מיצי ומימי

מיצי ומימי

אני רוצה לדעת אם זו הסדרה שאני חושב שZUזו זו... בסדרה הייתה חתולה עם סיפורים. כל פרק סיפור אחר עליה. ובסוף כל פרק, היה סיפור על צב והרפתקאות שלו גם כן.. האם זה הסדרה "מיצי ומימי"? אם לא, מה זו הסדרה שאני מדבר עליה אם כן, איפה הסדרה משודרת כיום ואיפה אני יכול להשיג אותה לצפייה? בתודה, טל

אחי אני גם זוכר את זה במעופל

ותשאל את דנה היא מומחית ונראה לי שכןהיה שםפרק שאחת החתולות ברחה מהבית

porky169

New member
../images/Emo134.gif

במיצי ומימי היו שתי תתי סדרות אחד זה ההרפתקאות הרגילות שלהן והשנייה זה כל מיני אגדות עם הדמויות של הסדרה אותו דבר היה עם הסדרה החבורה שבאה מאותה חברה

או אז זו הסדרה האהובה שאני מדבר עליה

יש לך מושג איך אני יכול לקנות DVD או פרקים שלה?

porky169

New member
זה שודר במקור בחינוכית../images/Emo134.gif

אבל הבעיה שהחינוכית אם היא מחזירה תוכניות ישנות אז אלה הסדרות שטחנו אותן אלף פעם

אני יודע שזה שודר בחינוכית בעבר..

השאלה אם זה לא ישודר בחינוכית היום, אולי זה משודר בהופ
ואם לא, איפה אני יכול לראות לפחות פרק אחד...
קטע

thumbelita

New member
מוכרים DVD ב-20 ש"ח

שמכיל משהו כמו ארבעה פרקים תחת השם "הלו קיטי"..אריזה ורודה כזאת

thumbelita

New member
ראיתי בחנויות דיסקים אבל למרבה הפלא

זה יותר נפוץ ברשתות מזון כמו: מגה, שופרסל דיל וכו'.

ממ, רציתי להגיד לך תודה..

השגתי את הDVD אבל בסוף כל פרק יש פאזל כזה עם קוביה הונגרית ולא סיפור על הצב שחיפשתי.. גם הדיבוב עם צפיר השתנה, לצערי אבל זה הדבר הכי קטן שמדאיג אותי. דחפו לה קול של ציף ציף. אני דווקא לא יודע איפה הצב והחברים שלו שהופיעו בכל כל פרק שהייתי קטן..

thumbelita

New member
תתחדש../images/Emo8.gif

והאמת שהחלק שתיארת עם הצב בכלל לא זכור לי
(לפחות לא בסדרה הזו...) אתה זוכר אולי איזו עלילה בפרק בו הופיע הצב? או את שמות הדמויות? אני מסוקרנת><

אני זוכר שהייתי קטן וצפיתי בסדרה

אז היה בסוף כל פרק סיפור עם כמה חיות מצוירות כאלה על צב ועוד כל מיני חיות.. אולי אני מתבלבל בין צב לחיה אחרת.. אבל זה מה שזכור לי.. לא זכור לי בכלל שהיה בסוף כל פרק איזה דבר של קוביה הונגרית שיוצא ממנה חיה, מה שכן יש בקלטת. כל פרק בקלטת הוא 20 דקות ויש בו שני פרקים. בסוף כל פרק שני יש כדור פורח שהם נוסעים איתו. קוראים לקלטת "הלו קיטי", האם יש קלטות ששמן "מיצי ומימי" או שיש רק את "הלו קיטי" שהיא בעצם, כך הסתבר לי בדיעבד כמובן, הגירסה לגיל הרך

porky169

New member
השם המלא של הגרסה העברית../images/Emo134.gif

הוא מיצי, מימי ועוד

למעלה