מיצי ירקות (ופירות).

Lovely locks

New member
מיצי ירקות (ופירות).

שלום לכולם.
אתמול רכשתי מסחטת מיצים, כדי להכין לי מיצי ירקות ופירות, מכיוון שאיני צורכת ירקות ופירות כמעט.
אשמח למתכונים, בעיקר מתכוני מיצי ירקות או כאלה המערבים ירקות ופירות, אבל כל מתכון יהיה מבורך.
עדיפות לירקות ופירות הזמינים יותר בארצינו (ופחות, נניח לאותו קייל שלא מפסיקים להלל לאחרונה. למרות שאני מוכנה לנסות, אם המחיר סביר).
תודה. :)

נטאשKה

New member
מתכונים?

כל ירק או פרי שתשימי במכונה יתן לך מיץ. שילובים זה עניין של טעם.

אצלינו הולך הרבה תפוח-בננה-טחינה, תפוח-סלרי, מלון, מלון-נענע, אבטיח-נענע, לשני האחרונים אפשר להוסיף גם ריחן. בננה הולכת טוב גם עם תמר. תפוזים כמובן, גזר זאת הקלאסיקה. כנ"ל קלמנטינות, ענבים ומנגו. אשכוליות, אשכוליות אדומות, עגבניות, שזיפים, אגסים... בשילובים - בגדול כל מה שהולך לך טוב ביחד לא במיץ, יהיה טעים גם כמיץ.

אנחנו שותים בין השאר למה שהזכרתי כבר גם גזר ובטטה, פתוח ולימון, חסה וסלרי, סלק, חמוציות, סלק כרוב ולפת... האפשרויות הן בלתי מוגבלות. או ליתר דיוק הן מוגבלות אך ורק בטעם שלך...

Lovely locks

New member
תודה רבה.

כמובן ששילובים הם עניין של טעם ולירקות ופירות יש אחלה של טעם (ובכל זאת, לצערי, אני מתחמקת מהם לרוב),

תודה על השילובים.
בעקרון, אני רוצה לצרוך כמה שיותר ויטמינים/מינרלים/סיבים ואת כל מה שאני מחמיצה בזה שאני ממעטת לצרוך ירקות ופירות.

וחוץ מזה, אני בעיקר בעניין של להפתיע את עצמי, למצוא טעמים חדשים, או טעמים בכלל, כדי שהתפריט שלי ישתנה.

אפרסק ופלפל

עגבניה וסלק

תפוח , פלפל וגזר

Lovely locks

New member
אוקיי, אלה נשמעים כמו השילובים הכי לא מתקבלים

על הדעת.

אני חייבת לנסות. D:

היחס אינו אחד לאחד אם מדובר בפלפל ירוק

בפעם הראשונה שטעמתי את זה , הייתי ביפן. הוציאו אז סדרה של משקאות בריאות של תערובת פרי וירק.
קופסאות קטנות. ללא תוספים.

תנסו ותראו

למעלה