מיקה וחבר חדש

DannielR

New member
מיקה וחבר חדש

אז כל מי שראה במפגש הלפני האחרון את מיקה תוקפת כל כלב שמתקרב אליה שרוצה לשחק איתה הנה הבשורות החדשות: ביום ראשון הגיע אלינו יריב בן יוסף (המלך), ראה את מיקה ולא האמין שהיא מסוגלת לתקוף כלבים, כי בבית היא ממש ממוש אמיתית. לאחר 5 שניות ברחוב הוא שינה את דעתו והבין שהממושיות שבה נעלמת ברגע שהיא רואה כלב/ה. התחלנו איתה בתהליך של ללמד אותה איך להתחבר מחדש לכלבים, זה נעשה בזמן טיולים ארוכים בגינה הציבורית בליווי חנק קוצים שיורד ממנה ברגע שאנחנו חוזרות הביתה. 3 ימים של עבודה לא קלה, ואפילו עם קצת כאבי לב, בכל זאת אני אמא פולניה ולמרות שכשיודעים לעבוד עם חנק קוצים זה לא נורא בכלל, עדיין הפולניות שבי מוציאה את הריגשי שלי (כן כן סמדר המכשפה גם לי יש ריגשי, לעיתים רחוקות). אבל... אתמול בלילה, מיקה שיחקה לראשונה בגינה הציבורית עם כלב שהיא לא מכירה, והיא ממש שיחקה איתו ונהנתה, מה שהפך אותי אוטומטית לדודה הכי מאושרת בקריית אונו. אני יודעת שעדיין יש לנו הרבה עבודה איתה, אבל המשחק של אתמול נותן שביב של תקווה שיוקה תחזור הביתה ממש בקרוב ולא יהיה הרג מיידי. (מחר השכנים שלי מביאים את הלברדורית שלהם אלי לחצר כדי שישחקו יחד, פחד אלוהים אבל זה חשוב )

מאמוש

New member
../images/Emo24.gifאיזה כייף../images/Emo70.gif

גם טנגו מוכן לשחק עם מיקה..

דונינה

New member
אני צריכה להביא את סם אליכם ../images/Emo6.gif

ואז נראה אם המשימה הצליחה , שתי כלבות ערסיות זו באמת משימה קשה .

avia4pets

New member
גם לה יש סם, סמוידית מהממת כזאת

ויש לה כישרון ייחודי - היא *לא* נשאבת !!

דונינה

New member
רוח סוררת , גם לכלבה שלי קוראים סם ../images/Emo13.gif

והיא כונפה לא קטנה , איפה שיש בלגן היא תמיד רצה לשם , בקיצור ערסית מצויה , אבל היא שלנו ואנחנו אוהבים אותה מאד , השתמשנו לא מעט בעיצות של אבנר ויש שינוי לטובה , תנסי להעזר בו הוא נשמה טובה ויעשה כמיטב יכולתו לעזור לכם הוא והצוות שלו ( טלי 3000 ) . הרבה אהבה סבלנות וסמכותיות , להראות לה תמיד מי הבוס ,. ויהיה בסדר , נשמע שאתם בית נהדר . בהצלחה .

אז אולי באמת יש קשר בין שמות לאופי.. :)

כנ"ל סאם שלי - שארפיי מעורבת עם בוקסר. פוסטמה שחבל"ז אבל אוףףףף נשמת חיי.. לא מוותרת עליה בחיים! אני בכלל בחרדות שלא יבוא לי פקח מהעירייה לכאן. אני פשוט אתחיל לבכות בהיסטריה זה בטוח... מזלי הגדול שיש לי את האיש שלי האדם הכי מדהים ותומך שיש.. אמר שברגע שיש בעיה להרים פון והוא מגיע ומעיף את כולם. :) חמודד אמיתי..
הרגיע אותי קצת. אם לא דפקו בדלת עד עכשיו נראה לכם שהכל בסדר?...

DannielR

New member
ממוש את סם שלך אני משאירה בתור המבחן

הסופי והקובע, אם שתיהן יסתדרו אז החיים ורודים

toomuchdogs

New member
לבוא לעזור?

אולי כדאי שאת לא תהיי? את יודעת, להרחיק אנרגיות שליליות?

DannielR

New member
מה קרה שאת רוצה לבוא??

יוסי כבר עולה לך על העצבים והבנת שהיא מהבית שלך לא מתכוונת ללכת ולא שנארה לך ברירה אחרת אלא לברוח משם??

toomuchdogs

New member
חס וחלילה......פשוט אולי כדאי לעזור לב.

אבל ניזכרתי שהוא גם מכשף.... ממש מין מצא את מינו אצלכם....

DannielR

New member
אין בעיה, עוד מילה אחת כזאת ואני מפרסמת

תמונות מסויימות באתרי הכרויות...

למעלה