מיצו

gamgam

New member
איתי איתי1

כותרת מתאימה עושה פלאים בקידום מענה איכותי.

הכותרת "מיצו" היא כללית מידי ודי רחבה.
"קורס עזרה ראשונה" היא כותרת שכבר מספקת יותר כיוון לגבי הנושא עליו אתה הולך לשאול וחוסכת מגולשים שאינם מעוניינים במידע על הקורס, אבל כן מעוניינים במיצו את עוגמת הנפש של פתיחת ההודעה לשווא.

gamgam

New member

אני מאוד מקווה שלא לקחת

לצומת העורקים הכליליים בלב, זה עלול לגרום להתקף לב.

מצד שני אני מקווה שלקחת לתשומת ליבך ושמת (כי משם מגיע הביטוי - תשומת לב) לב לכך שצומת לב היא אמנם צומת מאוד מפורסמת בארץ, אך לא קיים במימד הפיזי.

omkgu

New member
הצומת הזה אמנם מפורסם

אבל בשום אופן לא מפורסמת....

, הייתי רוצה להגיד

שזה היה בכוונה כדי להדגיש את השגיאה.

אבל פשוט גם אני טעיתי, אחד הדברים שעדיין מבלבלים אותי.

מיצו

New member
קיבלתי שתי הצעות

אחת נראית אטרקטיבית למדי.

עכשיו אני עובד על סגירת מיקום באזור ת"א.

אם יש מישהו מהקוראים שיכול לחשוב על מיקום מצויין עם חניה טובה לאופנועים בקשר עין, זה זמן טוב להציע אותו ו/או לשלוח לי מסר בנושא.

DoronWI

New member
מנדב את המקום שלי במרכז תל אביב למטרה כזו !

בחינם + חניה + קפה ובייגלה עלי

מיצו

New member
בנוגע לקורס מגישי ע"ר לפורום 8

יש הצעת מחיר אטרקטיבית, יש מדריכים מעולים.

אין עדיין מקום להעברת הקורס עצמו. פניתי למספר גורמים, אני אמור לקבל תשובה ביום יומיים הקרובים, אבל איך שזה לא יהיה, זה יהיה באזור ת"א.

הקורס יבוצע במחזורים של עד 25 משתתפים. קודם כל מחזור ראשון, ואם יהיו עוד דורשים אפתח מחזור שני. במידת הצורך נתגבר גם עם מוזמנים דרך הפייסבוק.

בסיום הקורס תוענק תעודת מגיש עזרה ראשונה.

העלות של הקורס תהיה (בחישוב של 25 משתתפים) - כ- 160 ש"ח לכל משתתף שכוללים תשלום עבור ההדרכה ועבור כיבוד שירכש מהכסף שייאסף.

הקורס יתקיים במתכונת של 5 מפגשים בני 4 שעות + קצת הארכה (סה"כ הקורס עומד על 22 שעות). מדובר בשני מפגשים בכל שבוע, או ימי א-ד, או ימי ב-ה. בכל מקרה, כנראה שהשעות יהיו בין 17:30 ל- 21:30, פלוס מינוס. השעות יסגרו גם מול המרצה, אבל כרגע ככה זה מתוכנן.

זהו הסילבוס הרשמי, אבל אנחנו נעשה בו שינויים כך שהוא יתן דגש על פציעות שקשורות באופן ברור לתאונות דרכים:

תכני הקורס:
 מבוא לעזרה ראשונה
 מבוא לאנטומיה
 משולש החיים
 סכמת החייאה
 נהלי החייאה
 החייאת ילדים ותינוקות
 תרגול החייאה
 חנק מגוף זר
 טביעה
 התחשמלות
 הרעלות
 תליה
 עקרונות טיפול בחולה
 התעלפות
 אסטמה
 סוכרת
 אפילפסיה
 שבץ מוחי
 מחלות לב וכלי דם
 מבוא לטראומה
 פגיעות ראש
 עצירת שטפי דם
 הלם
 פצעים
 כוויות
 שברים
 פגיעות עמוד שדרה
 פגיעות בעלי חיים
 פגיעות אקלים
 מבחן עיוני ומעשי

מה אני צריך מכם? קראו את ההודעה הבאה.

מיצו

New member
נא להגיב בהתאם להוראות הבאות:

מי שמתאים לו להגיע ל- 5 מפגשים בימי א' - ד' בשעות 17:30 עד 21:30 - נא להרים אצבע מתחת להודעה המתאימה.

מי שמתאים לו להגיע ל- 5 מפגשים בימי ב' - ה' בשעות 17:30 עד 21:30 - נא להרים אצבע מתחת להודעה המתאימה.

מי שלא אכפת לו מתי זה יתקיים, שירים אצבע בשתי ההודעות.

מי שלא יכול לא פה ולא פה, אני מצטער, זה מה שאנחנו יכולים לעשות. אם לא נעשה שני מפגשים בשבוע זה יקח חודש וחצי לסיים את כל זה.

הקורס יתחיל, כנראה, בשבוע של ה- 17.2. במידת הצורך הפתיחת תידחה לשבוע לאחר מכן, ב- 24.2. כשאתם מרימים אצבע קחו זאת בחשבון.

אני מזכיר - השעות הן טנטטיביות, אבל אם יהיו שינויים הם יהיו מינוריים.

למעלה