביום שישי בערב? תודה

גידי42

New member
מה זה באבא ג'י?

זה קשור לנקודה המפורסמת? וחידושים הוא שמי האמצעי. גם בגילי המופלג וניסיוני העשיר, אני פתוח לחידושים וכל יום זה בית ספר עבורי.

Amoureuse

New member
מפנה אותך לשרשור בנושא

"שחקי אותה כמו בקהאם". לאמא של הגיבורה יש "פוסטר" של באבא ג'י על הקיר, היא מדברת איתו על נושאים מגוונים. ממש כמו אצל ליטי בחדר...

למעלה