ריקי זו אני
Well-known member
אני לא יכולה להצביע על הסיבה העקרית לשמע פניתי
ליד בן צבי בבקשה להירשם לקורס מדריכי דרך מטעמם...
חשבתי מן הסתם שחיבה יתרה להיסטוריה של עם ישראל מחד... סיום
כתיבת תזה לתואר שני על מנזרים וכנסיות במדבר יהודה עד המאה ה-11, חקר אישי
של בתי כנסת קדומים בארץ... ודאי יעשו אותי מאושרת אם אחלוק את הידע מול
קבוצות מוגדרות של נוצרים אמריקאים בעיקר... ומי שמוכן לסיורים מעט שונים מהרגיל...
סוג של נישה למאמינים, ללמדנים וכאלה שה - $ נמצא בכיסם מוכנים להעבירם אלי בשמחה...
וכך היה.
התחלתי לקבל קבוצות עוד בטרם סיימתי את לימודי ההסמכה... בלחץ חברות תיירות שפניתי אליהם
בארה"ב ובישראל... ובא לציון גואל...
אלה שהמקצוע לא קל. ממש לא קל... ועוד יותר לא קל למי שמחוייבת עד מעל לצואר בעניינים אחרים...
אבל האגו.
ומי בא לעזרי? קורונהל'ה...
יש קורונה נסגרו השמים ותיירות אין... ואני אט אט מרגישה כיצד כבלים סמויים משחררים אותי לעשיה האמיתית...
למקצוע ולהכנסות המרכזיים כאן - בחיים.
אז פרשתי, או נכון יותר לא חוזרת לעבוד בהדרכה. הודעה נמסרה לבעלי החברות והסוכנים...
מיציתי...
ליד בן צבי בבקשה להירשם לקורס מדריכי דרך מטעמם...
חשבתי מן הסתם שחיבה יתרה להיסטוריה של עם ישראל מחד... סיום
כתיבת תזה לתואר שני על מנזרים וכנסיות במדבר יהודה עד המאה ה-11, חקר אישי
של בתי כנסת קדומים בארץ... ודאי יעשו אותי מאושרת אם אחלוק את הידע מול
קבוצות מוגדרות של נוצרים אמריקאים בעיקר... ומי שמוכן לסיורים מעט שונים מהרגיל...
סוג של נישה למאמינים, ללמדנים וכאלה שה - $ נמצא בכיסם מוכנים להעבירם אלי בשמחה...
וכך היה.
התחלתי לקבל קבוצות עוד בטרם סיימתי את לימודי ההסמכה... בלחץ חברות תיירות שפניתי אליהם
בארה"ב ובישראל... ובא לציון גואל...
אלה שהמקצוע לא קל. ממש לא קל... ועוד יותר לא קל למי שמחוייבת עד מעל לצואר בעניינים אחרים...
אבל האגו.
ומי בא לעזרי? קורונהל'ה...
יש קורונה נסגרו השמים ותיירות אין... ואני אט אט מרגישה כיצד כבלים סמויים משחררים אותי לעשיה האמיתית...
למקצוע ולהכנסות המרכזיים כאן - בחיים.
אז פרשתי, או נכון יותר לא חוזרת לעבוד בהדרכה. הודעה נמסרה לבעלי החברות והסוכנים...
מיציתי...