לא, תשאלי את דני - כבשה עם ספר וחתוללל!!!!!
D DannielR New member 25/7/07 #13 היא בת 3, אבל היא לא תמיד היתה ככה היתה תקופה שהיא היתה סופר חברותית, אם את רוצה תשלחי לי מסר ואני אתן לך את הטלפון של יריב
היא בת 3, אבל היא לא תמיד היתה ככה היתה תקופה שהיא היתה סופר חברותית, אם את רוצה תשלחי לי מסר ואני אתן לך את הטלפון של יריב
ר רוח סוררת New member 25/7/07 #20 גם שלי הייתה החברה של כל הכלבים בשכונה הקודמת עם המעבר לדירה החדשה וצירופה של זינה למשפחה, הכל השתנה. ואני כבר בקשר עם אבנר אבל תודה רבה רבה.
גם שלי הייתה החברה של כל הכלבים בשכונה הקודמת עם המעבר לדירה החדשה וצירופה של זינה למשפחה, הכל השתנה. ואני כבר בקשר עם אבנר אבל תודה רבה רבה.
D DannielR New member 25/7/07 #31 אז קחו אותה למקומות ציבוריים ותעשו את זה שם ** תעשו את זה = הכוונה לסקס כמו שבטח הבנת
ט טון טון1 New member 25/7/07 #22 איך אני מתרגשת לשמוע ../images/Emo24.gif המשיכו בעבודה הטובה, עם המון סבלנות הכל יהיה בסדר נשיקות למיקה המקסימה מגיע לה צ'ופר טעים
איך אני מתרגשת לשמוע ../images/Emo24.gif המשיכו בעבודה הטובה, עם המון סבלנות הכל יהיה בסדר נשיקות למיקה המקסימה מגיע לה צ'ופר טעים
D DannielR New member 25/7/07 #23 ../images/Emo25.gif אוסי come home כבר שלא תידבקי לי שם בכולעעעערות
K kkationok New member 27/7/07 #55 מיייייייייייייי חולרות??? הלוווווווווווו מה נסגר פה ככה את מתייחסת לילדים שלנו מכותתתתתתתתתת